Kirjoitukset avainsanalla 35-vuotias

Mä täytin tänään 35 vuotta. Ihan hullun suurelle kuulostava lukema. Ikä, joka tuntui parikymppisenä lähenevää eläkeikää.

Kun mun äiti oli 35, mä olin jo YLÄASTEELLA.Nyt kun mietin noita vuosia, totta kai ajattelin omien vanhempieni olleen jo silloin ihan yhtä vanhoja (sori) ja viisaita kuin nytkin. On ihan älytön ajatus, etteivät he todellakaan olleet tämän vanhempia kuin minä nyt.

Viime vuoden synttäreistä tänne on kuljettu aikamoinen matka. Silloin mä juhlin juhlapäivääni karmeassa raskauspahoinvoinnissa, keskellä mun yllärisynttäreitä. Aluksi yritettiin pitää raskaus salassa juhlaväeltä, mutta loppuillasta kaikki jo tiesivät. Päivänsankarin kun piti vähän väliä lepäillä saunatilan lavereilla. Nyt raskauspahoinvoinnin syypäät osaavat jo pyöriä, nauraa ja jokellella.

Mietin äsken – kun pyörittelin tuota lukua 35 mielessäni – että eittämättä tässä aletaan lähestyä keski-ikää. Ajatus tuntuu toisaalta absurdille, koska minusta tuntuu, että olen enemmän täynnä tarmoa, intoa ja innostusta kuin vaikkapa joskus aikaisempina vuosina. Toisaalta taas elämä tuntuu nyt aivan mahtavalle. Olen saavuttanut kaikki ne unelmat, joista olen aina haaveillut. Jos vaan saisi jatkaa elämää näin, ei vanheneminenkaan varmasti tuntuisi yhtään kauhealle.

Hyvää uutta viikkoa kaikille! Toivotaan, että tämä on hyvien uutisten viikko.

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Paljon onnea! Olen joskus aikaisemminkin kiinnittänyt huomiota,että meillä on sama syntymäpäivä😊

Mindi
2/3 | 

Paljon onnea 😊. Näytät upealta. Mikä mahtaa olla huulipunasi merkki ja värisävy?

Vierailija
3/3 | 

Onnea! Minunkin tyttäreni on 35-vuotias, äiti ja energiaa täynnä. Vanheneminen ei ole yhtään kauheaa, päinvastoin, koko ajan elämä muuttuu mukavammaksi ja itse viisastuu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat