Kirjoitukset avainsanalla Cutrin

Se, missä mä olen meikeissä ja ihonhoidossa innokas kokeilemaan usein uutta, hiustuotteissa olen aikamoinen jumittaja. Esimerkiksi hiuslakkaa en ole vaihtanut varmasti vuosikymmeneen. Se on ollut aina tämä.

Siksi, jos olen saanut joskus pr-paketeissa hiustuotteita, olen usein antanut ne vaan eteenpäin ilman, että olen edes kokeillut niitä. Nyt kuitenkin kun koronan vuoksi sitä omaa tuotetta ei ole voinut noin vaan lähteä Sokokselta hakemaan, olen lakkojen ja muiden tuotteiden loppuessa kaivellut kaapin perukoita. Ja niinpä törmäsin Cutrinin hiustuotteisiin, jotka sain joskus syksyllä eräästä goodie-pussukasta.

Cutrin ei ole herättänyt mussa aikaisemmin  merkkinä mitään kiinnostusta. Nimi on tuttu, mutta mulle on suoraan sanottuna tullut nimen assosiaatiosta ja purnukoiden kliinisestä ulkoasusta mieleen lähinnä joku ajan jyräämä hiusmerkki.

Onneksi kuitenkin testasin. Koska nyt löytyi ainakin kolmen aivan huikeaa tuotetta. Niin hyvää, että jopa vaikea uskoa, että joku tuote sopii mun tukalle niin hyvin. Dry Shampoo on ensinnäkin megatehokas, mutta ei ei jätä tukkaan silti outoa fiilistä. Monestihan tosi tehokas kuiva shampoo tekee mulle sen, että tukka on sen jälkeen tosi takkuinen. Toinen loistava tuote on hiuslakka. Uskomatonta, mutta totta, tämä toimii melkein yhtä hyvin kuin vanha lemppari. Pitää, mutta ei tee kovaksi. Kolmas lemppari on omassa kategoriassaan paras, mihin olen tähän elämään törmännyt. Nimittäin heat Protection. Mun tukalle ei ole sopinut mikään lämpösuoja koskaan täydellisesti. Yleensä ne on tehnyt mun hiuksista joko raskaat, liian märät tai likaisen oloiset. Tämä suoja on kuitenkin painepakkauksessa, joten sumu leviää tukkaan tasaisesti. Ei kastele, mutta pitää hyvin. Aivan loistava siis!

Tällainen vinkki siis toukokuun alkuun!

-Karoliina-

 

*tuotteet saatu goodie bagista 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat