Moikkis!

b3
b3

b1
b1

b2
b2

Muistatte ehkä viime keväältä sen, kun Lindex lanseerasi Very Victoria Silvstedt -alusvaatemalliston. Tuotteet saivat sen verran hyvän vastaanoton, että tänä keväänä meitä hemmotellaan Very Victoria Silvdtedt by MarieMeili Swimwear -uima-asumallistolla.

Uima-asumallisto sisältää yksitoista värikästä bikinimallia, joiden inspiraatio on haettu Victorian hohdokkaasta elämästä ja suosikkirannoista Monacossa, Ibizalla, Marbellassa ja Tahitilla. Mallisto on todella naisellinen ja materiaalit yleellisiä, joten ehkä aivan pitkille uimalenkeille en näitä pukisi :) Ihanalle rannalle ja pieneen polskutteluun kylläkin!

Vaikka mallisto onkin mielestäni kaunis, ihan vähän ihmettelen Victorian ottamista linjaston keulahahmoksi. Jotenkin Lindex edustaa minulle sellaista jalatmaassavaateketjua, ja ehkä nämä kuvat eivät aivan hengi peruspirkon uiskenteluretken tunnelmaa ;)

Joka tapapauksessa: Very Victoria Silvstedt by MarieMeili Swimwear -uima-asumallisto tulee myyntiin osoitteeseen lindex.com. Ensimmäisiä tuotteita voi bongata jo viikolla 6, täydennystä verkoon lävähtää viikolla 11. Tuotteiden hinnat pyörivät siinä 22,90–34,90 € tietämillä.

Oma Lindex-uikkarisuosikkini muutaman Victoria-biksun lisäksi löytyy tästä söpöstä kombosta. Röyhelöyläosa ja kukkapöksyt tulevat niin ikään myyntiin Lindexille kevään aikana.

b4
b4

b6
b6

Kyllä se kesä ja rantsukeli sieltä kohta jo tulee, jes!

-Karkki-

Kuvat: Lindex

P.S. Lindex lanseeraa keväällä muuten vielä ainakin yhden toisenkin uuden tuotelinjan. Pysykääpä kanavalla, niin kuulette, mitä mahtavaa on luvassa...

Kommentit (4)

lollero
5/4 | 

Alla oleva kannattaa ehkä vielä oikolukea :)

"Kuvien luvaton kopionti ja käyttö ilman lupaan tekijänoikeisulain vastaista."

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat