insta.jpg
insta.jpg

Sosiaalisen median tulisi olla minun ammatti. Ja niinhän se onkin, mutta silti ihan hirveän usein koen, kuinka mummo olen tässä kentässä. Miten minulle ei mene yhtään jakeluun jotkin asiat, joita näen somessa ja erityisesti Instagram-kuvissa päivittäin.

  1. Mikä on tämä skene, jossa naiset hengaavat #sundaymoodissa pikkupöksyissä ja säärystimissä(!)? Eikö heitä palele? Pissatulehdusvaarakin on korkealla, jos roikottelee liian vähissä vaatteissa. Onko vuonna -98 ostetut kotikollarit #chillingathome -hetkissä jo aivan #passé?
  2. Eikö näiden naisten selkä ja niska tule hirveän kipeäksi, kun ottavat selfieitä kroppa mutkalla? Hei me tiedetään, että sulla on pylly, vaikka sä et koukista toista jalkaa, laita itseäsi sivuttain peilin eteen ja työnnä ahteria ulospäin. Samoin me tiedetään, ettet ole kalju, vaikket heilautakaan ponnaria toiselle korvalliselle niin, ettei kasvoista näy enää kuin puolet.
  3. Kuinka monta kuvaa voi ottaa samasta String-hyllystä, jättikudotusta viltistä tai yhdestä makuuhuoneen nurkasta? Suosituimmilla sisustussivustoilla pyörivät ne samat nurkat samasta kodista aina kuvasta ja kuukaudesta toiseen. Ja silti minä urpo seuraan! Ehkä seuraavalla viikolla maljakossa on valkoisten ruusujen sijaan LUONNONvalkoisia.
  4. Miksi ne hästägit laitetaan nykyisin kuvatekstin sijaan kommentteihin? Ihan intona aina availen kommenttienluvun toivossa, mutta vastaan tulee vaan #finishgirl, #finnishgirl,  #healthy, #healthylifestyle ja #morning .
  5. Miksi selfieihin laitetaan koiran korvat ja nenä, sateenkaarioksennusta tai kukkapanta kimalluksella?
  6. Tekeekö jengi oikeasti jumppaliikkeitä uimarannalla (ja missä uimarannalla edes näillä kesäkeleillä tarkenee olla), syö joka aamu vihersmoothieta ja asettelee avokadot basilikan kanssa riviin jyväleivälle? Missä lihapiirakat, rumat kinkkuvoikkarit ja yhden jogurtin aamupalat?
  7. Mitä ihmettä tarkoittaa #gm?

Ei tässä muuta. #somemummo #kuittaa. 

-Karoliina-

 

Kommentit (11)

Sinikka81
12/11 | 

Oi, kiitos tästä ja aamen! :D  T: Toinen "mummo"

Saev
13/11 | 

Samoja ihmetyksen aiheita täällä. Mitä se #gm meinaa? Good morning? T. 23v mummo :-)

sanni8
14/11 | 

Ahahha jättikudotut viltit saa pienoista aggressiota aikaan myös itessäni :D 

Takiainen
16/11 | 

Näin aina virallisissa yhteyksissä sanotaan. Käytännössä jotkut (esim. minä) olemme kyllä huomanneet, että istupa kivellä 10 minuuttia vaikka kesäkuumalla, niin homma on selvä. Virtsatietulehdus. Muunlaisen kylmettämisen yhteyttä ko. vaivaan en ainakaan itselläni ole havainnut.

Karoliina Sallinen
17/11 | 

Mustikkapulla ja Takiainen. Pakko kommentoida, jos tämä tieto auttaa muita:

Minulla on ollut ensimmäinen munuaistulehdukseni 3kk:n iässä. Siitä asti takaisinvirtaus, estolääkkeet 12+5 vuotta ja n. 20 virtsistä ja lisäksi 20-vuotiaana niin paha munuaistulehdus jonka toipumisesta kesti vuoden. 

Urologit kiistelee tästä kylmäasiasta (samoin kuin esim karpalon syönnin tehosta tehosta tulehdusten estossa), ja totta on , että yksiselitteistä tietoa ei ole. Mutta useimmat lääkärit, joihin olen itse törmännyt, ovat "kansan" havaintojen kanssa samalla linjalla.

 

Joten : Älkää istuko kivellä :D

 

emmiliisa
18/11 | 

Itse ihmettelin tuota gm:ää tosi kauan ja sitten vihdoin törmäsin sen merkitykseen jossain. Eli gm on good morning ja gn vastaavasti good night! :)

Taru Mari
19/11 | 

Hahah.:D Mä laitan nykyään tägit kommentteihin - en kylläkään yksi kerrallaan. Sen takia että se näyttää mielestäni paremmalta kuin tägit kuvatekstin seassa. :)

Heilli
20/11 | 

Gm = geenimanipuloitu :'D haha, oli pakko...
Hyvä teksti! ^_^

tomakingitcount
21/11 | 

Aivan loistava teksti! Rajansa silläki kuin paljon tarvii paljaita takapuolia nähä, oli ne sitte kuin hyviä tahansa. :-D

Suttastiina
22/11 | 

Pyydän nöyrästi anteeksi aiempaa lappusilmäisyyttäni ja ennakkoluuloisuuttani blogiasi/sinua kohtaan.

Tällä postauksella sait vastarannankiiskenkin rakastumaan itseesi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat