Kirjoitukset avainsanalla Harjun paperi

*saatu tuote. Ei sisällä affilinkkejä.

Muistatte ehkä, kun mietin kuukausi sitten, pitäisikö vauvojen nurkkausta jotenkin sisustaa. Silloinhan nurkkaus näytti tälle.

Vasta postauksen julkaistua huomasin, kuinka todella kolkko nurkka oli. Tai siis tokihan asiaa epäilin jo, kun postauksen kirjoitin. Mutta kuvista näkee monetkin kodin kohdat jopa paremmin kuin livenä.

Niinpä eräänä lauantai-iltana järjestelin nurkkauksen uusiksi. Ja siitä tuli tällainen.

  • Siirsimme toisessa kohdassa makuuhuonetta olleen Torista aikanaan ostetun liinavaatekaapin sänkyseinustalle. Tyhjensin kaapin oviosuuden sisustat, koska ajattelin, että sinne voi änkeä sitten kaikkea siitä tavaraa, jota vaikkapa öisin vauvojen vieressä tarvitsee käyttää.
  • Kaapin päälle asettelin F:n eskarissa tekemät merihevostyön ja pehmolelun, sekä ostin vielä erikseen netistä Sokrun julisteen. Rakastan ylipäätään Sokrun käyttämiä värejä ja tyyliä, joten nyt oli hyvä tilaisuus ostaa yksi juliste lisää. Kehykset kaivelin molempiin töihin varaston perukoilta vanhoista kehystetyistä kuvista.
  • Tottakai tähänKIN kaapin päälle piti saada pari Aykasa-koria. Nekin ostin, kuten aikaisemmat, Li`l Decorista. Ajattelin, että näissä voi kuljettaa tavaroita keittiöön ja takaisin: tutteja, pulloja ja mitä lie nyt öisin tarvitaankaan.
  • Sänky on edelleenkin tuo täydellisen muotoinen ja värinen Sebra, jonka sain Vaunuaitasta*. Viimeksi tosin sängyssä ei tainnut olla vielä pehmusteita, mutta nyt sitä koristaa Sebran eläinreunapehmuste*, joka on musta aivan syötävän söpö. Todellisuudessahan sänky tuskin saa olla seinustalla noin rauhassa, vaan se täytynee mitä luultavammin vetää kiinni perävaunuksi sänkyyn. Mutta saapahan nyt hetken edes olla noin kauniisti kokonaisuuden osana.
  • Valoja tuohon nurkkaan ostin kaksi. Ensinnäkin ihanan joutsenyölampun Jyväskylän Harjun paperista. Mutta totta puhuitte: Paristot kuluu aivan liian nopeasti. Jo nyt loppu, vaikka ollaan käytetty itse iltaisin vain silloin tällöin. Jospa iskä osaisi tehdä tästä verkkovirtakelpoisen, niin toimisi paremmin. Koristevalot seinälle ostin Clas Ohlsonilta -50%. Niistä tulee illalla ihanan pehmeä tunnelmavalo.

Jospa sitä tällä setillä jo pärjättäisiin ensi alkuun! Kun toinen sänky pitää (ehkä) jossain vaiheessa rantauttaa – vaikkakin Sebraa voi kasvattaa – saa nähdä, miten nurkkaus sitten asetellaan toimivaksi.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Miia
1/1 | 

Kauniiksi olet vauvojen oman sopen sisustanut. 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me tultiin F:n kanssa eilen kaksistaan Keski-Suomeen mun vanhemmille ja mökille. Otettiin kuitenkin juna Hankasalmen sijaan Jyväskylään, koska haluttiin pistäytyä mun siskon perheen luona katsomassa 5 kuukauden ikäistä siskontyttöä (ja toki hänen vanhempiaan).

Mun sisko on ollut muuten superhyvä apua kaikessa vauvantarvike- ja raskauskyselyissäni. Soitan edelleen hälle näillä viikoilla, jos en ole esimerkiksi varma, saanko syödä jotain.

Eilen satuin kysymään, että minkä valon avulla he hoitavat vauvan yöhommat. Meillä nimittäin on aivan liian kirkas lukuvalo. Sisko suositteli Harjun paperissa - tuossa legendaarisessa jyväskyläläisessä paperikaupassa - myytäviä yövaloja. Niinpä me kurvattiin vielä sitä kautta ennen Hanksulle menoa.

Pienet tytöt saivat yhteisen joutsenvalon A: ja mun makkariin, F lammasvalon hänen omaan huoneeseensa. Parasta oli se, kun päästiin Harjun paperin takahuoneen vessaan (ainoa pimeä paikka) testaamaan valojen valotehoa. Tehokkaimmat oli juuri nuo valkoiset lamput.

Ihanaa päivää!

-Karoliina-

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Noi valot on tosi kivoja, mutta niiden patterit on kalliita ja kuluu ihan tosi nopeasti. Meillä jäi neljännen patterin vaihdon jälkeen käyttämättä.

Vierailija
2/8 | 

Meillä on useampia noita Harjun paperin yövaloja, mutta valitettavasti ovat valoteholtaan ja käytettävyydeltään (patterit) surkeita. Parhaiksi ovat osoittautuneet pistorasiaan laitettavat, Airamin yövalot. Niille lämmin suositus! Niitä saa myös liiketunnistuksella, ovat huippuja esim. yöllisillä vessareissuilla.

Kk
3/8 | 

Sama kokemus näiden valojen patteriongelmasta. Ostimme molemmille lapsille tällaisen ja nyt harmittelen, että moiseen muoviroskaan on tuhlattu. Kauniita ne toki on, sitä ei voi kieltää.

Vierailija
4/8 | 

Miksi ihmeessä soitat siskolle kysyäksesi raskausajan ravinnosta? Viralliset suositukset ovat yhden klikkauksen takan Eviran sivuilla. Ja ainakin minä sain myös neuvolasta mukaan lappusen.

Miimari
5/8 | 

Meillä on ollut tuo pilvivalo. Se on kyllä juuri täydellinen öisin ja suloisen näköinen. Mutta saman huomasin, että patterit kestä kovin kauaa:( jossain kohtaa patterit on vain jääneet vaihtamatta ja lamppu on nyt koristeena tytön huoneessa ja välillä mukana leikeissä.
Kaverilla oli joskus joku vastaavan tyylinen ladattava lamppu. Toki en osaa sanoa, miten se valaisi. Onnea odotukseen!

K
6/8 | 

Samaa olin tulossa kertomaan. Ikeassa on ainakin ollut vastaavia, joissa myös verkkovirran mahdollisuus.

Vierailija
7/8 | 

Meillä on Miffy-yölamppu, valon voimakkuus säädettävissä ja lataus onnistuu usb-piuhalla, esim irrotettavalla puhelimen laturilla, se on ollut kyllä loistava! Sen sijaan toinen ankka yövalo odotellut jo tovin uusia pattereita.. ihania nuot ovat kyllä ihan koristeinakin😊 välillä meillä myös leikeissä mukana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat