Kirjoitukset avainsanalla Xtreme lashes

ripset
ripset

Tämän kuun ripsipidennysvinkkini liittyy meikkiin ripsipidennysten kanssa. Itsehän todella harvoin meikkaan silmiäni ripsipidennysten kanssa, koska juurihan se, ettei meikkiä tarvita, on oma motiivini käyttää ripsipidennyksiä.

Joskus kuitenkin on tilaisuuksia, joissa täytyy olla erityisen huoliteltu. Tai sitten ripsihuoltoväli on venynyt liian pitkäksi, ja minun tulle täyttää meikillä ripsikoloja.

Tätä meikkivinkkiä en ole saanut keneltäkään ammattilaiselta, vaan havainto on aivan omani. Ripsipidennysten kanssa ei minun mielestäni nimittäin kannata käyttää nestemäisiä rajauksia, koska niiden poistaminen on haastavaa ja samalla ripsiä saattaa irrota liian paljon. Siksi suosinkin rajauksen tekemiseen luomiväriä, koska se ei samalla tavalla jämähdä ripsityveen. Muutenkin kaikki "kuiva silmämeikki" on helpompi poistaa kuin nestemäinen meikki.

Näillä ohjeilla uuteen päivään :)

-Karoliina-

*Karoliinan ripsipidennykset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (1)

Jenny
1/1 | 

Joo olen huomannut saman että ei kannata mennä laittaa millää nestemäisellä rajauksia.. baari illan jälkeen väsyneenä koitat hinkata niitä ja ne ei lähde kyllä mihinkään. seukki päivänäkin vielä niitä rajauksen rippeitä sieltä löytyy. :) muutenkin kyllä luomivärin poistaminen on työlästä ilman että ripsiä lähtee. Silti ripsientekijäni sanoo, että silmien pesu vedellä ja pesuaineella on ehdotonta! Ripset keräävät hikeä, rähmää ja muuta likaa tyveen ja silmätulehduksen vaara kasvaa. Itse aina vältän silmien kastelua viimeiseen asti koska se on todella kivuliasta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

meikki 2
meikki 2

Joku teistä kyseli häätyylipostauksen kommenttikentässä, josko tekisin tutorial-postauksen mun juhlameikistäni.En pidä itseäni minään huippumeikkaajana, mutta toki iän myötä olen varmasti oppinut muutamia kikkoja, joita käyttämällä häivytän huonoja puoliani ja tuon esille hyviä.

Juhlameikkipostauksenkin voin toki tehdä, kun taas eteeni tulee jotkin isot kemut. Olen niin laiska meikkaamaan (ja varsinkin pesemään pakkeleita), etten viitsi aivan arkena alkaa sellaista postauksen takia tekemään.

Viime lauantaina kävimme kuitenkin Eskon kanssa pitkästä aikaa treffeillä ja sinne tuli meikattua vähän arkea enemmän. Tässäpä siis pieni tutorial siitä, mitä arkea vähän ylevämpi, mutta kuitenkin juhlaa arkisempi meikkini pitää sisällään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähtötilanne meikkiä aloittaessa on hieman näppyläinen ja aika kalvakka naama. Nuo Xtreme Lashesin volyymiripset toki tuovat kasvoille heti aamusta pontta, ja nykyisin mulla meneenkin meikkiin huomattavasti vähemmän aikaa kuin ennen ripsipidennyksiä (mua muuten aina naurattaa Instagramissa nämä #nomakeup -kuvat, joissa kuitenkin ripsipidennykset ja huulitörsötykset näkyvät selvästi. Ei meikkiä -tila on tietysti totta, mutta ei naama nyt kuitenkaan aivan au naturel tuollaisessa tilanteessa ole. Itse ainakin näytän ripsien kanssa erilaiselle kuin ilman).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosteutetuille kasvoille levitän Lumenen CC voiteet väreissä light* ja deep. Teen sekoituksen näistä kahdesta väristä aina sen mukaan, ovatko kasvoni päivettyneet, tai olenko laittanut esim. itseruskettavaa. Peitän näppylät ja punoittavat kohdat Lumenen CC peitevoiteella*, ja laitan silmänalusiin Maybellinen valokynää. Nenälle ja leuan pahimpiin kiiltoihin taputtelen Bare Mineralsin mineraalipuuteria sävyssä light.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poskipunana käytän H&M:n sävyä 17: Tawny Rose (oikea lempparini on kyllä Make Up Storen poskipuna, mutta sen hinta onkin melkein 5 kertaa kovempi kuin tämän H&M:n yksilön).  Aurinkopuuterina mulla on kaverilta saatu Chanelin hohtoaurinkopuuteri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle meikissä yksi tärkeimmistä jutuista aina on olleet kulmakarvat. Ne tuovat mielestäni ryhtiä kasvoille. Oikeaksi monitoimimeikiksi mulle onkin muodostunut tämä Lorealin Color Riche -luomiväripaletti (Les Ombers), jota käytän niin kulmien värityksen, silmien rajaamiseen kuin ihan valoa tuomaan luomivärinäkin. Samaa tummaa väriä paletista harjaan siis kulmiini, kuin myös laitan siveltimellä rajaukseksi ripsie tyveenkin. Toiseksi vaaleinta ja vaaleinta väriä laitan vähän liikkuvalle luomelle luomiväriksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi rajaan huulet Make Up Storen huultenrajauskynällä (cherie) ja laitan päälle Baby Lipsin Dr. Rescue -huulirasvaa (coral crave).

Tämmöisellä setillä mä saan kalvakoille aamukasvoilleni sopivasti eloa ja väriä.

meikki1.jpg
meikki1.jpg

Millainen on sinun "treffimeikkisi", vai tuleeko laitettua sama meikki arjesta juhlaan ja puolijuhlaan? Entä löytyykö kosmetiikkalistastani joitain sinunkin suosikkejasi?

-Karoliina-

*saatu blogin kautta

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (15)

Daniella
1/15 | 

Toi sama (?) valokynä taitaa olla mullakin! Ja tykkään kyllä, sitä tulee laitettua arjesta juhlaan aika lailla aina. Mun perus perhekerhomeikkaus sisältää pohjustuksen lisäksi aina kulmat ja yläluomen rajauksen. Kotonakin ollessa nykyään melkein joka päivä laitan pohjustuksen. Pohjustuksessa uudet lempparit on kosteuttava oikein kunnollinen pohjustusvoide ja Lumenen mineraalimeikkivoide. Ihan huiput tälle kalvakalle naamalle!

Vähän astetta siistimpi look sisältää jo ripsiväriä(!) ja energiasta riippuen käytän arjessakin luomiväriä (tummalla kevyet varjostukset), mutta se tietysti edellyttää sitä, että poistun vähän kauemmas kotoa, ehkä jopa ilman lapsia. Treffi- ja juhlalook sisältää jo ihan kunnolla luomiväriä ja ne on mulla aika sama, koska treffit on juhlaa! :)

Huulipuna on uusin löytö, jota olen rohkaistunut käyttämään arkisemminkin. Ostin oikein kaksi eri sävyä Lumenen ystävänpäivätarjouksesta. Kyllä kotiäidin täytyy saada vähän pynttäytyä, ettei huku verkkarilookiin liiaksi!

Helena
2/15 | 

Heips. Lueskelen tätä blogia mielelläni. Hienoja juttuja, mutta olen pistänyt merkille, että sinun ennen ja jälkeen kuvissa on aina(tai ainakin erittäin usein) ensin vakava ilme tai jotenkin hönö ja jälkeen kuvissa iloinen hymyilevä ilme. Kyllä minusta molemmissa voit olla kaunis hymyilevä itsesi, oli sinulla ripsipidennykset, meikkiä kasvoilla tai ei :) Niissä on silti ihan tarpeeksi eroa, erilainen lookki. Toki näin teet koska se on niin normia ja yleinen käytäntö. Ymmärrän kyllä, tuli vain mieleen.

3/15 | 

Moi!

Karoliina, oot niin kaunis, meikkiä tai ei. :)
Ja Lumenen CC -voide on tännekin tullut jäädäkseen, aika suosikki on se siis. :)
Mutta kysymys: ootko testaillu mitään luonnonkosmetiikkaa, ja mitä siitä tuumailet?

Helmi
4/15 | 

Tosi hieno meikki sinulla. Kaunis olet ilman meikkiä ja meikillä. Löytyi hyviä vinkkejäkin omaan meikkaukseen. Saako babylipsiä mistä kaupoista?
Itse rakastan meikkaamista ja näin kotiäitinäkin tulee meikattua päivittäin... Jollei ole ihan koti päivä ja ollaan sairaana eikä päästä ulkoilemaan. Olen ehkä jopa riippuvainenkin meikistä. Mutta, hei ,niin kauan kun meikkaus tuntuu hyvältä niin olkoon vaan riippuvuus. Lasten myötä olen tullut nopeammaksi meikkaajaksi. Ennen lapsia meni tunti ja nyt kymmenen minuuttiakin riittää hyvin. Taas oli piristävä juttu.

ulla
5/15 | 

Taitaa olla hyviä nuo Lumenen CC meikkivoiteet ? Kannattaako ostaa ?

pivi
6/15 | 

Hei, ompa kaunis meikki!
Oletko ajatellut että aloittaessasi käyttämään lumenen cc-voidetta, myös ne mainitsemasi pienet näppylät olisivat ilmestyneet?
Itse lopetettuani cc-voiteen käytön myös nuo näppylät hävisivät. Kaveripiirissä myös muutamalla muulla alkoi näppyjä ilmestyä kasvoihin kyseisestä meikkivoiteesta. Nykyisin käytänkin tuota cc-voidetta vain harvakseltaan.

Kolmistaan-Karoliina
7/15 | 

Oi että! Itsekin aina innostun huulipunista - lemppareita Lumene ja MakeUpStore - mutta arjessa ne usein jäävät. Kesällä on ihanaa käyttää päivettyneen ihon kaveriksi jotain kirkasta huulipunaa!

Kolmistaan-Karoliina
9/15 | 

Kiitos :)

Meikeissä mulla ei ole oikeasaan mitään luomu-tuotteita, mutta puhdistusaineista ja rasvoista ainakin 2/3. Niistä olen pitänyt hirveästi!

Kolmistaan-Karoliina
10/15 | 

Kiva, jos juttu kolahti :)

Tämän BabyLipsin olen ostanut ihan K-kaupasta, joten kyllä niitä myydään vaikka missä. Sokkarit, Citymarketit jne jne.

Meikkaaminen on todella muuttunut. Kun F oli vauva, meikkasin aina vasta autossa/bussissa, kun en aamulla muuten ehtinyt.

Kolmistaan-Karoliina
11/15 | 

Kyllä mä olen pitänyt näistä. Peittävät vähän paremmin kuin BB-voiteet. Tosin näiden allehan on itse laitettava kosteutus, BB:ssähän itsessään on jo kosteusvoidekin.

Kolmistaan-Karoliina
12/15 | 

Veikkaan, että mun näppylät johtuvat eniten nyt vain ihotyypistä ja hormooneista. Olen siis kärsinyt samasta vaivasta siitä lähtien, kun tulin raskaaksi keväällä 2010, eikä loppua näpyille näy. Harmillista kyllä :( Ennen ihossani ei koskaan ollut epäpuhtauksia tai näppylöitä!

Jenni
13/15 | 

Moi ! Suositteletko tuota lumenen cc peitevoidetta, peittääkö hyvin punaisuutta ? Oot kyllä hurjan kaunis ilman meikkiäkin. :) Lisäripset tekevät jo kasvoille aivan uuden ilmeen. Olis kyllä kiva uskaltaa arkeenkin meikata rohkeammin. Mun ehdoton heikkous on kyllä luomivärien levittäminen.. En ymmärrä korostuksista tai varjostuksista mitään. Toinen on se, että olis kiva osata tehdä esim. häihin kokopäivän kestävä meikki. :/

Kolmistaan-Karoliina
14/15 | 

Kyllä mä suosittelen! En ollut aikaisemmin kokeillut CC-voidetta, mutta kun sai testiin tuollaisen Lumenelta, en ole muuta käyttänytkään. Ja siis oli tosiaan niin hyvä, että toisen putelin kävin tuotetta itse ostamassa,

Mä en kanssa tajua luomiväreistä. Johtuu varmaan siitä, ettei niitä arkena ehdi laittaa, joten niihin ei tule rutiinia.

Mari
15/15 | 

Moikka! Pakko oli tulla kommentoimaan noihin hormoniperäisiin näppylöihin liittyen, vaikka en ole varma mitä olet niistä aiemmin kirjoitellut. Anteeksi siis jos puutun johonkin mitä olet jo selventänyt!

Mutta siis mulla itsellä puhkeaa ärhäkkä hormoninäppylöinti suun ja leuan alueelle sillon kun olen pitänyt pidempää taukoa hormoniehkäisystä. Todella inhottava vaiva kun mullakaan ei koskaa ole näppyjä aiemmin ollut. En ole kokenut ongelmaa akneksi vaan vain tosi ikäväksi itsetuntoonkin aikuisella vaikuttavaksi kosmeettiseksi jutuksi. Kerran kuitenkin mainitsin näpyistä lääkärille, ja hän välittömästi määräsi miedohkon antibioottikuurin akneen (Oricyklin). Näpyt katosivat kuukaudessa, kuuria piti syödä vielä kaksi kk siihen päälle. Kuulemma kun hormoniperäisetkin näpyt pääsevät riehaantumaan, tarvitaan järeitä aseita. Nyt nautin taas puhtaasta ihosta ja siitä että voi mennä ilman paksua meikkiä kauppaan. Vain sitä harmittelen että en osannut pyytää lääkekuuria aiemmin. Pienet antibioottivatsavaivat olivat TODELLAKIN näpyistä eroon pääsemisen arvoisia. Uskomatonta miten paljon näppyily vaikuttaa omaan oloon ja itsetuntoon. Suosittelen ehdottomasti konsultoimaan lääkäriä tässä asiassa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun otin ripsipidennykset, olin aivan innoissani siitä, että Xtreme Lashes tarjosi normaalin liiman lisäksi ripsipidennyksiä myös ns. allergialiimalla, joka sopi myös herkkäsilmäisille.

Mutta niinhän siinä kävi, että vaikka liima tosiaan ei aiheuttanut minulle mitään sivuvaikutuksia, ei se myöskään pysynyt menossani mukana yhtä hyvin kuin normaali ripsiliima.

Ensimmäinen viikko allergialiiman kanssa meni aina uuden huollon jälkeen upeasti. Mutta sitten, aina tasan tarkkaan puolentoista viikon kohdalla ripsiä alkoi tipahdella todella kovalla vauhdilla. Omat ripseni eivät tästä vaurioituneet, ne kyllä pysyivät päässä, mutta lisäosat rapsahtelivat alas.

Pohdin aika pitkään, mitä minun tulisi tehdä. Olin jo ehtinyt niin tottua taas pidennyksiin, että niistä luopuminen tuntui mahdottomalle ajatukselle. Mutta enhän minä voinut juosta huolloissakaan kahden viikon välein.

Niinpä päätin, että vaikka viimeksi allergisoiduinkin normaalille ripsiliimalle, halusin kokeilla ripsien kiinnitystä niillä uudelleen. Koska kyllähän normaaliliimatkin ovat kolmessa vuodessa menneet eteenpäin. Niin ja mietin sitäkin, herkistyikö silmäni viimeksi mm. sen takia, että kroppani oli muutenkin vielä yliherkässä tilassa synnytyksestä ja imetyksestä johtuen.

Ripseni huollettiin uudella tavalla Kampin Kitty Cat Beauty Centerin sijaan Flamingon samaisessa kauneushoitolassa, ja voitte vaan uskoa, että homma jännitti aika kovasti. Jos tämä ei toimisi, joutuisin luopumaan lempiräpsyistäni.

Mutta mitä kummaa: Silmäni eivät punoittaneet huollon jälkeen, niitä ei särkenyt, eivätkä ripsityveni ole kutisseet edes suihkussa. Jesjesjes!

Kaiken lisäksi normaaliliimalla ripseni ovat säilyneet ilman karvankaan tipahtamista nyt jo kaksi viikkoa, vaikka Flamigon huollossa ripsikaarevuutta lisättiin, joka yleensä vielä kuulemma hieman lisää haasteita pysyvyydelle.

Olen kuullut, että aika monille allergialiima tehoaa lähes yhtä hyvin kuin tavallinenkin, mutta minulle se ei vain sopinut. Uskon, että ihoni rasvoittuminen ja ripsieni liukkaus aiheuttivat sen, että öljyliukoinen liima ei vain pystynyt pitämään pintaansa.

Onko joukossa muita, jota ovat testanneet allergialiimaa? Toimiko vai ei? Entä mitä mieltä olette siitä, kun siirryin takaisin normaaliin liimaan?

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

V
1/6 | 

Iha ekaks sanottava että tää on kyllä just paras blogi! Ootte ihan huippuja :) mutta siis..tuosta ripsipidennys-liima-asiasta en osaa sanoo kun ei minkäänlaista kokemusta, mutta itellä ainakin jo raskausaikana jäi normi meikit hyllylle kun ei silmät kestäny! Silmäluomet turpos, kutitti ja kirveli ja punoitti :( imetyksen lopettamisen jälkeen helpotti, nyt taas ei mitään ongelmaa. Itellä ei muuten ole mitään tollasia allergisia juttuja, joten syytän raskautta :D

Anna
2/6 | 

Voisitkos joskus tehdä postausta keliakiasta? :) miten se vaikuttaa teidän normaaliarkeen, teettekö aina ruuan kaikille gluteenittomana vai sulle oman jne. En ole seuraillu blogia vielä pitkään niin en tiedä oletko jo joskus tehnyt aiheesta postausta mutta tämmöinen postaus kiinnostaisi :)

Saara
5/6 | 

Moi Karoliina! Meikällä oli sama ongelma ripsiliimojen kanssa. Ensimmäinen liima mitä kokeiltiin mun ripsiin oli ihan huikea. Pidennykset huollatin aina 4-5 vkon välein. Kunnes eräänä päivänä herkistyin liimalle. Silmät punoitti reilu kolme päivää ja näytin kun olisin itkenyt viikkoja. Vaihdettiin liima herkille silmille tarkoitettuun. Meni jonkin aikaa ja sekin aiheutti punaisuutta mun silmissä sekä huollossa mun olisi pitänyt käydä viikon välein että ripset olisivat näyttäneet hyviltä. Joten älä vielä huutele siellä innosta, saatat vielä herkistyä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

xtremelashes7
xtremelashes7
xtremelashes12
xtremelashes12
xtremelashes5
xtremelashes5
xtremelashes1
xtremelashes1
xtremelashes10
xtremelashes10
xtremelashes4
xtremelashes4

    

xtremelashes11
xtremelashes11

Aika moni teistä – minun hämmästyksekseni – ihmetteli arkiaikataulupostauksessani sitä, kuinka ehdin tehdä teidän mielestänne päivän aikana paljon erilaisia asioita. Itse en ole kokenut itseäni mitenkään erityisen ahkeraksi tai toiminnalliseksi. Ajattelen, että aika moni pienen lapsen vanhempi joutuu multitaskaamaan ja tekemään asioita joskus pienessä univajeessakin. Sellaista tämä aika elämästä nyt on.

Kommenttinne saivat minut kuitenkin miettimään sitä, voisinko joissakin kohdissa elämässäni selvitä vähän helpommalla. Oikoa mutkia.

Ja koska mikään perheeseen, työhön tai liikuntaan liittyvä juttu ei tuntunut sille, että haluaisin karsia niihin käyttämääni aikaa tai painostusta, mietin, onko elämässäni muita osa-alueita, joissa voisin säästää aikaa ja vaivaa. Ja löytyihän sellainen, nimittäin meikkaaminen!

Minulla menee arjessa meikkaamiseen ja meikkien puhdistukseen noin 20 minuuttia päivässä. En voisi kuvitella lähteväni töihin ilman meikkiä, enkä ainakaan meneväni nukkumaan meikit kasvoilla. Ja koska haluan korostaa meikissä silmiäni, ja koska omat ripseni ovat piikkisuorat, vie ripsien taivutus, rajaus ja ripsivärikerrokset kalliista aamuminuuteista prosenteissa ison osan. Samoin vedenkestävän silmämeikin pesu ei ole ihan sekunneissa ohi. Meikkaaminen siis vielä menisi, mutta silmänympärysihon ja ripsien puhdistaminen todella tympäisee. Siispä ajatus ripsipidennyksistä alkoi taas tuntua ihanalle ratkaisulle.

Minullahan oli ennen F:ää ja vähän hänen syntymänsäkin jälkeen Xtreme Lashesin ripsipidennykset, joita kerta kaikkiaan rakastin. Olin ottanut ripset tehdessäni City-lehdelle ripsijuttua joskus aikanaan, ja jäin koukkuun ripsiin välittömästi. Miten helppoa olikaan, kun aamulla peilistä katsoi aina ”meikatut” silmät.

Vuosien saatossa kuitenkin aloin allergisoitua ripsiliimalle, ja lopullinen päätös ripsistä luopumiseen syntyi, kun aloin usein ripsihuoltojen jälkeen saada silmätulehduksia, ja kerran yöllä heräsin polttavaan kutitukseen ripsieni tyvessä. Koko luomi oli punainen ja turvonnut. Ajattelin, että niin tärkeää tämä turhamaisuus ei ole, että terveyteni sen eteen riskeeraisin.

Samaan aikaan aloin karttaa kaikkea feikkiä, joka liittyi kauneusasioihin. Luovuin hiusteni värjäämisestä ja överipitkistä akryylikynsistä. Jotenkin ne kulmakarvoihin ylettyneet ripsetkin alkoivat tuntua naurettaville. Olin toki aloittanut ”ripsiurani” melkein luonnollisilla räpsyillä, mutta nälkä kasvoi syödessä niin, että loppuvaiheessa ripseni olivat todella, todella, pitkät ja näyttävät. Muistan, että pyysin aina vain pidempiä ja tuuheampia ripsiä. Nälkä todella kasvoi syödessä.

Nyt kun ripsihimo alkoi taas hiipiä puseroon, pelkäsin kahta asiaa: Joko allergisoituisin taas, tai sitten vain näyttäisin tyhmälle ylinäyttävissä räpsyissä. Kuitenkin himo helppoihin meikkausaamuihin oli niin suuri, että varasin ripsiajan tuttuakin tutumpaan –entiseen luottoripsipaikkaani – Kitty Cat Beauty Centeriin, Kamppiin.

xtreme.jpg
xtreme.jpg
xtreme2.jpg
xtreme2.jpg

 

xtremelashes3
xtremelashes3

Sovimme ripsiteknikko Jennan kanssa, että emme käytä liimaa, jolle ennen allergisoiduin, vaan hän kiinnittää räpsyni nyt allergiystävällisellä liimalla, jossa akrylaatteja on vähemmän. Samoin hiilimustaa, jolle moni on allerginen, on tässä liimassa vähemmän.

Samoin sovimme, että tällä kertaa ripseni saisivat jäädä luonnollisiksi. En enää kaipaa bilemeikkisilmiä, vaan lähes samaa tyyliä, mikä minulla on ripsivärin levityksen jälkeen muutenkin. Erona vain se, ettei nyt tarvitse sutia edes sitä ripsaria.

No kuinkas sitten lopulta kävi? Ripset laitettiin minulle pari viikkoa sitten. Ja lopputulos oli ja on edelleenkin täydellinen. Omat ripseni ovat kuulemma 8-9 milliä pitkät, ja pisimmillään Xtreme-tekokuidut olivat vain 11-millisiä. Silti ero on mielestäni juuri niin huomattava (ja huomaamaton) kuin pitääkin. Ilme ja katse kirkastuivat.

Ja mitä allergiaan tulee, ei (jes!jes!jes!) silmäni tai luomeni ole ärtyneet yhtään ripsille tai liimalle. Tuo kuvissakin näkyvä silmien lievä punoitus johtui vain siitä, että olin unohtanut piilolinssinesteen ja –kotelon kotiin, ja jouduin pitämään piilolinssejä silmien ollessa kiinni koko huollon ajan, eli lähes kolme tuntia. Kun piilaripunoitus poistui, ovat silmäni olleet aivan normaalit. Ensi kerralla pitää muistaa mennä rillit päässä ripsihuoltoon, niin vältytään vielä tältä alkupunoitukseltakin.

Näin siis minulla. Luomuripsistä siirryttiin sitten taas Xtreme Lashesiin. Tällä kertaa vain turvallisemmin ja maltillisemmin.

Mikä on sinun suhteesi ripsipidennyksiin? Kuka muu ei jaksaisi meikata tai saati poistaa illalla pakkeleita? Entä onnistuinko tavoitteessani, eli sainko mielestäsi räpsyt, jotka ovat luonnolliset?

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (36)

Maarit
1/36 | 

Nuo vaikuttavat oikein kivoilta. Olen harkinnut myös,mutta esteenä ovat olleet silmalasit ja eikä ne pelkästään vaan myös se,että mulla on aika pieni nenu ja ohut nenänvarsi ja jo nyt,kun laita ripsaria,tuppaavat ne kiinni lasiin. Mutta jospa tuollaiset maltilliset sopisivat mullekin ;)

Sini
2/36 | 

Mä sain poikani syntymän jälkeen tädiltä lahjaksi ripsien pidennykset. Ne pelasti ensimmäiset horroskuukaudet, oli ihanaa, kun sai näyttää edes ihmiseltä valvotun yön jälkeen!! Huollatin ripsiä pari kertaa, mutta hoitovapaalle jäätyäni ei niihin ole enää ollut varaa... Se onkin listalla ensimmäisenä "omana juttuna", kun töihin palattua olisi taas vähän rahaa käytettäväksi itseenkin. Todellakin maailman helpoin tapa näyttää hyvältä heti sängystä revittyä :D

Anni
3/36 | 

Itsekki olin koukussa ripsipidennyksiin monta vuotta... Nyt oon siinä missä säkin aikanaan, paussilla. Aina piti olla tuuheampaa ja pidempää :D Mennään hetki ihan "luomuilla" Katotaan vaan kauanko :D Onhan se kieltämättä superhelppoa olla aina freesin näköinen kun on noi pidennykset, aamuisin kattoo peilistä itseään armollisimmin kun ripset eres on heti kondikses :D
Upea nainen oot, ripsillä ja ilman :)

4/36 | 

Mulla pidennykset eivät pysyneet paikoillaan. Alle viikko ja kaikki tippuivat pois. Kutinaa oli myös luomissa. Kauniit ne pidennykset oli, mutta mä luovutin niiden kanssa.

kerttu
5/36 | 

Mulla on aikalailla sama tarina, joten kuulisin mielelläni raportin tynkää ripsistä myöhemminkin! Mulle kokeiltiin tuota vähemmän allergisoivaa liimaa eikä se sopinut.. Olen kovasti toivonut että se olisi voinut johtua siitä että kokeiltiin sitä ilman taukoa sitten kun "normi" liima oli jo aiheuttanut pitkän käytön jälkeen allergiaa. Haluaisin niin kovasti ripset takaisin!!

laura
6/36 | 

voi, ompa kivat! sopii sulle hyvin (: mulla on tummat, kaarevat ja pitkät ripset luonnostaan, mut silti noi houkuttelis! joka kerta ku aattelen asiaa yhtää pidemmälle, alan pelkää sitte mahdollista allergiaa ja sitä että jos mun omat ripset kärsis paljonkin ni oisin ittelleni loppuelämän vihanen (koska mun ripsiä kehutaan luonnollisenakin ihan tosipaljon!) :D

ja näin asiasta poiketen, miten sulla tulee noin kauheen iso reaktio piilareista jos oot muutaman tunnin silmät kiinni? o: itellä tuli ennen, mut vaihdoin merkkiä ni nykyään pystyisin jopa nukkumaan yön yli piilarit päässä (x

7/36 | 

Näihinhän - ainakin tähän merkkiin - kaarevuutta voi säädellä. Sillä voi vähän fiksata sitä, osuuko ripset rilleihin. Mullahan on myös silmälasit. Entiset ripset osuivat usein linsseihin, mutta nämä maltillisemmat eivät. Niin ja koska mulla on miinusta rilleissä sellaiset 5, tuovat nämä räpsyt niitä pienentyneitä myyräsilmiä kivasti myös esiin :)

11/36 | 

Lupaan raportoida ripsiasioista ja allergioista jatkossa. Ja joo: On varmasti totta, että allergialiima olisi ehkä parempi testa terveeseen, eikä jo ärtyneeseen silmään! Ja voi: Tiedän tuon ripsihimon. Tsemppiä!

12/36 | 

Älä mene omia ripsiäsi sörkkimään, jos saat nyt jo kehuja! Mulla ei ole ollut sitä ongelmaa ;)

Syy, miksi saan reaktion johtuu siitä, että nukun silmät "auki", jolloin piilarit kuivuvat silmiini. Ja siis minähän nukahdin tuohon pöydälle pariinkin otteeseen, jolloin Jenna joutui tökkimään minua hereille pyytäen pitämään ne silmät oikeasti kiinni, eikä vain raollaan :D

Daniella
14/36 | 

Oih, ihanat! Todella onnistuneet! Kelpaisi kyllä mullekin. Lisätään tämä siihen pitkähköön listaan, "kun joskus olen töissä" :D

Camilla
15/36 | 

Mun suhteeni ripsiin on melko saman kaltainen kuin sullakin.. ..Pidin ripsipidennyksiä putkeen monta vuotta ja nälkä todellakin kasvoi syödessä! Lähdettiin liikkeelle n.10millisistä, jotka ajan myötä pitenivät jopa 15milliin. Tuolloin pidin myös pitkiä ja koristeellisia rakennekynsiä sekä hiustenpidennyksiä. Kuitenkin kauneusihanteeni on aina ollut aika 'luomu', enkä enää tuntenut itseäni kovin kauniiksi kaikkien lisukkeiden kanssa. Lisäksi hyperatooppisen ja herkän ihoni (sekä kaiken sen 'ylimääräisen' rahan meno) takia päätin pikkuhiljaa luopua niistä kaikista.
Olen jo muutaman vuoden ollut ilman ylimääräisiä härpäkkeitä. Kuitenkin kestolakkailen kynsiäni silloin tällöin. Meikkaan myös vähemmän kun aiemmin - herkkä ja kuiva ihoni kiittää kun saa hengittää!
Kuitenkin välillä tulee pieni ikävä ripsiä... Nyt tekisi mieli kokeilla volyymiripsiä - luonnollisissa mitoissa kuitenkin. Jotta olisi meikkaamattakin siistin ja laitetun näköinen! :)

P
16/36 | 

Ihanat räpsyttimet! :) onko sinulla 'ennen'-kuvissa ripsaria? Miten/millä aineella hoidat naaman pesun illalla ripsien kanssa? Itse haluaisin kanssa pidennykset, mutta olen miettinyt miten käy muun meikkaamisen. Yleensä levitän kasvoille "meikiksi" sävyttävän päivävoiteen. Mielestäni luin jostain, ettei ripsiä saa pestä öljyllisellä pesuaineella, muuten ripsien liima pettää?

tamtan
17/36 | 

Mäkään en jaksa sutia ripsaria ja mun ratkaisu oli vaan jättää meikkaaminen kokonaan :D En kyllä laittaisi ripsipidennyksiä, koska ne on mielestäni rahojen haaskausta. Mutta onhan ne nätit, ei voi kieltää. Itse värjään ripset ja kulmat ja taivuttamalla saa värjättyihin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsiväriä.

18/36 | 

Hei! :) Kokeile ihmeessä volyymiripsiä, ne ovat ehdottomasti paremmat kuin klassiset: 7 kertaa kevyemmät, voi tehdä tuuheita, mutta myös luonnollisia ripsiä, ei tunnu yhtään silmissä.. Ovat siis kaikinpuolin paremmat omallekin ripselle! Olen itse ripsiteknikko, ja testannut useita eri merkkejä eikä merkeissä ole niinkään suuria eroja. Suosittelen kokeilemaan Lashloversia ja lashloversin nopanic-liimaa. Se on medikaalinen akrylaattiliima, jossa ei ole ollenkaan syanoakrylaattihöyryjä,mitä suurin osa liimoista sisältää. Se aiheuttaa juuri esim. punoitusta silmiin, jos höyryä pääsee sinne paljon ja on yleisin allergian aiheuttaja. tietääkseni myös extremillä on täysin medikaalinen liima! Mutta suosittelen ehdottomasti volyymiripsiä, tekisin vaikka itse sulle, mutta asun Pohjanmaalla nii no can do! :)

19/36 | 

Ihanat räpsyttimet :) Tuollaiset mullakin on haaveena, jos vain joskus sais aikaseksi. Vois tosiaan säästää vähän aikaa aamulla, kun ei tarvis ripsarin kans sutia..

Maarit
20/36 | 

Täytyy siis tässä ottaa asiakseen katsastaa,missä Tampereella saa tuollaiset,maltilliset ;)

Maria
21/36 | 

Kauniit ripset! Itse olen tehnyt ripsiä pitkään työkseni, nyt vaihdoin alaa mutta muutama tuttu vakkari käy edelleen. Niin harmittaa kun noita on itselle niin vaikea laittaa, pari kertaa ollut allergialiimalla ja tykkäsin kovin! Muuten olen niin allerginen etten pysty ripsiväriä käyttämään.

Lilli
22/36 | 

Noista mitoista, kun kirjoitit... mulla oli aikanaan muutaman kuukauden nuo tekoripset, kunnes kosmetologi puhui mut ympäri ja sai tajuamaan, etten niitä tarvitse.. mulla kun tuo oman ripsen mitta on 11 mm ja kosmetologi sanoikin, että se on aika monilla se pidennyksen mitta. :) Jotain, josta saa olla tyytyväinen. :D

36/36 | 

[…] Olin haavellut räpsyripsistä jo melkein vuoden, mutta vasta tänä syksynä uskalsin sitten toimia ja koittaa, kestäisivätkö silmäni tällä erää ripsiä ja erityisesti niiden liimaa. (Allergisoitumisesta ja aikaisemmistia kokemuksistani voit lukea täältä). […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat