Kirjoitukset avainsanalla uudistunut Reima

Heippa,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutustunut "uuteen" Reimaan, eli Reimatecin täysin uudistuneeseen ilmeeseen vasta muutama viikko sitten, kun kävin Reiman showroomilla katsastamassa talven (ja ensi keväänkin!) lämpövarusteita. Jotenkin olin aikaisemmin ajatellut, että Reima on sellainen ysäriajoille jämähtänyt merkki, joten en ollut edes koskaan katsastanut merkin valikoimaa ulkovaateostoksia tehdessäni.  Täytyipä kuitenkin todeta, että olin ollut Reiman suhteen täysin väärässä. Näky oli oikesti aika WAU!

Mallisto oli täynnä toinen toistaan coolimpia talvikamppeita. Lämpimiä ja  teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisia, mutta silti myös aivan kaupunkivaatekelpoisia. Ihan semmoisia, että voisin itsekin haluta napata malliston tuotteita käyttööni, jos kokoa vain olisi riittävästi.

F on saanut testailla Reimatecin toppatakkia  nyt jo muutaman viikon ajan hyvin tuloksin, eikä edes keltainen väri ole ollut niin arka käytössä, kuin aluksi odotin. Ehkä kankaan hylkivä pinta onkin todella pitänyt takin puhtaannäköisenä möyrinnästä huolimatta. Nyt Kolmistaan-seuraajillakin on mahdollisuus voittaa minityypeilleen joko Reimatecin haalari tai takki. Molemmat arvottavat ihanuudet ovat kokoa 80, mutta koot ovat melko reiluja. F:llä on mm. toppis kokoa 104, vaikka Ticket Outdoorin toppahaalarikin on jo kokoa 110.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos ja kun arvontavoitto kiinnostaa, teepä näin: Käy klikkaamassa Kolmistaan-facebooksivuilla tykkää-nappulaa. Kun tämä on tehty, ilmoita tykkäämisestäsi vielä tänne kommenttikenttään oman sähköpostiosoitteesi kanssa. Laitapa viestiisi myös se, kumpi tuote on toiveesi numero yksi, kumpi kakkostoive. (Esimerkkivastaus: Tykätty. Haalari. maijameikäläinen@ömail.fi) Arvontaan voi osallistua 10.12.2013, klo 20.00 asti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Vanhat" tykkääjätkin voivat toki osallistua! Meikäläinen ei unohda old school -kolmistaanlaisia ;)

Kivaa päivää! Meillä on taas sairastupa käynnissä. F:lle nousi yöllö hurja kuume. Eepi oli sisarhentovalkoisena tänään, minun vuoroni on huomenna. Paljon mehua, kirjoja ja pötköilyä. Toivotaan, että menisi tauti pian ohi.

P.S. Reimalla on nyt muuten menossa aika hauska kampanja, jossa neljä perhettä voittavat matkan Nasan päämajaan, Kennedy Space Centeriin. Jos haluat siis haalarin lisäksi avaruushenkisen reissun, kannattaa osallistua täältä.

 

Kommentit (127)

Ansku
3/127 | 

Tykätty, takki, annapistenemtsinkoffägmailpistecom

Pauliina
11/127 | 

Tykätty! Haalari :) celiceli84(at)gmail.com

Pauliina
32/127 | 

Tykätty! haalari olisikin kiva lisä pukinkonttiin pikku-ukolle. pauliina.jalo @ hotmail.com

Katriina
36/127 | 

Tykätty! Takki ❤
kuokkanen.katriina(at)gmail.com

Tindee
39/127 | 

Tykätty ja takki ois ihana :) titiina.lehtimaki(a)gmail.com

Marjut
56/127 | 

Tykätty! Haalari. marjukka.asiainen(ät)netti.fi

PL
62/127 | 

Tykkään ja Toppahaalari olisi mieleen garanbola(at)gmail.com

2xäippä
75/127 | 

Eikö tähän arvontaan voi siis osallistua, jos ei omista facebook-tiliä?

Jonnan
76/127 | 

Tykätty jo heti kun fb:iin tulit. Tämä olisi niin hienoa voittaa,pojalle kipeästi tarvitaisiin toista haalaria kun päiväkotiura alkaa tammikuussa ja kokokin on aivan oikea!! Makeita uutuuksia :) eli haalari ja nummelinjonna@gmail.com

A.I.
99/127 | 

Tykätty! Takki. aho_immonen(at)hotmail.com

Kirsi
103/127 | 

Tykätty. Haalari. kirsi.siironen(ät)suomi24.fi

Minttu
109/127 | 

Tämä kiinnostaisi minuakin, voisitko vastata? Ei kaikki ole / halua olla facebookissa :(

Karoliina Sallinen
114/127 | 

Anteeksi. Huomasin kysymykset vasta nyt. Osallistukaa vaan :) Ei tämä niin vakavaa ole. Tykätkää blogista vaikka livenä - kehukaa kamulle naamatusten ;)

pex
116/127 | 

Tykätty! Haalari. x_unrated at hotmail.com

maisa
117/127 | 

Tykätty! Haalari. mariestrange(a)hotmail.com

Emma
123/127 | 

Tykkään -kovasti -ja livenä! Takki, niemetx7[ät]gmail.com

126/127 | 

[…] Reima, siis se uudistunut ihana Reima, josta olen  aikaisemmin talvellakin teille jo kertonut, on osannut vastata vesilätäkköisen ja loskaisen maan toiveisiin. Kerrankin markkinoille on […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat