sanni1
sanni1
mg_1743-2
mg_1743-2
mg_1861-2
mg_1861-2

Kuten moni teistä onkin jo rekisteröinyt, blogin ulkoasu muuttui maanantaina. Kauanhan tämä olikin sellaisessa vähän välivaihetilassa, joten oli ihana saada blogikoti taas kauniiksi.

Kiitos uudesta ulkoasusta kuuluu meidän Bellan mahtavalle Helpdesk-tyypille, sekä erityisesti Sanni Kariniemelle, joka teki sivuista kuvituksillaan kauniimmat, kuin olisin voinut edes kuvitella. Haastattelin vähän Sannia, jotta tekin pääsisitte tutustumaan naiseen Kolmistaan-bannerin takana.

Kuka olet ja mitä teet?

"Olen Sanni. Pian 30. Kotoisin Mikkelistä ja siitä Lahden kautta siirtynyt Vantaalle. Olen teollinen muotoilija ja viime keväänä muotsikasta graafisen suunnittelun osastolta valmistunut medianomi. Teen toiminimellä erilaisia graafiseen muotoiluun ja kuvitukseen liittyviä juttuja. Rakastan piirtämistä!"

Kerro Kolmistaan-blogin ulkoasusta ja sen teosta.

"Sain Karoliinalta tosi kivan briiffin uudistaa Kolmistaan -blogin banneria ja vähän muutakin kuvallista matskua. Aika hyvin taisin heti päästä kärryille siitä, mitä uudelta bannerilta toivottiin. Karoliinan kanssa on superhelppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä: Naisella on selkeä visio siitä mitä haluaa, mutta hän antaa myös tekijän näkemyksille tilaa"

Millaisia töitä tällä hetkellä työstät?

"Tällä hetkellä olen suunnittelutoimistossa täyspäiväisenä harkkarina. Ohella teen mm. oppikirjakuvituksia ja omia pikku kuvitushommia."

Mitä uutta nettikaupassasi on, ja entä mitä on tulossa?

"Nettikaupassa on nyt mm. erivärisiä tyynynpäällisiä Uni-kuosista. Ja uutta trikookangasta vaatetukseen! Tulossa on vielä ainakin kasseja, keittiöliinoja, sekä leikkuulautoja ja tarjottimia jouluksi. Kaikki on tehty tietysti Suomessa!"

Kiitos, Sanni!

Mitäs te lukijat olette mieltä uudesta ulkoasusta? Vielä ainakin noita teidän kommentointikuvakkeitanne muokkaillaan, mutta pääasiassa sivun pitäisi - ainakin näin bloggaajan näkökulmasta - olla melko valmis.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (25)

27/25 | 

Banneri on hieno, mutta voisiko tekstin fonttia vähän paksuntaa. Nyt parissa minun seuraamassa blogissa on fontti vaihtunut kapeampaan/ohuempaan, jota on vaikeampi lukea. Silmälasitkin on vasta uusittu, niin ei vika pitäisi siinäkään olla.

seija
28/25 | 

teksti ei ole oikein luettavaa, t-kirjaimen viivat eivät näy ollenkaan, muuten olisi hyvä

Leena
29/25 | 

Hei,

Saman huomasin minäkin, fontti on äärimmäisen vaikealukuista. Pitäisi olla suurempikontrastinen fontti. Mulla esim. häviää tällä fontilla kokonaan t:n viivat. Silmiin sattuu jos tällaisellä fontilla täytyy yrittää lukea.

Mona
30/25 | 

Fontti tökkii myös täällä, on jotenkin keskeneräisen oloinen, sitä jotenkin kokoajan odottaa "sivun latautuvan vielä loppuun" ja fontin vähän muuttuvan, nyt on vähän persoonaton ja tylsä?
Tai että fontti voisi olla bloggaajan aikaansaannoksia, mutta että ammattilaisen ratkaisuksi aika mielikuvitukseton :(

Netta
31/25 | 

Sinäänsä tosi kiva ja nätti, mutta vähän nuo teidän valokuvat pistää silmään. Lapsi on niin iloisen ja luonnollisen näköinen, mutta sulla ja Eskolla tollaiset totiset, vähän posetusilmeet. Näyttäisi vielä kivemmalta, jos teidänkin kuvissa olisi tuollaista samanlaista aitoa iloa kuin lapsellanne :)

Anne
43/25 | 

Pistin ihan sama asia silmään.. teillä vähän tuollaiset malliposeeraukset.. upeat kuvat, mutta jotenkin ei teitä..

Esko
44/25 | 

Onneksi siinä on nuo sakset niin voi halutessaan leikata nämä poseeraavat synkistelijät pois...:) Ei vaan, kiitos mielipiteistänne.

Ella
45/25 | 

Nyt on parempi! Ja hyvä, että muutkin kommentoi fonttia, niin vika ei ollut vain minun silmissä!

Nettanen
46/25 | 

Hahah Esko, juuri mietin etenkin sinun kohdallasi että miksi olet noin kovin totinen kuvassa, kun ei tule sinun luonteesi tuosta yhtään esiin! :) Vaikutat aina videoilla ja postauksissani niin hauskalta huumorimieheltä :)

Katinka
50/25 | 

Blogin uusi ilme on tosi hyvä.
Asiasta toiseen...olen tulossa Lahteen ja haluaisin ostaa Sannin koruja. Onko niitä missään myytävänä vaiko vaan nettikaupasta tilattuna?
Yhdet ketut tilasin aikanaan ystävälleni ja nyt haluisin itsellenikin Sannin korvikset.
Pikkujouluissamme on vielä black & white-teema. Kävis aika hyvin...eikö?

Puhtia kirjoittamiseen Karkki ja hyvää mieltä teille kolmelle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat