Kirjoitukset avainsanalla Prime

Nykyisessä elämässä tämä "kiireiset aamut" on saanut aivan uuden merkityksen. Varsinkin silloin, kun aamulla, eli 4 tunnin sisällä heräämisestä, täytyisi olla jossakin ihmisten ilmoilla.

Mä mietin ennen raskautta, miten sitä aamuisin selviää ulos edes jotenkin laittautuneena, ja totta on, ettei meikkailuihin jää juuri aikaa. Siksi mä olen vedellyt mutkat suoraksi ja ottanut esimerkiksi ripsipidennykset taas osaksi mun elämää. Halusin pidennykset, jotka näyttäisivät käytännössä samalle, mille mun silmät näyttää silloin, kun olen laittanut niihin eyelinerin ja monta kerrosta ripsaria. Toisin sanoen pidennykset eivät ole juuri sen pidemmät kuin mun omat ripset, mutta tummuttaa ja tuuheutta niissä on kyllä. Tällä konstilla mulla menee aamulla 4-6 minuuttia, kun olen "kunnossa". Jos ja kun yhdistän hommaan vielä vartalosuihkun (koska hikoilen koko ajan kun pieni possu), menee multa ehkä 10-15 minuuttia yhteensä.

Koska multa kysyttiin viimeksi tällä viikolla, miten laittaudun ja mitä tuotteita käytän, näin homma etenee:

 1. Rillit pois, piilarit tilalle.
 2. Vartalosuihku, samalla hampaiden pesu.
 3. Pukeutuminen.
 4. Pisteet naamalla Dermosilin seerumia, meikkivoidetta, Essencen hohdetta* ja Vita Liberatan Body Bluria. Kaikki yhdellä kertaa sekaisin kasvoille hieroen.
 5. Kulmageeli ja hajakarvat pois (vahautan kulmat kerran 4 viikon sisällä Beutiful Youssa. En ehdi enää itse nyppiä, mutta ylimääräiset höylään sellaisella minisheiverillä pois)
 6. The Body Shopin poskipunapuikko + Kicksin aurinkopuuteri
 7. Ripsien harjaaminen
 8. Huulten rajaus ja Whamisan huulirasva ja välillä huulipuna. Lorealin puna kosteuttaa hyvin.
 9. Tukka (puhtaan tai pipopäivänä) auki. Juureen kuivashampoota, latvoja vähän raudalla käännellen, kuten tässä postauksessa.
 10. Likaisena ilman harjaamista ylös nutturalle, kuten 95% äideistä sen tekee.
 11. Lakkaa ja paljon.

Mitkä kauneuskikat pelastaa sun kiireiset aamut? Mulle ehdotonta on se, että käyn tasaisesti Beutiful Youssa kynsissä, kulmissa ja ripsissä, sekä Umpulla Primessä kampaajalla. Mulla on itse asiassa ensi viikolla kampaaja pitkästä aikaa. Saa nähdä, mitä Umppu keksii. Halusin pidennykset pois vauva-arjen alkutaipaleelle, mutta totta puhuen kaipaan pitkää tukkaa. Ehkä löydetään joku helppo pidennysratkaisu. Totta puhuen haluaisin säännöllisesti myös jalkahoidon/pedikyyri, sekä vahauksen, mutta sitten saisikin jo kaivaa kuvetta enemmän + kaikki aika menisi hoitoloissa makoiluun.

-Karoliina-

*saatu 

Kommentit (21)

Äitipuolitoista
3/21 | 

Mä en kyl tajuu mikset käytä enemmän laseja, kun olet niilläkin ihan yhtä kaunis!

Vierailija
7/21 | 

Käytätkö jotain huulitäytteitä tällä hetkellä? Vai mikä niiden oikea termi on?

Vierailija
9/21 | 

kiireisten aamujen resepti: pesen aamulla hampaat :D jos oikein panostan niin taivutan ripset.

Vierailija
11/21 | 

Niin eri maailmasta 😂
Mä vietän suurimman osan päivistäni kotona, joten vuosien myötä meinit ovat vaan jääneet. Siis ihan vaan ripsiväri kin laittaminen on jo jäänyt arjesta.
Tekoripsiä, huulitäytteitä, kulmahuomtoja tai laitettuja kynsiä minulla ei ole ollut työelämässä ollessanikaan, joten en osaa kaivata moisia.
Sen sijaan olen oppinut armollisesti katsomaan peilikuvaani juuri sellaisena kuin se on. Meikkien lisäksi ovat jääneet mm. hiusvärit, mutta kummasti vaan näin on ihan hyvä.

Vierailija
13/21 | 

Minuakin kiinnostaisi oletko ottanut huuliisi täyteaineita? Itse harkitsen asiaa vakavasti. Onnea somista tyttösistä!

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
14/21 | 

Olen ottanut aikaisemmin, mutta nyt en ole vajaaseen pariin vuoteen ottanut. Ne kestää huulissa (ainakin minun) jonkun 3-6kk, joten tällä hetkellä ei ole. Hyvien tekijöiden käsissä täytteet ovat minusta kauniita.

Vierailija
15/21 | 

” Tekoripsiä, huulitäytteitä, kulmahuomtoja tai laitettuja kynsiä minulla ei ole ollut työelämässä ollessanikaan, joten en osaa kaivata moisia.
Sen sijaan olen oppinut armollisesti katsomaan peilikuvaani juuri sellaisena kuin se on. Meikkien lisäksi ovat jääneet mm. hiusvärit, mutta kummasti vaan näin on ihan hyvä.”

Tää on niin hyvin sanottu! Elämässä on niin paljon tärkeämpiä asioita kuin oma ulkonäkö ja sen jatkuva tarkkailu / puunaaminen. Maria Veitola sanoi todella hyvin naistenlehden haastattelussa, että toki nuori nainen voi käyttää päivänsä itseään / elämäänsä someen kuvaten, mutta MIKSI joku haluaa tehdä niin, on aika mielenkiintoinen kysymys.

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
16/21 | 

Tottakai on tärkeämpiä, mutta ulkonäkö asioiden vähättely on myös asia, joka herättää minussa myös kysymyksen MIKSI. Miksi toisten ihmisten meikkaamminen tai meikkaamattomuus ovat asioita, jotka herättävät niin paljon tunteita.

Vierailija
19/21 | 

” Tottakai on tärkeämpiä, mutta ulkonäkö asioiden vähättely on myös asia, joka herättää minussa myös kysymyksen MIKSI. Miksi toisten ihmisten meikkaamminen tai meikkaamattomuus ovat asioita, jotka herättävät niin paljon tunteita.”

En ole Veitola. Mutta luulen hänen tarkoittaneen, että on tavallaan vähän turhaa ja surullista että somessa näkyvillä oleva henkilö (”vaikuttajaksi” jotkut sanovat, itse sanoisin ihan vaan mainostajaksi) antaa painoarvoa ulkonäköasioille. Sullakin taitaa olla kuitenkin tuhansia (?) seuraajia, joista suurin osa (nuoria?) naisia. Sen oman platformin voisi käyttää esikuvallisesti niin paljon järkevämmin ja hyödyllisemmin. Jos katsoo esim mitä Juliaihminen tekee. Ei hän puhu meikkaamisesta tai oman naaman tussuttamisesta, vaan sijoittamisesta, ympäristöasioista, kasvatuksesta ja työelämästä.

Toki siis SAAT käyttää oman ”tilasi” somessa just niinku haluat. Ihmetyttää vaan, miksi käyttää se (suurimmaksi osaksi) hyvin pinnallisten asioiden esittelyyn.

Vierailija
20/21 | 

Itse äitiyslomalla huomasin, että se pieni puunaus piristi kummasti päivää. Kun peilistä katsoi ”laitettu” ihminen, väsyneinkin olo koheni kummasti. Toki oli paljon myös niitä päiviä, kun ei saanut, ehtinyt tai jaksanut mitään tehdä itselle. Ja mun laittautuminen oli juurikin se viiden minuutin pikameikki. En kuitenkaan koe, että muiden on oltava samanlaisia. Jokainen tehköön, minkä kokee itselleen tärkeäksi ja mistä tulee parempi olo.

Enni_
21/21 | 

En tiedä mistä lie juontaa juurensa, mutta koen niin ristiriitaisia ajatuksia näiden tekohiusten, -ripsien ja -kynsien kanssa, täyteaineista ja muista kauneusoperaatioista puhumattakaan. Omatunto soimaa, kun mieleen nousee tietoisuus siitä, mitä ihmiset, joilla ei ole mitään, saisi summalla, jonka laittaisin vaikkapa tekoripsiin. Hurskastelulta kuulostaa kyllä, mutta täällä yltäkylläisyyden keskellä tämä ristiriita ainakin minua jäytää pahasti. Missä menee raja? Missä kohtaa turhamaisuus tuntuu jo menevän yli? Samaan pakettiin menee tietysti kaikki muukin tässä hurjassa kulutuksen maailmassa, jossa elämme. Jatkuvaa tasapainoilua mielitekojen ja turhuuksien keskellä ja välillä todella hankalaa. Miten perustelet näitä itsellesi vai osaatko jättää nämä asiat taka-alalle?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat