Kirjoitukset avainsanalla Tales

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten olen ainakin pariin kertaan täällä blogissakin kertonut, Nivea Creme on tuote, jota olen käyttänyt iät ja ajat. Itse asiassa sininen purnukka onkin se, joka kulkee mukanani jokaisessa käsilaukussani, ja sudin sieltä voidetta niin kasvoille, käsiini kuin jopa huuliinikin.

F:nkin ihonhoitoon Nivea on kuulunut varmasti jo useamman vuoden, ja hän jaksaa, kerta toisensa jälkeen, aina nuuskutella rasvaa, koska se on hänestä niin hyväntuoksuista. (Niin ja tökkiä purnukan houkuttelevaan valkoiseen sisustaan salamannopeasti pienillä sormillaan kaivaumia).

Nivean purnukkahan on se perinteinen, jo klassikoksi muodostunut sininen, mutta olette saattaneet huomata, että kauppoihin on viime viikosta lähtien ilmestynyt myös vähän erilaisia Nivea Creme –purnukoita.

Nivea toi nimittäin tässä kuussa markkinoille rajoitetun erän Nivea Creme Tales –erikoispakkauksia, joita koristaa Joelle Tourloniaksen kuvittamat satumaiset teokset. Nuo pakkaukset ovatkin osa Nivean Tales-sarjaan, johon kuuluu neljän erilaisen voidepakkauksen lisäksi myös viisi minikokoista satukirjasta. Lastenkirjailija Udo Weigeltin kirjoittamissa tarinoissa pieni Leo-poika ja hänen siskonsa Mia seikkailevat erilaisissa hurjissa ja ihanissa satumaisemissa.

F:n suosikki Nivea Tales –saduista on ”Mia ja kadonnut taikasauva”, jossa Mia ja Kani-ystävä löytävät ukkosmyrskyssä kastuneen Keijun. Siis KEIJUN! Kirjan suosiota ei tarvitse varmaankaan sen enempää teille enää selittää ;)

Onko teissä lukijoissani Nivean ystäviä? Cremen lisäksi minulle on totaalinen riippuvuus- ja rakkaussuhde Nivean Pearl Beauty –dödöön.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (20)

Hemu
1/20 | 

Nivea on lempparini Lumenen rinnalla!
Nivea vain harmikseni lopetti alumiinittoman deodorantin valmistuksen viime vuonna :(
Mutta sininen purnukka on täälläkin kulkenut mukana yli viisi vuotta. Siitähän oli tutkimuksiakin pari vuotta sitten, että sininen Nivea päihittää jopa kalleimmat kauneusvoiteet :) Voide on vallankin näin talvisin ihan ehdoton.

ulla
3/20 | 

TerVe. Nivealla on monta hyvää tuotetta. Käytän Nivean suihkusaippuaa, aivan PAras !! Pehmeää ja niin ihania tuoksuja.
Koskeusvoidetta käytän käsiin päivin ja öisin. Sekä jalat saa myös " Niveoinnin" iltaisin :)

Eli oonko koukussa... :D:D

tanja
4/20 | 

Onko tuo sininen purnukka sitä tositosi rasvaista tönkkiä? :D Mulle se on hiukan liian tuhtia. Sen sijaan valkoisessa purkissa oleva kosteusvoide on päivittäisessä käytössä talvisin. tuoksu on kyllä hyvä!

Satu
5/20 | 

Nivealta on tullut uusi alumiiniton deo. Löytyy jo Tukholmasta! Luulisi löytyvän Suomestakin päivänä minä hyvänsä. Itse olen silmä kovana joka prisman reissulla.

7/20 | 

Täällä kans yksi Nivean ystävä! Rakastan tuota Nivea Cremea ja uutena ihastuksena on Nivea Soft, joka tekee ihosta aivan ihanan pehmeän! Deodoranttina vaihtelen Nivean Pearl & Beautya ja Double Effectia. :)

Mirkku
9/20 | 

Mä alotin Englannissa asuessani käyttämään ihan perus Nivea Lotionia ja nyt joudun kerran pari vuodessa siellä käydessä tuomaan sitä Suomeen purkkikaupalla kun Suomesta en ole sitä samanlaista rasvaa vielä löytänyt! :-D

Kolmistaan-Karoliina
12/20 | 

Oletko koittanut Nivean suihkussa laitettavaa kosteusvoidetta? Ihan unelma :)

Kolmistaan-Karoliina
13/20 | 

On juuri sitä. Mulla on superkuiva iho talvisin :) Pitääpä testata valkeaa purnukkaa kesällä!

Hemu
17/20 | 

Se viime vuonna lopetettu oli Nivea pure & natural action. Tämän uuden alumiinittoman nimestä en tiedä, ei löytynyt ainakaan Nivean sivuilta. Muistatko Satu minkä niminen se oli Tukholmassa?

Satu
18/20 | 

Fresh natural, vol 2. :-) No ei sentään, tuo tuote se kuitenkin päivitettynä (alumiinittomana) on. Uusi ainesosaluettelo ei näy vielä edes .se sivuilla.

Mirkku
19/20 | 

Ei näkynyt Siljan Tax Free listalla. Voihan se Suomessa olla erilaisessa purkissakin ja miksei eri nimelläkin, mutta ei viitsisi ruveta kokeilemaankaan niitä 'turhaan' :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat