Kirjoitukset avainsanalla vedenpitävät kengät

Kaupallinen yhteistyö: Reima 

Muistan vielä (hämärästi) ajan kun F oli niin pieni, että suurin haaste ulkotamineissa oli esimerkiksi se, miten peukalon saa ujutettua rukkaseen. Tai miten lötköllä nilkalla varustetun pullean jalan sai kenkään.

Nykyisin, tokaluokkalaisen kanssa, ulkopukeutumishaasteet ovat vähän toista sorttia. Olemme tulleet pisteeseen, jossa on pakollista huomioida lapsosen oma (helkkarin vaativa!) tyyli. Sekä se, että vaatteet ovat toiminnallisia, kestäviä, hengittäviä, lämpimiä, tarkoituksenmukaisia ja laadukkaita. Toisin sanoen myös vanhempiystävällisiä.

Voisi kuvitella, että näiden kahden kriteerin täyttäminen on nykyvaateteollisuuden keskellä ihan helppoa. Mutta oikeasti ei ole sitten yhtään! Monet niistä vaatteista, jotka lapsi haluaisi pukea ylleen, eivät sovellu siihen touhuamiseen (katso kuvat), jota lapsi todella ulkosalla harrastaa. Tokaluokkalaisen mieli kun kiipeilee jo sinne esiteinien vaatemaun puolelle, mutta käytännössä ulkona rymytään vielä aivan kympillä. Siksi coolien kuteiden on oltava myös teknisiltä ominaisuuksiltaan vähintään yhtä päteviä kuin päiväkoti-ikäistenkin tamineet.

Meidän luottomerkki on ollut melkein F:n alkutaipaleelta lähtien Reima. (Googlatkaa vaikka.) Mutta totta on, että kun aloitimme reimailun, en edes tiennyt, että heiltä löytyy päteviä vaatteita myös isoille lapsille. Olin toki tietoinen jo ennen F:ää Reiman taaperohaalareista ja pienten ihmisten rukkasista, mutta en osannut arvata, että Reimalla panostetaan vähintään yhtä paljon myös koululaisten pukeutumiseen. Tämä oli iloinen ja todella mieluinen ylläri F:n kasvettua osastolle ”koululaiset”.

Koululaisten pukeutuminen ja pukeminen ihan omalla tavallaan on asia, jossa Reima on minusta edelläkävijä. Se ei ole tehnyt vain isompia kokoja pienten lasten vaatteista, vaan isojen mallisto on oikeasti ihan erilainen ja suunniteltu ulkonäöllisesti myös isojen lasten tarpeisiin ja haluihin. Toisaalta teknisyys ei ole myöskään tipahtanut matkalta minnekään! Siellä ne vesipilarit, pipojen tuulisuojat korvilla, helpot vetoketjut, vettä pitävät kenkämateriaalit ja muut ovat aivan kuten pienissäkin kokoluokissa.

Valitsimme F:lle tähän kevääseen:

  1. kaksi Reima-takkia. Ihan superihanan, vesisäillekin sopivan, sekä Float-kevytuntsikan, josta saa kätevien vetoketjujen avulla myös untuvaliivin. Kuten tiedätte, mä olen SUURI untuvan rakastaja ja siksi tämä takki/liivi oli myös minun mieleeni. Mun mielestä on hurjan siistiä, miten Reima tekee tuotteisiin monikäyttöisyyttä niin, että esimerkiksi takkeja voi keventää ja paksuntaa sääolosuhteiden mukaan. Toinen takki, jonka F otti sateisemmille säille (vesipilarit!), oli herkkukeltainen, retrohenkinen Sydvest-takki.  Tämä takki obn myös monikäyttöinen, koska siinä on irrotettava vuori.
  2. Kapeat Idole-housut ovat klassikot, joita F:llä on tainnut olla ainakin jo neljät elämänsä aikana. Nykyisin moni merkki tekee samanhenkisiä kapeita ”leggariulkohousuja”, ja mekin on kokeiltu niistä pareja erilaisia. Ollaan silti palattu joka kerta Reimaan, koska tämä malli on vain niin ykkönen pitkäjalkaiselle, hoikalle tytölle. Näistä pöksyistä on tullut F:n lähipiirissä jo käsite. Ilmeisesti ulkohousuongelma on todellisuutta monessa muussakin perheessä, koska olen saanut niin monta kyselyä läheltä ja kaukaa siitä, ”Millaiset ne F:n ulkohousut oikein onkaan?”
  3. No mitenkäs nämä toiset klassikot sitten? F:llä on ollut putkeen Reiman Wetter-välikausikengät nyt viisi vuotta. Uusi koko vaan ostettu vanhojen, pieneksi jääneiden, tilalle. Hauskaa tässä on se, että tällä kertaa tuo neiti, jonka jalka oli kasvanut kaksi kokoa puolessa vuodessa, ei edes halunnut vaihtaa väriä. Täysin samat popot siis kuin syksylläkin. Syy siihen, miksi nämä ovat ne meidän välikausikenkämme, on yksinkertainen: Kengissä toimii kaikki! Ne oikeasti pitävät vettä, ne on helppo sujauttaa joustonauhojen ansioista jalkaan, ne näyttävät himppusen tennereille, ja niissä on jalalle tarpeeksi tilaa. Kokokin on helppo mitata, koska kengän sisässä on irrotettava pohjallinen, joka kertoo, mihin asti varpaat saavat tulla.
  4. asusteiksi meille valikoitui ohuet, Loisto-kosketusnäyttöhanskat, jotka saa todella kätevästi kiinni toisiinsa nepparilla.F usein soittaa esimerkiksi koulumatkalta, joten hanskahävikkiä vähentää huomattavasti se, ettei hansikkaita tarvitse ottaa puhelun ajaksi pois käsistä.  Pipo on aivan superihana, värikäs Tokko-puuvillapipo , jonka mies sanoi pihistävänsä itselleen. (Sopii myös aikuisille ihan oikeasti tuo suurin koko). Lapsi on ristinyt pipon värien vuoksi tietysti Tappara-pipoksi.

 

Näillä siis kohti KEVÄTTÄ! Mulla on ilo antaa teille alekoodi Reiman nettikauppaan. Koodilla saatte KOLMISTAAN20 saatte -20% kaikista normaalihintaisista nettikauppostoksista Reimalta. Koodi voimassa aina sunnuntaihin, 7.4. 2019, klo 24.00 asti!

Klikkaa itsesi Reiman verkkokauppaan! 

-Karoliina-

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3042.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3042.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3045.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3045.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3060.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3060.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3070.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3070.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3079.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3079.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3085.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3085.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3100.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3100.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3106.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3106.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3131.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3131.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3141.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3141.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3125.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3125.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Tiedättekö sen tunteen, kun lapsi haluaa ulos, mutta itseä ei yhtään huvittaisi? Katsot lämpömittaria, tuulen suuntaa tai sadetta kiroten sisäisesti sitä, että kohta saa taas palella.

Jos miettii kuitenkin omaa lapsuuttaan tai oman lapsensa touhuja ulkona, huomaa, ettei lapsena ollut tai ole koskaan liian huono sää lähteä ulos leikkimään. Ja tiedättekö miksi? Siksi, että lapset osataan pukea sään mukaan, mutta me aikuiset yritämme selvitä aivan liian kevyin varustein.

Olen monena vuonna pohtinut, olisiko ulkoilu hauskempaa, jos saisi vetää samanlaiset vaatteet niskaan kuin F:llä on. Niinpä päätin testata asiaa.

Olen Reiman Ambassador-vuoden ajan saanut nähdä, kuinka tytär on vedellyt ulkona säässä kuin säässä. Ja koska huomasin, että Reimalla ulkovaatteet ylettyvät 164 senttiin asti, kengissä 38:saan, päätin ehdottaa, mitä jos itsekin kokeilisin, miltä reimailu tuntuu.

Ja se tuntui : Todella vapauttavalle! Minulla on ollut testissä nyt parisen kuukautta (kyllä, olen vilukissa, jo kaivaa toppatakin jo syyskuussa) Naapuri-toppatakki, softshell-ulkoleggarit, Taival-villa-aluskerrasto, villapipo, rukkaset ja vedenpitävät Weather-kengät, enkä kyllä tajua, miksi olen viitsinyt palella viimeiset kuusi talvea ulkona epäasianmukaisin varustein. Niin paljon hauskempaa astella pihalle, kun tietää, ettei ulkoilu ole enää vain tuskaa ja kamppailua sen kanssa, kuinka kauan jaksaa hytistä kylmässä.

Joten arvon pienikokoiset aikuiset. Ja teinit! Kyllä voi ihminen olla ihan tyylikäs, ja silti pysyä lämpimänä. Nyt se on todistettu.

-Karoliina-                                      

Kuvat: Janita Autio

Kommentit (20)

HeP
1/20 | 

Niin totta tää postaus! Pukeutumisella on iso merkitys, miten pihalla viihtyy. Voinko tiedustella kuinka pitkä olet? Itse ostan kans silloin tällöin vaatteita lastenosastolta ja erityisesti tästä postauksesta alkoi tuo takki kiinnostamaan. Ihanaa syksyn jatkoa!

Karoliina Sallinen

Mä olen 165-senttinen ja takki on ehdottamasti reiluin näistä vaatteista. Jopa mietin, että se olisi voinut olla kokoa pienempikin. Suosittelee. Ihanan lämmin :)

Maria S.
2/20 | 

Esikoinen täyttää pian neljä kuukautta, ja viime viikolla luovutin ja kävin ostamassa ulkoilupuvun vaunulenkkejä varten. Nyt on jotenkin niin aikuinen ja äiti olo, vaikka taisin raskaana ollessani manata, että minustahan ei sitten tule tuulipukuäitiä. Mutta eikös äitiyttä parhaimmillaan ole juurikin se, että oppii virheistään? :)

Karoliina Sallinen

Niin olikin :) Mun aikuishetki oli viime talvena, kun lämpö meni tyylin edelle ja menin keskustaan kunnon toppahousuilla :D

Vierailija
3/20 | 

Apua. Olin "ulkoilmaihminen" jo ennen lapsia eli en todellakaan muista, että kaikilla ihmisillä ei ole ulkoiluun sopivia vermeitä. Itseltä löytyy kaikkea sateeseen, talvijuoksuun, -30 pakkasasteeseen, patikoitiin jne. Kuori- ja toppavaatteita ja välikerroksia monenlaista laatua. Näitä yhdistelemällä löytyy asu jokaiseen säähän. Eli mulle tuulipuku ei ole mikään tätiasuste, kun olen sellaisen omistanut aina :D Ulkoilu on niin mielettömän mahtavaa ja tuo upean fiiliksen, että haluan omien lapsieni myös löytävän sen ilon. Onko parempaa ja helpommin toteutettavaa stressin poistajaa kuin pikku pyörähdys ulkona.

Karoliina Sallinen

Mä olen kyllä niin anti-ulkoilmatyyppi TALVISIN, mutta kaikkeen oppii ja varusteilla todella on väliä :) 

Vierailija
4/20 | 

Mä ostin myös vasta itselleni Reiman Wetterit kokoa 38 jo voi tavaton miten lämpöiset kengät ja me kun käytettiin niitä lapsella vielä toukokuussakin :'D haaveilisin myös Reiman takista missä olisi ominaisuudet kohdallaan, ulkona tosiaan viihtyisi paremmin ja pidempään kun pukisi riittävästi. Oon viimeiset kolme vuotta koittanut tehdä töitä sen eteen että tarkenisin säässä kuin säässä. Nyt alkaa olla tilanne jo melko hyvä, talvesta ehkä selvitään :) Ja sisälle se lapsikin haluaa kun vilu tulee.

Karoliina Sallinen

Mä teen monta kertaa nykyisin niin, että heti kun tulen töistä, käyn kodin kautta ennen kauppaa/päiväkotia, ja isken tämän takin päälle. Kaikki paikat, joissa voi olla rennommalla takilla hyödynnän. Tosin uskon, että tämä tulee myös talvitalvella ihan työtakkikäyttöönkin!

Vierailija
5/20 | 

Olipas kiva postaus! Ihanaa, että muutkin pukeutuvat sään mukaisesti leikkikentän reunalle. Itse yritän pukeutua keliin sopivalla tavalla, mutta olo on joskus kuin juntilla katsellessa muiden äitien vaatetusta ;) Ehkäpä nyt olisi aika käytännölliselle muodille! Hauskaa, että löysit vaatteet lastenosastolta, olen itsekin kyseisen osaston asiakas 162 cm pitkänä. Yleensä löydän sieltä esim. sukkiksia tai paitoja, mutta ulkoiluvaatteita en olekaan älynnyt katsoa kurahousuja ja kurarukkasia lukuun ottamatta (kyllä, käytän edelleen kurahousuja ja rukkasia ;)

Pire
7/20 | 

Ja p.s lasten vaatteita saa monesti vähän edullesimmin :) itse kattelin viime keväänä reiman alesta takkeja,mutta vanha toppatakki palvelee edelleen ihan hyvin. Silmäilenpä tarjontaa uudelleen ens kevään alesssa :P

Karoliina Sallinen

Niin saa!! Monesti ostan merkkiverkkarit ja tennarit lastenosastolta juuri siksi. 

Jusku
8/20 | 

Vitsit, olin jo heti ekan kuvan nähdessäni, että mistä tuo takki on, aivan ihana! :) Leikkikentällä seisominen ei ole vielä ajankohtaista, mutta talvitakin osto muuhun ulkoiluun kyllä! Osaisitko arvioida menisikö tuo takki vähän "rintavammalle" henkilölle? Kokeilemalla se tietysti selviää, mutta mietin onko takki miten tiukka. :)

Karoliina Sallinen

Mittasin ihan. Mulle jäi 20 senttiä eteen aivan tyhjää takin ollessa kiinni.

Eli mahtuu. Takki on noista kaikista mun Reimoista reiluin. 

Jusku

Hei kiitos tosi paljon vastauksesta, pitää lähteä katsomaan löytyisikö tuota takkia jostain! :)

P.S Luin edellisen kommenttini toiseen kertaan ja tuli hirveä apua-fiilis, että toivottavasti et luullut, että "haukuin" sua pienirintaiseksi :/ En siis tarkoittanut todellakaan sellaista vaan yritin sanoa, että olen isokokoisempi kuin sinä. Jotenkin mun ilmaisu kuulosti vähän kököltä, pahoittelut!

Karoliina Sallinen

Voi sua! En todellakaan loukkaantunut. Olen pieni, se ei haittaa tai loukkaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen metsästänyt pitkään F:lle ulkovaatteita, jotka toimisivat yhtä niin pahimmissa ulkorymyämisissä kuin vähän siistimpinäkin vaatteina kaupungilla/kylällä. Ennen F:llä oli näihin tilanteisiin nimittäin kaksi asua. Oli se rymyhaalari, ja sitten toisaalta se siisti takki ja kengät, jotka laitettiin päälle vain erikoistilaisuuden tullen. Tämä järjestely ei kuitenkaan toiminut. Kävi nimittäin niin, että F:llä oli silti usein ”väärät” vaatteet yllään. Kun ostosreissu johtikin päivän mittaan kohti leikkipuistoa, ei hieno takki suojannutkaan tarpeeksi tuulelta ja kengätkin kastuivat heti. Tai sitten kun potkulautalenkki suuntautuikin extempore-ideasta ravintolaan, tuntui usein sille, että olisihan lapsi voinut olla vähän siistimminkin puettu.

Mä olen tämän vuoden Reima-ambassador, ja se tarkoittaa muun muassa sitä, että olen saanut vapaasti suunnitella omat painopisteeni koskien Reima-vaatteiden ja Kolmistaan-blogin yhteistyötä. Kun sain anbassador-kutsun, päätin heti, että nyt ratkaisisin tämän väärät vaatteet –ongelman. Haastoin itseni ja erityisesti Reiman niin, että tarkoituksenani on koota asu, joka sopii niin ulkoleikkeihin kuin vähän siistimpäänkin menoon. Valitsin F:n asuksi:

  • Takki, Toisto. Välikausitakki, jonka tärkeimmät saumat on teipattu vedenpitäviksi. Vesipylväs 10 000, kestää erittäin hyvin kulutusta (30 000). Takin sisällä napeilla kiinnitettävä toppaliiviosuus. Asu sopii siis tämän ansioista niin lämpimille kuin kylmemmillekin säille.
  • Housut, Idole. Legginsmäiset softshell-housut, jotka kestävät niin tuulta kuin kovaa rymyämistäkin (kulutuskesto 50 000). Kapea malli, mutta vyötärössä on silti hyvin tilaa.
  • Kengät, Wetter. Vedenpitävät välikausitennarit, jotka eivät säikähdä kosteaakan säätä tai maata. Kätevää joustonauhat, jolloin kenkien pukeminen helpottuu melkoisesti.

Mun mielestä on tärkeää, että vaikka kuinka laitetaan ”kaupunkivaatteet”, ovat ne sellaiset, että lapsi saa olla lapsi. Lapsi saa rymytä pitkin pihoja, eikä asua tarvitse varoa. Tämä F:n asu on testattu nyt jo niin monta kertaa tositoimissa, ja näyttäisi sille, että taisin onnistua tavoitteessani enemmän kuin hyvin. Housuilla on vedetty jo aika monet lipat potkulaudalla ajaessa (edelleen ehjänä. Housut, skootti ja lapsi) ja itse asiassa asu miellytti niin paljon F:ää itseäänkin, että esimerkiksi nuo legginsit ovat korvanneet jopa päiväkotielämässä sellaiset ”perinteiset” vk-housut melkein kokonaan.

-Karoliina-

Kommentit (8)

PeeTee
2/8 | 

Oi nuo housut olisi just sopivat meidän neidille mtta miksi ihmeessä mustien koot loppuu pienempään kokoon kuin muut? Kouluikäiset tytöthän juuri noita mustia haluaisivat :-(

minnamaaria
3/8 | 

Hei! Minusta olisi mielenkiintoista kuulla suosikki kirjoistasi. Onko jokin tietty kirja tehnyt sinuun suuren vaikutuksen? Oletko ollut jo lapsena kiinnostunut kirjoista, itse löysin lukemisen ja kirjat vasta näin nuorena aikuisena.

K
4/8 | 

Moikka Karoliina! :)

Ensimmäisenä halusin kertoa, että sun blogisi on mun ehdoton suosikki, kirjoitat avoimesti mielenkiintoisista aiheista ja vaikutat aivan huipputyypiltä! Blogiasi pitkään seuranneena olen aina tykännyt sen fiiliksestä, mutta viimeaikoina on ollut myös äärettömän kiinnostavaa lukea sun suurista elämänmuutoksista, joihin täytyy kommentoida, että olet kyllä mielettömän vahva ja rohkea. Sun blogisi on just sopivassa suhteessa tyyliä ja aitoa arkea. Olen itse vasta 21-vuotiaan kengissä ja toivon, että musta tulee joku päivä samanlainen maalaisjärjellä varustettu tyylimutsi kuin sä olet!

Toiseksi, halusin myös kysellä samasta aiheesta kuin joku muukin oli jo ennättänyt tiedustella, eli lempikirjoistasi. Olisi kiva kuulla sun kirjasuositteluja mahdollisesti jopa postauksen muodossa? Hyvät kirjavinkkaukset olisivat tarpeen.

Ja vielä kolmantena kysymyksenä, oletko ajatellut jossain kohtaa tehdä vielä videopostauksia? Ainakin aikaisemmin blogissasi nähdyt vlogit ovat olleet kiinnostavaa ja hauskaa vaihtelua. :)

Ihanaa ja aurinkoista kevättä sulle ja F:lle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moikkis!

Taas se aika vuodesta, kun talvikengät ovat pieneen jalkaan liian kuumat, lenkkarit vielä aivan liian vilpoiset. Kumisaappaat ovat aika jees. Paitsi aamuisin, kun on pakkasta. Ja paitsi silloin, kun niissä pitäisi juosta tai vaihtoehtoisesti näyttää jopa kaupunkikuntoiselle.

F:llä, kuten varmasti monella muullakin suomalaislapsella, on ollut elämänstä aikana jo aika monet vettähylkivät kengät. Ne ovatkin kätevä lisä kevätpukeutumista. Harmi vaan, että ne ovat usein ihan julmetun rumia. Sellaisia, joilla hyvinkin ulkoilemaan ja hoitoon voi lähteä, mutta muualle ei sitten millään.

Onneksi Reima, siis se uudistunut ihana Reima, josta olen  aikaisemmin talvellakin teille jo kertonut, on osannut vastata vesilätäkköisen ja loskaisen maan toiveisiin. Kerrankin markkinoille on tullut kauniit, oikeasti siistit ja hauskat, vedenpitävät Wetter-välikausikengät. Nämä menevät jo kevät-Conversejen kanssa suosikkeihin. Ja se jos mikä on jo paljon :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olimme valitsemassa F:lle kenkiä Tammiston Reima Out -myymälässä, törmasin taas perinteiseen minkä kokoiset kengät on oikeat -dilemmaan. Usein painelen kengän päältä koitellen, missä F:n varpaat ovat, mutta näissä kengissä päällinen olikin niin jämäkkää, ettei varpaisiin päässytkään käsiksi.

Onneksi myyjä tulikin siinä samassa apuun, ja näytti, miten Reiman kengissä koko-ongelma on ratkaistu. Reima-popoista saa nimittäin pohjallisen irti, ja sen uumenista paljastuukin Happy Fit -kuvioinnilla varustettu viivoitus, joka kertoo, onko kenkä oikenkokoinen. Kun varpaat ovat hymynaaman läheisyydessä, paremmalla puolella, on kenkä ok. Jos taas varpaat hipovat surunaamaa, on kenkä liian pieni. Aika todella, todella kätevä tapa löytää oikea kenkä.

Koska F:n jalka kasvaa hurjaa vauhtia (ikää on 3 vuotta ja 4 kuukautta, kenkäkoko 29), ja koska ohut villasukka on ollut joinakin aamuina poikaa, valitsin koon, jonne villasukan kanssakin naama näyttää hymyilevää ilmettä.

Mitkä ovat teidän kevätkenkävalintanne? Riittääkö kumisaappaat, vai tarvitaanko myös Reima Wetterin tapaiset tennarit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Karkki-

P.S. I love partsi! Laiska mutsi ulkoiluttaa jälkikasvunsa Pikku kakkosen jälkeen parvekkeella. On se heleppoo!

* F:n asu: Takki, Metsola // Hattu ja paita, PO.P (saatu) // Housut, Vimma (saatu) // Kengät, Reima (saatu) // Mekko, POMP de LUX (saatu) // Lapaset. mummon tehnyt // Huivi, Aarrekid // Lapsi, omaa tuotantoa (saatu) // Räkäinen nenä, ikuista (saatu päiväkotiuran alussa, kestona syksystä 2012)

Kommentit (2)

Heluna
1/2 | 

Oi, kivat kengät! Paljonhan oli hintaa? Täällä pohjoisemmassa vielä lompsitaan talvikengillä! Ja ompas tosiaan jalka kasvanut. Meidän tyttö 3,5v ja kengät 25/26...No eipä oo äitilläkään jalka kovin iso. Nimim. Keilatessa meni kengät kokoa 34!

2/2 | 

Hinta on 59.90. Mun mielestä aika kohtuullinen vedenpitävästi. Monessa paikassa vettä hylkivät on ollut sellaiset 69-79e.

Täällä ei ole ollut lunta juuri yhtään koko talvena,joten loskakelit koettiin jo sydäntalvella :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat