Kirjoitukset avainsanalla Ex-Onnelliset kolmas kausi

// Kaupallinen yhteistyö + alekoodi: C More // 

Vuonna 2016 mä olin juuri edellistalvena eronnut ja juuri kesällä rakastunut. Uusi uusperheeläinen. Onnellinen ja samalla vähän pihalla kaiken uuden keskellä.

Tuolloin telkusta pärähtänyt Johanna Vuoksenmaan Ex-Onnelliset -draamasarja ei olisi voinut tulla itselleni parempaan saumaan. Ohjelma eronneista lapsiperheistä uuden elämänvaiheensa keskellä kun osui ja upposi niin monella tasolla. Se nauratti ja itketti vedet silmissä. Sarjan osuvuus suoraan ytimeen oli omaa luokkaansa.

Kun F etsi viime viikolla esiin ystäväkirjansa tuolta ajalta, kävi ilmi, että olin kirjoittanut omaan osiooni ”lempisarjani” kohtaan tietysti Ex-Onnelliset. Ja niinpä se on edelleen sitä. Siksi en meinaa nahoissani pysyä, koska TÄNÄÄN (7.5.2020) C Moressa julkaistaan uusi, kolmas tuotantokausi Ex-Onnellisia käyntiin. Tänään pääsee kunnolla tarinaan mukaan, kun esillä on jo kaksi ensimmäistä jaksoa. Jatkossa uusi jakso ilmestyy aina joka torstai.

Mulla oli ilo ja kunnia katsoa nuo sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa jo etukäteen. Ja aika niiden kanssa meni niin nopeasti, että pettymys oli suuri, kun jaksot loppuivat heti alkuunsa. Toisin sanoen koukussa olin heti ja täysillä.

Sen voin sanoa kuitenkin jo kahden jakson perusteella, että luvassa on vähintään yhtä viihdyttävä ja osuva pläjäys kuin edellisilläkin kausilla. Ensinnäkin vanhat, tutut hahmot ovat saaneet lisää lihaa luiden ympärille. Mä nimittäin inhoan sitä, jos sarjoissa ratsastetaan ensimmäisen kauden jutuilla liian pitkään. Totta kai tuttuus ja yhteys edellisten kausien asioihin on säilytettävä, mutta musta se, että henkilöhahmoihin ja tarinoihin tuodaan myös uutta, kunnioittaa katsojaa. Esimerkiksi mua jotenkin hykerrytti tällä uudella kaudella se, kuinka Reijasta alkoi tulla – omaan hömppään ja noloihin tilanteisiin johtavalla tavalla – esille todella paljon enemmän mustasukkaisuutta Anttia kohtaan kuin aikaisemmilla kausilla. Viivin kasvettua teini-ikään hänen pikkuvanha käytöksensä saa vielä enemmän hämminkiä aikaiseksi kuin aikaisemmin ja toisaalta Arton ja Suviannan suhde saa (iiks, ääks,ööks) sellaisen käänteen, jota minä ainakin olen toivonut (ja toisaalta pelännyt) sarjan alusta asti. Arto ja Suvianna on ollut mun suosikkeja aina! Jotenkin symppaan molempia, mutta silti mua myös säälittää Arto monella tapaa.

Hauskaa on se, että Ex-Onnellisiin uusina hahmoina nähdään esimerkiksi Pamela Tolan esittämä vastaeronnut Henriikka-pappi. Henriikka vetää seurakunnan eroryhmää itsekin vielä eron alkumetreillä. Sen lisäksi Henriikka ja tämän ex-mies kasvattavat vuoroviikoin kahta lastaan, joista toinen ei kuitenkaan – ilmeisesti – ole biologisesti Henriikan oma. Ihan jännittää päästä seuraamaan seuraavia jaksoja, jos tyttären biologisen äidin kohtalosta selviäisi jotain enemmän.

Mä tiedän, että siellä ruudun takana on kasapäin muitakin Ex-Onnelliset -faneja, joten tässä ilouutinen: Koodilla KOLMISTAAN (isolla!) uudet tilaajat saavat peräti neljä (4!) viikkoa maksutonta C More -aikaa suoratoistopalvelussa. Koodi on aktivoitavissa 21.5.2020 asti täällä.

Ja hei: Jos olet vielä Ex-Onnelliset -ummikko, C Moresta voi katsoa myös kaksi ensimmäistä kautta ennen kolmannen kimppuun hyökkäämistä. Ja toki nyt kaikkea muutakin hauskaa, kuten yhtä mun toista lempparia, Sunnuntailounasta. Se on sellainen sarja, jota me A:n kanssa katsotaan kerta toisensa jälkeen ja nauretaan aivan vedet silmissä.  C Morelle siis tästä.

Ihanaa päivää!

-Karoliina-

P.S. Juuri korvanappiini saaman tiedon mukaan, Ex-Onnelliset eivät ole jäämässä kauteen kolme, vaan jatkoakin on tulossa jo loppuvuodesta. Jes!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Klikkasin postaukseen, koska Bloglovinin kuvassa ekana katse kiinnittyi miehen takapuoleen 😄

Mekkonainen
2/2 | 

Hei, tuo sinun mekko / tunika on tosi nätti! Mistä / minkä se on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat