Kirjoitukset avainsanalla vauvat

Kun mä aloitin kirjoittaa omasta elämästäni 2010, en osannut edes ajatella uuden uutukaisen vauvani yksityisyyttä. En siksi, että some oli niin uusi asia vielä tuolloin. Enkä siksi, että en tiennyt, mihin pikkiriikkinen sivutienestini kolumnin ja blogin parissa vielä veisikään.

Silloin ja monta vuotta tuonkin jälkeen jaoin pienen esikoiseni kuvia. Koska olihan hän niin kauhean ihana, että miksipäs ei. Työ opettajana teki kuitenkin silloin jo sen, että ymmärsin aika hyvin lasten maailmaa. Esimerkiksi sen, että joku vanhempien paljastama juttu 4-vuotiaasta söpöliinistään saattoi koitua kiusaamisen aiheeksi vielä 10 vuotta tapahtumien jälkeenkin. Siksi en koskaan kertonut F:stä mitään arkaluontoista. Blogissa ei ole jaettu hänen mittojaan, pottailujaan tai muuta omaa.

Liki kymmenessä vuodessa maailma on muuttunut. Samoin oma suhteeni someen, sekä julkisen ja yksityisyyden rajoihin. F on ollut jo 3 vuotta somessa "kasvottomana" ja sama on päätetty tehdä vauvojen suhteen.

Paitsi että yhdet kuvat ajateltiin A:n kanssa jakaa, koska Noora otti tytöistä (ja muustakin perheestä) niin ihania kuvia. Tässä siis meidän kultamurut, joille muuten pitäisi keksiä jotkin bloginimet. Oikeat on jo käytössä, vaikka kastejuhlaan onkin vielä hetki aikaa.

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Kommentit (15)

Vierailija
2/15 | 

Kun keksit vauvoille kirjaimet, ne voisi laittaa tuohon esittelytekstiisi. Samoin sen, ketä ovat A ja F. Muistan miettineeni asiaa, kun ensimmäistä kertaa luin blogiasi (silloisesta tekstistä se ei heti avautunut, myöhemmistä kylläkin).

Vierailija
3/15 | 

Voi mitä ihanuuksia. Kovasti kiinnostaisi mitkä kivat nimet olette antaneet mutta ymmärtäähän sen ettet niitä halua nettiin :) Paljon onnea vielä vauvoista. <3 

Anskumyös
6/15 | 

14.10 eli heidän syntymäpäivä oli Elsan nimipäivä joten Elsa ja Anna 😊

Vierailija
7/15 | 

Olisi ihana kuulla nimet ja niiden tarinat, kun selkeästi teillä oli jo tiedossa ennen vauvojen syntymää, mitkä annatte nimiksi.

K
8/15 | 

Saisko pienille bloginimet vaikka nimien ekoista kirjaimista? Tai toisten nimien ekoista kirjaimista, jos mahdolliset toiset nimet on tiedossa?
Tiuhti ja Viuhti on muuten myös ihana idea :D <3

Vierailija
10/15 | 

Tietysti B ja C. Sitten olis jo A, B, C ja F. Siihen vielä D ja E väliin, kun suurperheestä haaveilet(te) <3

Selma
11/15 | 

Ihanat vauvat, heistä kasvaa kaunottaret! Ymmärrän täysin miten näytät vauvoja somessa. Hyvä linja!

Vierailija
13/15 | 

Bloginimi ei myöskään ole ihan ongelmaton aihe. No, annat ja elsat on jo bloginiminä käytetty, mutta noin muutenkin. Tahtooko lapsi, jonka identiteettiin kuulu se kaunis, ihan oma nimi, tulla kaupungilla kymmenen tai viidentoista vuoden päästä tunnetuksi Viuhtina? Miltä tuntuu olla ”yleisön silmissä” aina vaan Kulta?
Toisaalta nyo kirjaimeta aasta ööhön tekevät tekstistä lopulta aika sekavaa. Äksät ja yyt pysyköön matemaattisissa yhtälöissä.

En itse julkaise lasteni kuvia netissä. Se on ollut itselleni aina ihan selvä linja. Julkaiskoon itse sitten takautuvasti täysi-ikäisinä kaikki söpöt vauvakuvansa niin halutessaan.
En kuitenkaan voi naivisti ajatella, etteikö pienellä tonkimisella verkosta löytyisi lapsistani paljon sellaista tietoa, jota en itse ole sinne harkitusti päästänyt. Sellaista elämä vaan on. Vaikka käytät esikoisesta blogissa vain etukirjainta, suurin osa lukijoista kuitenkin tietää hänen etu- ja sukunimensä. Se on sitten eri asia, ketä oikeasti jaksaa kiinnostaa googlailla lapsesta sen enempää tietoa.

Kukin rajaa tyylillään. En katso pahalla heitä, jotka kirjoittavat nimellä ja kuvalla sen enempää kuin heitäkään, jotka eivät sitä tee. Ehkä kiusallisemmaksi koen aina nämä postaukset, joissa erikseen kerrotaan, mitä kirjoittaja tietää, mutta ei kerro.

Vierailija
15/15 | 

Ymmärrän tavallaan ratkaisun olla näyttämättä kasvoja, mutta toisaalta se on sääli koska vauvat on niiiiiiiin suloisia, esim. Valeäidin instastoryt on ihan mun lempisisältöä nykyään ihanan Kolmosen takia <3 Sitä vaan mietin, että eihän tässäkään postauksessa kasvot edes kunnolla näy niin että tyypit ois ns. tunnistettavissa. Eli en nää että tässäkään olisi sen yksityisyyden suojan osalta mitään vikaa. En ehkä ihan ymmärrä niitä ”sensuroituja” kuvia. Miksi pitää laittaa sitten ollenkaan sellaisia kuvia joista haluaa sen olennaisimman (kasvot) peittää jollain giffeillä tms..

K
17/15 | 

Ymmärrän ja kunnioitan sitä, että pidät lasten yksisyisyydestä kiinni ja pidät kasvot pois blogista. Itse tekisin samoin :)

Kun julkaiset kuvia lapsista, pystytkö vähän pelailemaan kuvakulmien kanssa ettei kasvoja näkyisi tai piilottamaan ne jollain hennolla tekstillä, piirretyllä sydämellä tmv (todella vaikea selittää, mutta mielestäni stricly style on onnistunut tässä hyvin, silloin kun vielä täysin piilotti lastensa kasvot blogista). Minäkään en ihan ymmärrä miksi pitää julkaista semmoinen kuva, missä pääasiassa on kasvot, joita ei sitten näy ja ne on piilotettu liikkuvilla ja värikkäillä kukilla, emoiji sydämellä tmv. Vauvakuvissa juuri se tunnelma ja herkkyys on aina parasta, mutta nuo edellä mainitut murentaa sen kokonaan pois ja päällimmäiseksi tunteeksi jää lastenpiirretty tmv.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huh, iiks, ääks, ööks. Nyt se on sitten julkista ja olo keveni (tosin ei kiloissa, öh) hetkessä. Vaikka tämä salaisuus oli iloinen, ja asiat haluttiin tietoisesti pitää näin kauan vain meidän lähipiirin tiedossa, oli viimeiset salailuviikot jo vähän tuskaa. Olisi halunnut jo kirjoitella vaikka mitä raskausjuttuja ja toisaalta kuvien otto on ollut aika todella haastavaa viimeisten kuukausien aikana. Olen ollut suorastaan neuroottinen mun mahanseudun kyttääjä kuvaustilanteissa. Nooralle miljoona pusua siitä duunista, mitä on tehty kuvausasentojen ja -asujen suhteen. Kuvankäsittelyyn ei olla sorruttu. Se olisi tuntunut huijaamiselle.

Nyt olo on siis huojentunut, koska vapaata kenttää kirjoittaa on taas vaikka kuinka ja paljon. Ehkä ymmärrätte nyt paremmin mun pesärakennusvietin ja inventaariohulluuden ja kaiken sen, mikä on tullut raskauden mukana kylkiäisenä. Samoin pötköllään otetut Insta Storiesit, kalvakan lopputalven naaman ja hieman vähäsanaisemman blogin.

Tämän viikon MeNaisten jutussa avasin jo vähän jotain siitä, miten raskaus on mennyt, mutta monen monta muuta tarinaa keväästä on vielä kerrottavana. Ihana päästä kirjoittelemaan kaikista niistä vihdoin tänne blogiinkin.

Vaikka ihan varmasti – varoitan jo nyt – tulen jauhamaan raskaus- ja vauva-asiaa tästä ikuisuuteen, en halua unohtaa teitä, jotka seuraatte minua muun kuin perheasioiden vuoksi. Toivottavasti saan säilytettyä blogissa edelleen sellaisen kombon, ettei nyt aivan mammailuksi mene jatkuvasti.

Nyt on kuulkaas sana vapaa: Mitä haluatte mun kirjoittelevan jatkossa raskaudesta ja muustakin?

Kivaa helatorstaita!

-Karoliina-

MeNaiset, 29.5.2019 

Kuva: MeNaiset - Liisa Valonen //  Tyyli: Nina Nuorivaara // MUAH, Essi Kylmänen 

Kommentit (33)

Vierailija
1/33 | 

Haluaisin kuulla vähän miltä teistä tuntuu saada kaksoset, vieläpä identtiset, ja miten saitte tietää että tulokkaita onkin kaksi 🤭 Kotijuttuja on kans kiva lukea, niin ois kiva jos vähän avaisit miten aiotte ratkaista asuntoasiat kun varmaankin tarvitsette lisää tilaa?

Vierailija
2/33 | 

Sitten vain mietintään sellainen blogin nimi, joka kestää kaikki elämän muutokset :-) Fab forty täytti viisikymmentä, kalastajan vaimo erosi, ja kolmistaan on nyt viisistään. Onnea vaan :-)

Vierailija
3/33 | 

Instassa en seuraa, mutta silti blogin kuvista arvasin! En kysynyt ja nyt harmittaa, kun eihän kukaan nyt enää usko, että arvasin :D Aika aikaisin silti minun mielestä tultu ulos kaapista, kun eihän esim rakenneultra ole vielä ollut? Itse kerroin koko raskaudesta somessa vasta synnytyksen jälkeen ja työnantajalle sitten kun oli lain mukaan pakko :) Mutta kukin tavallaan :)

Onnea odotukseen!

Katja_optimismia
4/33 | 

Onnittelut! :) Mä katselin junassa kun mentiin Hkiin (taisit mennä näihin kuviin), että näin taitaa olla, mutta toisaalta omatkin mahaongelmat ja pari lasta turvottaa välillä mahapallon niin, ettei tullut mieleenkään kysyä. Tsemppiä tuplien kasvatteluun. <3

Katja
Www.optimismiajaenergiaa.fi

Minnie
5/33 | 

Olisi kiva kuulla miten tyttäresi on ottanut uutisen vastaan. Kun kaksi vauvaa tulee viemään äidin joksikin aikaa 'lähes kokonaan', miten valmistatte esikoista näihin muutoksiin? Ja mitä kaikkea varustelupuolella joudutte tekemään kun tulokkaita on kaksi?
Ja jos haluat avata, olisi kiva kuulla siitä tunne-elämän vuoristoradasta mitä kaikkea on mielessä käynyt kun tämä uutinen sinulle kerrottiin.
Onnea ja iloa odotukseen!

Vierailija
6/33 | 

Paljon vauva juttuja j asumiakuvioita, miten f otti sisarukset? Tähän ei tarvitse vastata mutta olitteko jossain hoidoissa vai onko pienet ihan luonnollisesti saaneet alun?

Unska
7/33 | 

Tsemppiä odotukseen! :) Ihan perusjutut kiinnostaa, ajatuksia raskauden kulusta ja oloista. Penan ajatuksia ois kans kiva kuulla, hänestä kun ilmeisesti on tulossa isä (ja vielä kaksosille!) ekaa kertaa?

esme
8/33 | 

Kaikki vauvan tai siis vauvojen tuloon valmistautuminen kiinnostaa! Itse odotan ensimmäistä rv14 ja nyt jo alkanut pesänrakennus 😄 hankinnat ja muutokset kodissa vauvaa varten, raskausajan asut, raskausvaivat ja kaikki mahdollinen kiinnostaa!

Vierailija
9/33 | 

Moikka,

ja onnittelut kahdesta :)

Olisi kiva kuulla ihan yleisiä asioita raskaudesta, kuten voinnista sekä fyysisellä puolella että henkisellä, raskaudesta, miten lapset ottavat sen, että taloon tulee kaksi uutta tulokasta. Yleensäkin jaksamisesta, kun vatsa kasvaa, mitä kaikkea täytyykään huomioida uusien tulokkaiden myötä?

Ihanaa odotusta!

Ope Kirkkonummelta
11/33 | 

Vauva- ja raskausjuttuja odotan innolla! Itsellä tossa vieressä 4 kk vanha esikoistyttö. Tän blogin seuraaminen ei oo pariin vuoteen enää innostanut niin paljon kuin alkuaikoina,mutta nyt oon niin innoissani! Sun kirjoista tykkään myös super paljon!

Vierailija
12/33 | 

Hei! Jotenkin olin huomannut tämän. Jännä miten äidiksi tulon myötä vaan aistii helposti, kun joku on raskaana. Tosi paljon onnea ja aivan ihanalta kuulostaa! 😊

Vierailija
13/33 | 

Raskausjutut ovat ihan tervetulleita! Nimimerkillä ensimmäistään ihan ekoilla viikoilla (7+1) odottava. Tulevan isän näkökulma olisi kiva ja tietty kuulla niiden ensimmäisten kuukausien vointeja!

Vierailija
14/33 | 

Raskaus- ja vauva-jututkin kiinnostaa, mutta näin kesän tultua olisi huippua saada taas kirjavinkkejä! Ei tarvitse välttämättä olla mitään uutuuksia, vaan vaikka ikisuosikkeja tms. :)

Outi
17/33 | 

Niin ihanaa odotusaikaa! Ihana olisi kuulla konkreettisia rehellisiä ajatuksia raskaudesta sekä voinnista ja miten kaikki tähän saakka on sujunut. Vaikkakin varmasti juuri tätä tullaan ihanan aidolta ihmiseltä kuulemaankin. Raskaus ja vauva-ajan postauksia odotellessa. Onnea odotukseen <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kohta neljän kuukauden ajan minun vartaloni sisällä on sykkinyt yhden sydämen sijaan kolme.

Aluksi tuplasalaisuus oli niin hyvin piilossa – jopa meiltä itseltämme ja lääkäriltä – että ehdimme iloita monta viikkoa yhdestä, hartaasti toivotusta, pienestä ihmisestä.

Mutta sitten elämä yllätti. Onni oli päättänyt nimittäin tulla meille pareittain. Käsikädessä toisen, tismalleen samanlaisen pienen sydämen ja ihmisen muodossa.

Siellä ne nyt sitten ovat. Vielä vatsan suojassa, jo siellä kovasti mylläten. Meidän kaksi vilkasta pientä rakastamme, jotka nähtyään – sitten lopulta, kun toinenkin heistä suvaitsi näyttää itsensä – lääkäri kehotti tekemään loton. ”Lottovoitto on todennäköisempää kuin nämä kaksi.”

Mutta ei meidän tarvitse enää lotota. Tässä, meidän paketissamme, on koko elämän lottovoito. Ja enemmänkin.

-Karoliina-

*Lisää vauva-asiaa (ja paljon muutakin) uusimmassa MeNaiset-lehdessä, jossa sain kunnian olla kansijuttunaisena tällä viikolla (29.5.2019) 

Kommentit (106)

Kirana
3/106 | 

Tämä on ihana uutinen! Tarkoittaako "tismalleen samanalaisen pienen ihmisen muodossa", että teitä on potkaissut identtinen tuplaonni? Hurjaa, miten arki muuttuu kahden pienen myötä ja varmasti ensimmäinen vuosi voi olla hullun rankka, mutta isompana siitä voi olla monenlaista etua, että on kaveri matkassa koko ajan. Kerrassaan ihanaa kyllä näin lapsettoman vieraankin näkökulmasta tämä uutinen :)  Kaikkea hyvää loppuodotukseen! <3

Archie
8/106 | 

Ihanaa, onnea! ❤❤ Itse olen raskaana rv15, kiva jos täältä saa jatkossa lukea raskaus- ja vauvajuttuja 😊

Satu123
9/106 | 

Voi miten ihanaa. Oikein paljon onnea koko perheelle! Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en ole koskaan tainnut kommentoida. Nyt oli pakko tarttua näppikseen :)

Vierailija
11/106 | 

Tuhannesti onnea! <3

Toki on ihan teistä kiinni, mutta olis ihana kuulla vähän taustatarinaa siitä, kuinka kauan olette yrittäneet lasta. Toisi monelle lasta yrittävälle vertaistukea :)

Vierailija
12/106 | 

Oi, paljon onnea! Meilläkin haaveillaan kovasti vauvasta (edes yhdestä! :D). Syksyllä alkaa koeputkihedelmöityshoidot. Toiveikkaana niitä kohti. Saako udella, saitteko nämä pienokaiset ihan luomuna vai hoidoilla? Ymmärrän, jos et halua kertoa. Tällä hetkellä vain tuntuu, että kaikki vertaistuki ja muiden onnistumiset luovat uskoa 💙

TiiaK
13/106 | 

IHANAA!!!! WAU!! Olen jo pitkään jotenkin haaveillut kuulevani juuri teiltä tällaisen ihanan uutisten!❤ Taivaan Isän varjelusta ihan kaikkeen!❤🙏

Nana
15/106 | 

Ihanaa! Onnea! Kaksoset on parasta ❤️ Onko ihan mo-mo raskaus? Ultrakuvan ja lääkärin kommentin perusteella mietin.
Kaikkea hyvää raskauteen 👶🏼👶🏼

LR
18/106 | 

Mielettömästi onnea koko perheelle! Uskomatonta, kyyneleet tuli silmiin kun tätä luin. <3 myös meille niin kovasti toivottu onni ilmaantuikin tuplana ja nyt odotellaan minejä rv 26. <3

Mira
21/106 | 

Tosi paljon onnea! ❤❤❤ Ihan vauvakuume iskee vaikka kotoa löytyy kohta 3v ja 8kk ja tekemistä riittää 😍

Marrie
24/106 | 

Paljon, paljon onnea tuplaodotukseen! <3 <3

Mulla on ollu tästä odotuksestasi etiäinen, mikä on ihan outoa, kun en edes sinua tunne kuin blogin kautta! :)

Kaikkea hyvää kesään koko teidän sakille!

Viena
26/106 | 

Hei jee onnea!! Identtiset kaksoset? Tulee olemaan vilinää ja vilskettä mutta vitsit että tulee olemaan ihanaa ja rakasta kun saatte lapsia❤️ Minäkin olen raskaana rv21 ja innolla odotan vauvajuttuja.

E
29/106 | 

Oi, että onnea! Itse sain kaksoset 6 kk sitten. Alun shokin jälkeen tämä on kyllä ollut parasta onnea mitä meidän perhe on saanut. Tsemppiä odotukseen.

KirsiM
30/106 | 

Ihanaa onnea ihanaa! Olen aika tuore blogisi seuraaja ja niiiiiin iloinen tästä uutisesta ja suunnasta elämässänne 💪❤️😊. Meillä myös perheen lapsista nuorimmaiset ovat identtiset kaksoset 💫.

Minnie
33/106 | 

Voi tuhannesti onnea! Mikä ihana ihana ihana asia!

Odotan innolla jos jaksat pitää meitä mukana ja seurata raskauttasi! Tuplaonni tuplapakkauksessa!

Onnellista ja hyvin voivaa odotusaikaa sinulle ja puolisollesi!

Eevis
34/106 | 

Oi paljon onnea! Ihana uutinen, jotenkin aavistin, että olet raskaana, vaikka olet ihan tuntematon ja yleensä mulle saa rautalangasta vääntää raskausuutiset. Mielelläni luen vauvajuttuja, oma neiti on jo 10kk.

SalliMallikas
35/106 | 

Onnea paljon teidän perheelle. Mielellään kuulisin siitä aiotteko hankkia isompaa asuntoa, kuunkohan jostain että ajattelitte niin ennen tyttönne huoneen uudistamista 🤗

Emmi
36/106 | 

Niin onnellinen teidän puolesta 🥰 F:stä tulee varmasti myös ihanan huolehtivainen ja reipas isosisko! Musta on ihanaa seurata teidän perhettä, mun mies kun ei muuten välitä mun blogihömpistä mutta te jaksatte häntäkin kiinnostaa kun miehesi uraa on urheiluihmisenä aiemmin seuraillut. Aina hihkun kun "niillä Pentikäisillä" taas on jotain ihanaa 😊

Vierailija
39/106 | 

Onnea teille! Ja mahtavaa kyllä, jos blogiin tulee vauvajuttuja, koska itsekin olen raskaana. Nyt tosin sydän pomppasi kurkkuun näistä teidän kaksosista, kun itse tässä vielä pelkään, jos sattuisi kaksoset tulemaan, kun meillä on jo kolme lasta ennestään ja tämä raskaus oli yllätys.

Irina
41/106 | 

Superihanaa, onnea!! Menin jotenkin hämilleni tästä postauksesta, ihan kuin jonkun tutun vauvauutisista kuulisin ekaa kertaa. Mielelläni lukisin jatkossa raskausjuttuja, mutta ymmärrän tosi hyvin jos haluat pitää asian yksityisenä. Lempeää odotusta! ❤️

*S
44/106 | 

Onnea 💛💛 kaksosten saaminen on ihanaa! Omat jo melkein 5. Tsemppiä loppuraskauteen ja rauhallista menoa!

Vierailija
48/106 | 

Minäkin olen jo tovin kuvia sillä mielellä katsonut että koskas tämä on julkista:) Onnea!

Ni
49/106 | 

Itsekkin raskaana tällähetkellä ni vertaistuki postauksia, kiinnostaa millasia vaivoja tullu kylkiäisiks ja miltä ne tuntuu:D itsehän en nauti tästä raskaanaolemisesta yhtään. Ja muutenkin mietteitä miltä tuntuu saada kaksi, jännittääkö vauva-arki ja miten mahdutte asuntoon ja ehkä myös se että mitä mieltä olet nykyään niin pinnalla olevista sormiruokailuista, kestovaipoista ja sukupuolineutraalista kasvatuksesta

Niina
51/106 | 

Paljon, paljon onnea!! Kaksosten ja yksösen äitinä voin todeta että tulee olemaan ihania aikoja edessä, kaksosten kasvua ja keskinäistä yhteyttä on ihana seurata vanhempana! Jos vielä tulisin raskaaksi toivoisin todella saavani vielä kaksoset! 💕

Vierailija
52/106 | 

Suuret onnittelut! Ja mukava, että kaksosraskauspostauksia on tulossa! :) vuosi sitten olisin toivonut löytäväni enemmän niistä kertovia blogeja vertaistukimielessä.. Hyvää vointia raskauden edetessä! T: 11kk kaksosten äiti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

P1127097.JPG
P1127097.JPG

P1127106.JPG
P1127106.JPG

P1127046.JPG
P1127046.JPG

P1127048.JPG
P1127048.JPG

P1127049.JPG
P1127049.JPG

P1127051.JPG
P1127051.JPG

P1127055.JPG
P1127055.JPG

P1127070.JPG
P1127070.JPG

P1127076.JPG
P1127076.JPG

P1127112.JPG
P1127112.JPG

P1127114.JPG
P1127114.JPG

P1127116.JPG
P1127116.JPG

P1127138.JPG
P1127138.JPG

P1127139.JPG
P1127139.JPG

P1127147.JPG
P1127147.JPG

P1127060.JPG
P1127060.JPG

P1127062.JPG
P1127062.JPG

P1127075.JPG
P1127075.JPG

P1127076.JPG
P1127076.JPG

P1127052.JPG
P1127052.JPG

P1127150.JPG
P1127150.JPG

P1127154.JPG
P1127154.JPG

Mun Auroora-pikkusiskosta tulee aivan pian äiti. Ja se jos mikä on juhlimisen arvoinen juttu. Niinpä me vietimme eilen meidän lapsuudenkodissa Hankasalmella Aurooran Baby Showereita oikein isolla naisporukalla. Tai siis olihan mukana myös yksi miessukupuolenkin edustaja, mutta hän oli vielä ihan pikkiriikkinen miehenalku. 

Vietimme kemuja nyyttäriperiaattella, mikä on mielestäni ihan loistava tapa juhlia tämän tyyppisiä juhlia. Silloin tarjoamiset ja puuhat eivät kuormita liikaa ketään ja jokainen saa kuitenkin tehdä oman panoksensa juhlien onnistumisen eteen. Tarjolla oli salaatteja, piirasta, lihapullia, dippiperunoita, mutakakkua, muffineja, karkkia ja vaikka sun mitä hyvää.

Ohjelmaa oli jonkin verran, mutta ei liikaa. Pelattiin ”vauva-Aliasta”, Auroora sai arvailla vieraansa vauvakuvien perusteella ja F piti omaa Photo Booth -pistetään.

Kun on nähnyt siskon kamppailevan vuosia endometrioosin kanssa. Ja kun hänellä on takana vieläpä useampikin keskenmeno, ei voi olla onnellisempi siitä, että nyt vihdoin – vastoin moniakin ennusteita – hänestä tulee pian äiti. Ja minusta ensi kerran täti. Ei ihme, että vauvoja kutsutaan pieniksi ihmeiksi. 

-Karoliina-

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat