Kirjoitukset avainsanalla asunto myynnissä Pyynikki

Jotta erikoistilannekevät olisi vieläkin erikoisempi, päätettiin laittaa meidän koti myyntiin. Ja totta kai toivotaan, että tänne muutta joku sellainen henkilö, pariskunta tai pieni perhe, joka rakastuu tähän asuntoon ja Pyynikkiin yhtään paljon kuin mekin.

Tekniset tiedot kodista ja kuvat löytyvät täältä linkistä. Mutta vanhan talon henki, kolmesta ilmansuunnasta välkkyvä valo ja korkeiden huoneiden tuoma tunnelma ovat asioita, joista ei voi paperilla kertoa. Ne pitää kokea itse.

Vaikka odotan innolla kaikkea tulevaa, kyllä minulle jää ikävä olohuoneen ikkunasta näkyvää Näsinneulaa. Sitä oikeasti ainoaa Tampereen maamerkkiä, jonka tiesin ennen tänne muuttoa. Siksi olikin niin hassua astua ensi kerran A:n luokse kylään ja nähdä Näsinneula suoraan ensimmäisenä. Tuohon kuvaan rakastuin ja tuosta ikkunasta on otettu näiden vuosien saatossa varmasti satoja kuvia. Auringonlaskussa ja -nousussa. Pakkasella ja heltellä. Yöllä ja päivällä.

Jos elämä Pyynikillä kiinnostaa, ottakaa yhteys meidän välittäjän. 


-Karoliina-

Kuvat: Huom! ja minä

Kommentit (14)

Vierailija
5/14 | 

Kaunis koti. Menee varmasti nopsasti kaupaksi. Kuulostaa, että olette löytänyt unelmien kodin kun tällaisena aikana yhtäkkiä päätitte laittaa kodin myyntiin. Osuinkohan oikeaan? 🤔

Vierailija
6/14 | 

Kuinka kauan ehditte asua tässä? Minulle oli uusi tieto viime postauksessa, että olette tunteneet miehesi kanssa vasta reilu 3 vuotta! :)

Vierailija
7/14 | 

Aivan ihana koti! Todella kaunis, valoisa ja avara! Toivottavasti menee kaupaksi😊

Vierailija
8/14 | 

Kiva olisi kuulla, onko teille jo löytynyt uusi koti. Jostain postauksesta muistelen, että olitte aikoneet tässä kodissa asua vielä jonkun aikaa. Oli yllätys, että nyt kuitenkin koti olikin myynnissä.

Majjj
9/14 | 

Oi, onnea myyntiin! Asunto on kyllä niin kaunis, että tuskin pyörii Etuovessa kovinkaan pitkään. :)

Käytännön kysymys myyntitoimeksiantoon liittyen viisihenkiseltä, kahdeksassakymmenessä neliössä asustavalta perheeltä: miten nuo myyntikuvat oikeasti on otettu? Kannoitteko puolet omaisuudesta kuvauksen ajaksi rappukäytävään?
Meillä olisi tuo sama homma edessä, mutta en tiedä kuinka tämän tavaramäärän lasten sänkyineen ja leluineen saa piilotettua kunnollisia myyntikuvia varten!

Mermar
10/14 | 

Kaunis koti, yhdessä Tampereen kauneimmassa talossa. Talossa on vuosikymmenten aikana asunut monia Tampereen silmää tekeviä henkilöitä. Jopa mummuni vei minut pikkutyttönä katsomaan Tampereen hienointa taloa Pyynikintorin reunalle. Täällä vaan ei ole osattu arvostaa kauniita vanhoja asuintaloja kuten Helsingissä. Todellinen arvoasunto loistavalla sijainnilla.

Tuplienäititäällätaashei
14/14 | 

Meiltäkin näkyy Näsinneula (paaaljon pienempänä tosin) ja se on jotenkin aina yhtä hyvä näkymä.

Ja sitten ihan toisaalle; meidän vauvat oppii varmaan ensimmäisinä sanoina äiti ja kohta. :-) Tulee hoettua tuota kohta-sanaa aika paljon, kun ei repee kahteen asiaan yhtä aikaa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat