Kirjoitukset avainsanalla Henri Alen

// Kaupallinen yhteistyö: Muru Baby // 

Mitenkäs siellä on selvitty pääsiäisestä? Tuntuu jotenkin kummalliselle viettää tällaisia juhlapyhiä ilman, että on lupa mennä minnekään tai tavata ketään. Me vietimme ensin pääsiäistä viisistään ja sitten esikoinen lähti isälleen Uudenmaan rajan taakse. Vähän erilainen, osin kiva, osin vähän haikea pääsiäinen tänä vuonna.

Ruoka kuuluu todella tiiviinä osana meidän arkea ja juhlaa. En edes voisi ajatella sellaista vaihtoehtoa, ettei ruoka näyttelisi suurta osaa esimerkiksi juhlien aikaan. Nytkin, vaikka pöydän ääressä oli vain meidän perhe, aterioita oli suunniteltu yli viikko etukäteen.

Koska me isotkin syömme intohimolla, on ollut ihana huomata, että Mesille ja Ompullekin maistuu ruoka erittäin hyvin. (Tosin näin kun sanon, on pakko koputtaa puuta, koska pelkään taikauskoisesti, että tuulet vaihtuvat.) Täytyy ihan ihmetellä, kuinka innolla tytöt maistelevat uusia makuja. Vielä jos saataisiin perjantaina lupa neuvolasta istuttaa tyttöjä jo syöttötuoleissa, voisi antaa omat lusikat tyttöjen omaan kouraan. Nyt jo hamuavat nimittäin lusikoita ja yrittävät itse ohjata sitä suuhunsa.

Meidän tyttöjen yksi suosikeista on Muru Baby -merkin Välimeren lohimuhennos. Muru Baby on Henri Alénin kehittelemä vauvanruokamerkki, jonka tarkoituksena on tarjota herkullista, terveellistä ja maittavaa ruokaa myös perheen pienimmille. Muru Babyt pakataan Tetra Recart -pakkauksiin, jotta maut säilyisivät ruuissa mahdollisimman hyvin.

Alén  sai idean hänen lapsena ollessa aivan pieniä, ja nyt kun tuo samainen lapsi kolkuttelee jo teini-iän portteja, Muru Baby on vihdoin valmis julkaistavaksi. Ei siis aivan lyhyitä prosesseja nämä tällaiset isot haaveet.

Muru Baby -makuja on tällä hetkellä viisi. Intialainen kanacurry ja Välimeren lohimuhennos sopivat puolesta vuodesta ylöspäin, eli juuri meidän tyttöjen ikäisille. Kreikkalainen karitsapata, talonpojan omena-possumuhennos ja ranskalainen kasvispata puolestaan kahdeksan kuukautta vanhoille ja sitä vanhemmille lapsille.

Tällä hetkellä Muru Babyjä pitäisi saada jo suurimmasta osasta K- ja S-ryhmän kauppoja, ja yhden annospakkauksen hinta on vähän reilut kaksi euroa. Mielestäni aika kohtuullinen hinta hyvästä ateriasta.

Joko olette ehtineet maistatella Muru Babyjä teidän vauvoilla?

-Karoliina-

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Ostin kerran ja hyvin maistui vauvalle, mutta iso miinus siitä että nämä valmistetaan Iso-Britanniassa. Mielummin suosin kotimaista!

Valmisruokamutsi
2/4 | 

Pakko myöntää, että koen tämän vauvojen valmisruokien ottamisen mukaan blogiisi hyvänä asiana. Sellaisena että muutkin äidit voivat hellittää ja ostaa osan valmiina. On silti ihan riittävä vanhempi vaikka lapsi/lapset söisi vauvojen valmisruokia. Minun onnekseni vauvani inhosi minun kotitekoisia soseitani. En jaksanut taistella tuulimyllyä vastaan- ’plop’ purkki auki! Mukavaa kevättä :)

Vierailija
3/4 | 

Meidän kasvissyöjä ei vielä ole alle 8kk ikäisenä näitä päässyt maistamaan. Ehkä kokeillaan, mutta mun mielestä nää oli nimenomaan kalliita verrattuna muihin samanlaisiin tuotteisiin. Kilohinta jopa kaksinkertainen. Tykkään suosia lähellä tuotettua ja paikallista ja tuntuis hassulta antaa vauvalle kaukaa tuotua lihaa ja kananmunia ja muuta ruokaa, kun ei me itsekään syödä sellaisia niistä tuotteissa, joista on myös paikallinen versio saatavilla :) Nestelkin piltit sentään valmistetaan Suomessa. Valintoja, valintoja! 🙂

Helloitsme
4/4 | 

Kun suhtaudutte intohimoisesti ruokaan, niin ootteko miettineet sormiruokailun aloittamista vauvojen kanssa? Omani ruokaili vauvana vallan näin, ei soseita suostunut edes syömään koskaan (tää oli kyllä välillä haastavaa, kun ei voinut napata esim. reissussa jotain purkkia kaupasta). Sormiruokailussa oli kivaa se, että vauvalle pystyi antamaan lähes aina samaa ruokaa kuin muille, otin vaan sivuun ennen suolan lisäämistä eikä tarvinnut soseuttaa mitään erikseen. Vauva sai näin hyvin tutkia myös ruokien koostumuksia, makuja ja värejä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat