Kirjoitukset avainsanalla Reima Wetter

// Kaupallinen yhteistyö: Reima// 

P9155573.JPG
P9155573.JPG

P9155558.JPG
P9155558.JPG
P9155603.JPG
P9155603.JPG

P9155520.JPG
P9155520.JPG

P9155525.JPG
P9155525.JPG

P9155533.JPG
P9155533.JPG

P9155541.JPG
P9155541.JPG

P9155547.JPG
P9155547.JPG

P9155555.JPG
P9155555.JPG

Mussa on aika vähän (enää?)sellaista lastenvaatehifistelijää, koska tuo lapsen oma maku syö aika hyvin tätä äidin intoa. Ainoa asia, mitä vahdin enää tarkalla seulalla, on ulkovaatteiden ominaisuudet. Ne kun ovat se, jonka ansiosta lapsi voi ulkoilla ja ylipäätään elää lapsekasta elämää. Hyvät ulkotamineet kun mahdollistavat ulkoilun missä säässä hyvänsä.

Tyttärellä itsellään on niin vuorenvarma maku, että moninkaan vaateasioihin en edes yritä tunkea näppejäni. Joten olemmekin päätyneet nykyisin tekemään yhteistyötä vaatevalinnoissa. Minä sanon, että joku tietty tuote on hankittava. Sitten annan vaihtoehdot ja  F itse tekee lopullisen valinnan annetuista kamppeista.

Nyt välikausikelien alettua kävi juuri näin. F oli – taas kerran – kasvanut yli kaikista välikausikamppeistaan ja meidän tuli hankkia uudet. Koska teen Reiman kanssa yhteistyötä, hoidettiin valinta Reiman mallistosta. Tosin. Eipä se mikään uusi juttu ollut. F:llähän on ollut Reimaa aivan vauvasta asti yhteistyötä tai ei.

F on jo toisella luokalla, joten kriteerit välikausivaatteissa on osin samoja, osin erilaisia kuin aikasisemmin. Toisaalta tarvitaan edelleen veden ja tuulen pitävyyttä, kestäviä matskuja ja vaatteiden muunneltavuutta, mutta mukaan on tullut myös jo koululaisen kriteerit. Vaatteen pitää miellyttää melkein kahdeksanvuotiaan silmää, mukailla jollain tasolla lapsen fanittamia sporttimerkkejä ja varsinkin housujen tulee olla mahdollisimman kapeat.

Ja tältä hän nyt välikausivaatetuksessaan näyttää! Älyttömän hyvä kokonaisuus meidän molempien mielestä. Pöksyiksi lapsi valitsi Reiman uutuushousumallin, Birgin, joihin ihastuin itsekin heti ensisilmäyksellä. Kolmikerroskankaiset, resorilahkeiset pöksyt menevät juuri nyt ulkona leggareiden päälle sujautettuna. Varsinaista vesipilariominaisuutta niissä ei ole, mutta eipä sitä joka päivä tarvitsekaan. Kunhan ohuita legginsejä suojaa vähän paksumpi kerros, se auttaa jo paljon välituntitouhuissa. (Ja kaiken lisäksi näitä samoja housuja voi pitää myös välikerrastona talvipakkasilla ulkohousujen alla.)

Takin väri oli F:lle selvä. Sininen veti voiton kaikista muista. Brisk-takissa erikoista on se, että samainen takki toimii peräti kolmella eri tavalla! Jos pukee takin kaupassa ostetussa kokonaisuudessa, on se todella lämmin (ainakin -10 pakkasasteeseen menevä) ulkotakki vuorella. Takissa olevan vuoritakin voi kuitenkin irrottaa niin, että yhdestä kokonaisuudesta muodostuukin vielä kaksi takkia lisää: Sinistä – vettä ja tuulta pitävää osaa – voi käyttää lämpimimmillä keleillä sellaisenaan kuoritakkina. Mutta toisaalta myös vuoritakki on ihan oikea ja kunnollinen takkinsa. Sen paksumpi vartalo-osa ja ohuempaa kangasta olevat hihat toimivat loistavasti ikään kuin paksumman verkkaritakin asemasta. Niillä välikausikeleillä, kun ei sada.

Näitä 2in1 ja 3in1 takkejahan on tosin ennenkin nähty. Se, mikä tässä takissa on kuitenkin erikoista, on se, että tällä kertaa homma todella toimii. Vetoketjukiinnitys on nopea ja myös sillä tavalla varma, että alustakki ei ala rullaamaan päällystakin alla. Odotukset veivattavan takin suhteen osalta ovat siis korkealla.

Kengät on – tietysti – ne vedenpitävät Wetterit, joita meillä on ollut putkeen jo ainakin viidet. Ekat kenkäkokemukset näistä on vuodelta 2014 ja siitä lähtien niitä on tullut ostettua tähän päivään asti (tuolla kevään 2016 tyylinäyte). Ei ole ollut tarvetta vaihtaa kenkämallia, koska olemme löytäneet niin hyvän kenkäparin F:n jalalle ja kaiken-maailman-keleille. Plussaa näissä popoissa on muuten kaikkien käyttöominaisuuksiensa lisäksi se, että ne voi pestä 30 asteessa pyykinpesukoneessa.

Pipoksi Kobuk-villasekoitehattu ekstrakorvasuojilla ja hanskoihin kosketusnäyttösormiosat. Voisi kuvitella, että näillä jos millä pärjää.

P9165638.JPG
P9165638.JPG

P9165641.JPG
P9165641.JPG

P9165650.JPG
P9165650.JPG

Lopuksi vielä pieni ihana info ReimaltaReima on lanseerannut uuden tuotelinjan, Green Linen, josta löytyy näin aluksi college-paitoja ja -housuja 100% luomupuuvillasta. Materiaalina käytetyllä luomupuuvillalla on  GOTS-sertifikaatti. GOTS on luonnonmukaista tekstiilituotantoa edistävä järjestö, ja sertifikaatti todistaa, että tuotteessa käytetyn puuvillan materiaali on ekologisesti ja eettisesti tuotettua. Kuvissa F:llä päällä Lingon-paita ja Dawn-housut.

Mulla on iloa arpoa yksi pari Reiman Wetter-kenkiä (arvo 79,95) haluamassasi koossa ja sävyssä nyt myös täällä blogissa. Kommentoi postauksen alle oma puumerkkisi ja olet mukana arvonnassa. Arvonta-aikaa perjantaihin 28.9. klo 7.00 asti. Arvonnan säännöt löydät täältä. 

-Karoliina-

 

Kommentit (222)

Juttaem
2/222 | 

Ehdottomasti meidän tyttöjen lempikengät. Ja nyt isompi tarvitsee uudet, koska on kasvanut edellisten ohitse.

Miljahuuhtanen
3/222 | 

Noniin ja eka kommentti menikin sitten tohon sun aijempaan postaukseen ;D

 

Niin että mukana ollaan! Reiman välikausi vaatteista meillä onkin kokemusta, mutta kenkiä ei olla vielä testailtu.

IamHenna
5/222 | 

Tulisivat niin tarpeeseen meidän 4-vuotiaalle! Pikkusiskolla on jo omat Wetterit, joten jos toiset saisi tätä kautta, niin olisipa mahtava juttu! :) Reima on meillä luottomerkki ja kaikki talvihaalarit olleet aina Reimaa!

Charlotta_
6/222 | 

Ehdottomasti mukana :) Meidän 3v on juuri aloittanut päiväkodin, niin nämä olisi täydelliset kengät sinne <3

Shannin
7/222 | 

Meidän myös tokaluokkalaiselle tytölle olis just passelit! Huomaa, että vaatteiden ulkonäkö on alkanut merkkaamaan tytölle kovasti, joten äitinä saa taistella, että käytännöllisyys on vaatetuksessa myös mukana. Näissä popoissa näyttäisi molemmat asiat yhdistyvän! Reiman kenkiä ei ollakaan vielä koskaan kokeiltu, vaikka muussa ulkovaatetuksessa ollaankin merkkiin luotettu.

Daniella
13/222 | 

Oih! Mukana ehdottomasti! On ollut monesti mielessä nämä kengät, mutta en ole raaskinut ostaa uutena eikä kirppiksellä ole tullut ikinä vastaan juuri sitä meidän kokoa. 5-vuotiaaltamme viel puuttuisi kunnon vk-kengät, vaikka koululaisellekin nämä olisi kyllä kivat.

kati.susanna
14/222 | 

Tosi kiva kokonaisuus! Arvonnassa mukana,käyttöön tulisivat kolme vuotiaalle.

Kis
15/222 | 

Juuri tutkailin poikasen varpaita ja totesin että pakko ostaa vielä yhdet vk-kengät kun tuntuu että nyt (kirppikseltä) ostetut onkin jotenkin ahtaat ja kalvaa varpaita. Tulisivat taaperolle siis isoon tarpeeseen meilläkin.

Maija_ii
16/222 | 

Mukana arvonnassa. Esikoinen tarvitsisi syyskengät ja näitä on paljon kehuttu, joten olisi kiva päästä kokeilemaan ovatko maineensa veroiset. :)

Hannannakka

Vielä riittäisi just koot meidän ekaluokkalaiselle. Kahdet tällaiset on ollu ja ollaan kyllä tykätty

Haitulankeinussa
17/222 | 

Mukana arvonnassa. Mun 5-vuotias kanssa yhä enemmän valkkaa vaatteensa nykyään itse. :)

Pastellinen
18/222 | 

Wettereitä meillä ei vielä ole testattukaan! Ehdottomasti siis kiinnostaisi kokeilla jollekin neljästä neidistä. Ehkä näistä tulee meidänkin uudet suosikit :)

DJ Esbobo
19/222 | 

Jo kolmet Wetterit ollut tytölläni käytössä ja TAAS pitäisi hankkia uudet - todellakin mukana!

LauraWee
21/222 | 

Ehdottomasti mukana! Useamman Wetter-kenkäparin kokemuksella parhaat syys- ja kevätkengät, tulisi tosi tarpeeseen kummalle tahansa meidän lapsukaisista joilla kesän aikana jäi suunnilleen kaikki kengät pieneksi... 

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

Jonna 71
23/222 | 

Mukana. Kengät tulisivat ekaluokkalaiselle tyttärelleni, jonka kengät pääsevät aina mukaan yhteen jos toiseen retkeen, erilaisiin maastoihin ja lammikoihinkin... 

Teukkis
24/222 | 

Mukana!

4v tytölle tulisi tarpeeseen. Käytettynä olen näitä tai vastaavia etsinyt, mutta olisi kiva saada ihan uudet lapselle

pearl
28/222 | 

Mukana ehdottomasti! 5 vee tarvis kiperästi uusia kenkiä. Meilläkin ollu muutamat wetterit ja niin hyvät kyllä on! :) 

Peppeliini78
32/222 | 

Reima on myös meidän ekaluokkalaisen luottovaate <3 

Mukana arvonnassa :) 

Piiia
39/222 | 

Esikoinen tarviis ehdottomasti uudet kengät ja hänen kaksi pienempää sisarusta voivat olla sit seuraavat käyttäjät

rajanean
41/222 | 

Nämä tarvittais meidän tokaluokkalaiselle! Viime kevääksi ostetut on ylläriylläri jo pienet :D

Epe
48/222 | 

Tytöllä kävi pieneksi juuri aiemmat Wetterit, uudet eriväriset olisi toivelistalla.

Maaiko
50/222 | 

Mukana! Nykyään tarvitsee hankkia jo kahdelle lapselle kyseiset kengät,niin loistavat! Ja ihanat värit!

Sisao
60/222 | 

Voih! Me ollaan poitsun kanssa niin ihastuttu parin vuoden ajan jo Reiman Pattern kenkiin ja nämä olisi hyvä jatkomo, joten mukana ollaan

IP
63/222 | 

Reimaan on luotettu täälläkin jo monta vuotta ulkovaatteissa! :) Meidän valinta olisi mustat kengät.

käyttäjä-6398
Liittynyt14.4.2014
65/222 | 

Mukana! Tavoitteena ois löytää täydelliset jokasään kengät kahdelle koululaiselle. Ja oishan tuo perjantai oiva päivä voittaa, kun on mun synttäripäivä :)

KatTo
67/222 | 

Reiman ulkoiluvaatteet ovat ennestään tuttuja ja hyviksi koettuja meilläkin, mutta kengistä ei ole kokemusta. Mukava olisi voittaa ja saada kengät testiin!

S.h
70/222 | 

Mukana! Meille ensimmäisen kerran tänä syksynä kahdelle isommalla ostin juuri nämä kengät, vaikuttaa niin kivoilta vaikka vielä ollaan etelässä menty ihan lenkkarit, eiköhän pian pääse käyttöön. Vielä olisi yhdet jalat ilman välikausi kenkiä, eli kelpaisi tänne

Taikku
72/222 | 

Oi täällä juuri kenkien metsästystä kolmelle tytölle ja nämä sopisivat täydellisesti.

Hinnu
73/222 | 

Mukana. Nämä kelpaisi jopa tokaluokkalaiselle pojalle, jolle ulkonäkö tuntuu olevan suuressa roolissa

Syksylintu
74/222 | 

Oih, naureskelin juuri yksi päivä sinun jotain kommenttiasi liittyen talveen ja kerrospukeutumiseen – pukeudu tai kuole. Palelen niin paljon enemmän kuin keskivertoihmiset ja tämän vuoksi niin ymmärrän tämän filosofian! Ja koska inhoan palelemista itse yli kaiken, niin ulkovaatteet on se asia, missä haluan yrittää panostaa lapsella. Koska jos yhdenkin flunssan voi pukeutumalla välttää tai olotilan mukavammaksi räntäsateessa, tartun siihen!

Eli olisin enemmän kuin onnekas, jos 4-vuotias rakkaani saisi näin laadukkaat kengät itselleen! Reima loistaa ulkovaatteiden saralla <3.

MT
75/222 | 

Näitä popoja käytiinkin jo viikonloppuna pikkutypylle hypistelemässä. Uudehkoina vanhempina nämä vaate- ja varustejutut on olleet huippuja, lastenvaatteet ovat yllättävän haasteellisia ostaa! Reima on kyllä kotimaisuutensa ja käytännöllisyytensä takia ykkönen :)

Laurelia
76/222 | 

Meillä kolmilapsisessa perheessä on jo vuosia suosittu Reiman ulkoiluvaatteita lapsilla ihanien kuosien sekä kestävyyden ja ominaisuuksien vuoksi. Jostain syystä Reiman kenkiä emme kuitenkaan ole koskaan kokeilleet ja ehkäpä nyt olisi aika näin tehdä. Meillä nämä tulisivat joko toka- tai kolmasluokkalaisen pojan käyttöön.
Ja kerrassaan mainio kokonaisuus teidän neidillä tässä postauksessa, sininen sopii hänelle hyvin

Tiinakka
79/222 | 

Mitäh, Birgi-housuja vain 140 cm asti??? Misköhän, kun kerrankin olis stylet ulkohousut... vois olla ainakin 152 cm asti...
Kiitos arvonnasta! Palkinto näyttää kivalta.

Anno
84/222 | 

Juuri tämmöisille kengille olisi tarvetta kun aktiivinen 5-vuotias ulkoilee. Mukana siis arvonnassa!

nisulana
86/222 | 

Wow! Kulutusta ja katseita kestävät ja vielä helpot pukeakin.
Onnettaren suosiessa pidän pojanviikarin varpaat lämpiminä.

Susse82
95/222 | 

Meidän ekaluokkalainen neiti tarvitsisi uudet popot, vanhoista jälleen kerran kasvettu ulos..:)

anniiinamattila
97/222 | 

Mukana arvonnassa!
Muutama viikko sitten pojalle ostetut core-texit ovat nyt jo ihan kärjestä puhki kuluneet ja uudet kengät vielä tarvitsisi näille keleille. Näitä Reiman Wettereitä haluttais vielä testata, kun olen kuullut paljon hyvää näistä!

ellijo
98/222 | 

Ehdottomasti mukana arvonnassa!! Aina joka kaudessa Reimaan luottanut ja koskaan ei ole tarvinnut pettyä. Kengät tosin vielä testaamatta, mutta varmasti kaiken kehun arvoiset!

Jiikoo
99/222 | 

Ekaluokkalaiselle jäbälle menisi tarpeeseen kengät. Olisi hienoa jos saisi ilahduttaa häntä näin. Terkuin Kiva-äitipuoli

MJS **
100/222 | 

Hei :) Ensinnäkin; luen blogiasi, enkä ole varmaan koskaan kommentoinut tänne? :D
Olet inspiraatio monessa mielessä. Luin esikoisromaanisi ja toinen osa on vielä lukematta, myöhäiset onnittelut tästäkin! Ihana Blogi ja kauniit kuvat.

Arvonnassa mukana! Kotona 5v. poika ja 2v. poika.
5v. Saisi kengät, kokoa 30 -> tai kokoa isommatkin. Tulevat sitten laadukkaana perästä pikkuveljelle ;) !

Mirkannnn
102/222 | 

Mukana! Reiman kangät on meilläkin hyväksi todettu niin äidin kuin pojankin mielestä.

Mmaki
109/222 | 

Voi olisipa ihana voittaa. Taas lapsille kenkien osto olisi edessä. Kiva arvonta!

J-J
113/222 | 

Mukana! Pojalla juuri käymässä edelliset Reimat pieniksi joten tarpeen tulisi jo seuraavat :)

Elinaanni
119/222 | 

Mukana! Kerran kun pojalle Wetterit ostettiin, sen jälkeen ei enää muita halutakaan :) Ihan parhaat popot!

NelliinaX
122/222 | 

Tyylikäs kokonaisuus todellakin! Reimalla laatutuotteita. Kengät tulis tarpeeseen, mukaan siis.

Jennahan
127/222 | 

Mukana arvonnassa! Olisi huippu päästä testaamaan näitä paljon kehuttuja kenkiä, meillä kun niistä ei vielä ole kokemusta :)

LP
130/222 | 

Oih! Onpas tyylikäs kokonaisuus. Reiman vaatteet on kyllä huippuja ja nuo kengät kelpais kyllä tänne pikku miehelle.

JessicaH
132/222 | 

Voi, tarpeeseen tulis kengät meidän toppuluokkalaiselle tytölle, jonka viime kevään goretexit jostain ihmeellisestä syystä taas pienet!

Vahvero
133/222 | 

Mukana arvonnassa, meidän ekaluokkalaiselle tytölle tulisi kengät tarpeeseen.

Miia889
135/222 | 

Arvonnassa mukana! Ulkomaille suomalaisena arvostus suomalaiseen valmistajaan ja aina yhtä luotettavaan reimaan kasvaa aina vaan! Käyttäjä olisi 9v poika.

Vierailija
136/222 | 

Mukana. Yhdet sellaiset jo kulutettu ja kovasti tykätty! Reima on muutenkin myös ehdoton oma suosikki!

Marjut
137/222 | 

Mukana arvonnassa! Tytölle tulis tarpeeseen! Mustat kun sais niin periytyis pikkuveljelle sit.

Jkl
138/222 | 

Mukana! Olispa ihanaa saada ekaluokkalaiselle vihdoinkin laadukkaat kengät! Työttömänä kun menty useampi vuosi jo vanhoilla kengillä, jotka alkavat olla jo tiensä päässä..

Tiuna
140/222 | 

Voi meidän minille kengät! Juuri kiersin koko kaupungin kaupat läpi - tuloksetta..

Tiuna
141/222 | 

Voi meidän minille kengät! Juuri kiersin koko kaupungin kaupat läpi - tuloksetta..

KatijiiKoo
144/222 | 

Varmasti hyvät kengät! Toivottavasti päästään jossain vaiheessa testaamaan.

Linsku
146/222 | 

Noi on meidänkin perheen luottokengät, joita triollamme on ollut liuta. Uusiakin tarvitaan jatkuvasti.

Virveli
149/222 | 

Hupsis vaan, koululaisen kengät ovat käyneet pieniksi. Nämä Wetterit vaikuttavat tosi kivoilta ja tulisivat aktiiviseen käyttöön.

Lisette
154/222 | 

Mukana arvonnassa! T. Ekaluokkalaisen myös kenkäkuivurin ostoa harkitseva äiti

Emilia V
159/222 | 

Hyvältä näyttää. Reiman vaatteista meidänkin perheessä on kokemusta, mutta kenkiä ei olla vielä testattu. Esikoiselle, poika 7v, on juuri sopivasti vk-kengät hakusessa.

Mekkobongari
164/222 | 

Voisin kokeilla wettereitä ekaluokkalaiselle, joka taas on kasvanut kesän aikana... Tällä kertaa koululaiselle asti

JenSal
166/222 | 

Tytölle pitäisi kunnolliset vk-kengät ostaa ja ko. Wettereitä ei olla vielä testattu. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa :)

Vierailija
170/222 | 

Mukana! Meidän taapero kasvaa vaan näköjään maata pitkin ja kengät menee uusiksi kuukauden, parin välein eli tarpeeseen tulisi!

Käyttäjä24244
Liittynyt15.9.2018
176/222 | 

Mukana! Kyllä meijän 2vee tai 3,5vee pojan kelpais Reimoilla lompsotella menemään! Varsinkin, kun pitää joka ikinen kuralätäkkö käydä läpi..

Vierailija
177/222 | 

Mukana arvonnassa! Reima ollut meidänkin suosikki jo monta vuotta, ne vaan kestää

jnma
178/222 | 

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Reima ollut meidän suosikki jo useamman vuoden, enkä aijo vaijtaa!

Hetsku
179/222 | 

Oman ekaluokkalaisen kanssa näitä jo kaupassa soviteltiin ja hän ihastui kovasti!

Marjo
185/222 | 

Mukavan näköiset kengät, erityisesti olisi kiva testata niiden kestävyys arkikäytössä!

HR
186/222 | 

Sekä leikki-ikäinen että esiteini tarvitsevat kumpikin taas uuden parin :) Pienelläkin muuten meillä ollut kätevämpi tää joustonauhallinen malli joka vain sujahtaa jalkaan ilman tarrojen kans kikkailua :)

Kaisaa
189/222 | 

Mukana! Reiman haalareita testattu aiemmin ja todettu superlaadukkaiksi, kengät vielä testaamatta :) Tulisivat 2-vuotiaalle pojalle.

Hipsui
196/222 | 

Mukana arvonnassa. Kuopuksella on käytössä esikoiselta pieneksi jääneet Patterit, nämä tulisivat kevääksi sille isommalle. :)

Maiju
199/222 | 

Mukana arvonnassa! Oma poika vasta 8kk, joten ilahduttaisin arpaonnen sattuessa kummityttöä kunnon kengillä

Lelliselma
201/222 | 

Meillä on ollut näitä kenkiä ennenkin ja hyviä ovat olleetki. Voin suositella.

Katjuuska
204/222 | 

Mukana ehdottomasti! Meidän 4v tarvitsisi uudet kengät Ja varmasti jäisi vielä pikkusiskolle, koska Reiman laatu on taattua

Jensku0
214/222 | 

Meillä on toistaiseksi ollut Reiman Patter -kengät suosikkeina ja näitä olisi mukava testata :)

Sarkku82
216/222 | 

Ehdottomasti mukana! Oma poika (7v) ois aivan innoissaan noin siisteistä kengistä. Ei tarvis enää kumppareita.

HS
217/222 | 

Meidän pieni ei vielä kävele, mutta sekin aika koittaa pian eli mukana arvonnassa Reiman haalari on jo käytössä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen metsästänyt pitkään F:lle ulkovaatteita, jotka toimisivat yhtä niin pahimmissa ulkorymyämisissä kuin vähän siistimpinäkin vaatteina kaupungilla/kylällä. Ennen F:llä oli näihin tilanteisiin nimittäin kaksi asua. Oli se rymyhaalari, ja sitten toisaalta se siisti takki ja kengät, jotka laitettiin päälle vain erikoistilaisuuden tullen. Tämä järjestely ei kuitenkaan toiminut. Kävi nimittäin niin, että F:llä oli silti usein ”väärät” vaatteet yllään. Kun ostosreissu johtikin päivän mittaan kohti leikkipuistoa, ei hieno takki suojannutkaan tarpeeksi tuulelta ja kengätkin kastuivat heti. Tai sitten kun potkulautalenkki suuntautuikin extempore-ideasta ravintolaan, tuntui usein sille, että olisihan lapsi voinut olla vähän siistimminkin puettu.

Mä olen tämän vuoden Reima-ambassador, ja se tarkoittaa muun muassa sitä, että olen saanut vapaasti suunnitella omat painopisteeni koskien Reima-vaatteiden ja Kolmistaan-blogin yhteistyötä. Kun sain anbassador-kutsun, päätin heti, että nyt ratkaisisin tämän väärät vaatteet –ongelman. Haastoin itseni ja erityisesti Reiman niin, että tarkoituksenani on koota asu, joka sopii niin ulkoleikkeihin kuin vähän siistimpäänkin menoon. Valitsin F:n asuksi:

  • Takki, Toisto. Välikausitakki, jonka tärkeimmät saumat on teipattu vedenpitäviksi. Vesipylväs 10 000, kestää erittäin hyvin kulutusta (30 000). Takin sisällä napeilla kiinnitettävä toppaliiviosuus. Asu sopii siis tämän ansioista niin lämpimille kuin kylmemmillekin säille.
  • Housut, Idole. Legginsmäiset softshell-housut, jotka kestävät niin tuulta kuin kovaa rymyämistäkin (kulutuskesto 50 000). Kapea malli, mutta vyötärössä on silti hyvin tilaa.
  • Kengät, Wetter. Vedenpitävät välikausitennarit, jotka eivät säikähdä kosteaakan säätä tai maata. Kätevää joustonauhat, jolloin kenkien pukeminen helpottuu melkoisesti.

Mun mielestä on tärkeää, että vaikka kuinka laitetaan ”kaupunkivaatteet”, ovat ne sellaiset, että lapsi saa olla lapsi. Lapsi saa rymytä pitkin pihoja, eikä asua tarvitse varoa. Tämä F:n asu on testattu nyt jo niin monta kertaa tositoimissa, ja näyttäisi sille, että taisin onnistua tavoitteessani enemmän kuin hyvin. Housuilla on vedetty jo aika monet lipat potkulaudalla ajaessa (edelleen ehjänä. Housut, skootti ja lapsi) ja itse asiassa asu miellytti niin paljon F:ää itseäänkin, että esimerkiksi nuo legginsit ovat korvanneet jopa päiväkotielämässä sellaiset ”perinteiset” vk-housut melkein kokonaan.

-Karoliina-

Kommentit (8)

PeeTee
2/8 | 

Oi nuo housut olisi just sopivat meidän neidille mtta miksi ihmeessä mustien koot loppuu pienempään kokoon kuin muut? Kouluikäiset tytöthän juuri noita mustia haluaisivat :-(

minnamaaria
3/8 | 

Hei! Minusta olisi mielenkiintoista kuulla suosikki kirjoistasi. Onko jokin tietty kirja tehnyt sinuun suuren vaikutuksen? Oletko ollut jo lapsena kiinnostunut kirjoista, itse löysin lukemisen ja kirjat vasta näin nuorena aikuisena.

K
4/8 | 

Moikka Karoliina! :)

Ensimmäisenä halusin kertoa, että sun blogisi on mun ehdoton suosikki, kirjoitat avoimesti mielenkiintoisista aiheista ja vaikutat aivan huipputyypiltä! Blogiasi pitkään seuranneena olen aina tykännyt sen fiiliksestä, mutta viimeaikoina on ollut myös äärettömän kiinnostavaa lukea sun suurista elämänmuutoksista, joihin täytyy kommentoida, että olet kyllä mielettömän vahva ja rohkea. Sun blogisi on just sopivassa suhteessa tyyliä ja aitoa arkea. Olen itse vasta 21-vuotiaan kengissä ja toivon, että musta tulee joku päivä samanlainen maalaisjärjellä varustettu tyylimutsi kuin sä olet!

Toiseksi, halusin myös kysellä samasta aiheesta kuin joku muukin oli jo ennättänyt tiedustella, eli lempikirjoistasi. Olisi kiva kuulla sun kirjasuositteluja mahdollisesti jopa postauksen muodossa? Hyvät kirjavinkkaukset olisivat tarpeen.

Ja vielä kolmantena kysymyksenä, oletko ajatellut jossain kohtaa tehdä vielä videopostauksia? Ainakin aikaisemmin blogissasi nähdyt vlogit ovat olleet kiinnostavaa ja hauskaa vaihtelua. :)

Ihanaa ja aurinkoista kevättä sulle ja F:lle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu