Kirjoitukset avainsanalla Vimma lettilegginsit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin kauan kun vaan Vimma on lettikuosiaan tehnyt, on se ollut yksi F:n suosikeista. Ja jos oikein lasken, on päällä olevat lettiläiset jo viidettä kokoa, jota meillä Vimmoja on ollut.  Onpa ihanaa, että kerrankin F:n ja mun maut kohtaavat.

Kun kysyn F:ltä, miksi nämä ovat niin kivat vaatteet, vastaus oli selkeä: "Koska nää on niin kauniit". Uskon tosin, että myös vaatteiden mukavuudella on oma osansa, vaikkei F osaakaan sitä sanottaa. Minusta on esimerkiksi ihanaa, että Vimmoissa - kuten muissakin kotimaassa suunnitelluissa merkeissä - leggareiden vyötärö on tarpeeksi korkea. On karmeaa, kun lasten leikkiessä lattialla monen merkin pöksyissä peppu vilkkaa.

Onko teillä jälkikasvun kanssa jokin yhteinen vaate- tai kuosifanitus?

-Karoliina-

pipo, Makia // tunika ja leggarit, Vimma (saatu) // kengät, H&M

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (4)

Alli
1/4 | 

Meidän eskarilainen on henkeen ja vereen leggarinaisia. Eipä siinä, niin on äitikin. :D Yhteisiä suosikkeja on Papu ja Marimekko, Mainio toimii myös. Ei voi siis valittaa myöskään. ;)

Sanni
3/4 | 

Hei! Tämä vimma on minulle uusi tuttavuus ja kokoa lapselleni mietin, kun hän normaalisti käyttää kokoa 116 ja sitä ei taida juuri vimmalta löytyä. F on aikalailla varmaan oman tyttöni kokoa, mietin että mikäköhän koko teillä on noissa Vimman vaatteissa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat