Kirjoitukset avainsanalla Reima

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Sieltä se hiippailee. Välillä takapakkia menevin askelin, mutta kuitenkin. Talvi on tulossa pakkasineen ja viimaisine tuulineen ihan toden teolla.

Vaikka moni asia vauva-arjessa on tullut luonnollisesti ja jostain takaraivosta, on vauvojen pukeminen ulos ollut yllättävän haastavaa. Mikä määrä vaatetta riittää vaunulenkille? Koska vauva paahtuu kuumuuteen, koska oli liian kylmä? Koska sopiva? Juuri laitoin tällä viikolla vaunulenkille minun ja tyttöjen kanssa lähtevälle ystävä-äidilleni viestin: "Joko olet laittanut merinovillakypärämyssyn päällä talvihatun?"

Mä olen lähtenytkin vauvojen kanssa siitä lähtökohdasta, joka aikuisten ja isompien lasten pukeutumisessakin on kaiken a ja o. Nimittäin vaatteiden materiaaleista. Kerran tiedetään, että luonnonmateriaalit - villa ja untuva - ovat loistavia lämmön tuojia, jotka kuitenkin myös hengittävät, eivätkä hiosta, olen pyrkinyt hankkimaan myös vauvoille mahdollisimman paljon näitä materiaaleja.

Pienten vauvojen lämmönsäätelykyky on vielä heikko, joten pukeutumisella on erityinen sija. Mä olen itse kokenut kerrospukeutumisen kaikesta parhaaksi vaihtoehdoksi vauvojen kanssa. Jokainen tietää, että ilma vartalon ja vaatteen välissä lisää lämpöä, joten kerrospuketuminen on perustelua siksikin. Samalla eri kerroksilla voi hyvin säätää lämpötilaa silloinkin, kun ollaan reissussa: Kun lapsi on saman vaunulenkin aikana eri lämpötiloissa ja välillä jopa sisätiloissa (kun piipahdetaan kahville tai kauppaan).

Meillä pienillä on tällä hetkellä vaunuissa mun äidin kutoma villahaalari, Reiman välikausihaalari (ei liity yhteistyöhön, ei saatu ) ,mun äidin kutoma yksikerroksiset tumput ja lapaset, sekä Reiman merinovillakypärämyssy (ei liity yhteistyöhön, ei saatu) . Sitten tytöt sullotaan vielä untuvapussin uumeniin.

Talveksi halusin tytöille ehdottomasti juuri untuvaiset haalarit ja niiksi valikoitui Reiman Virkaten -untuvahaalarit, jotka saa vetoketjulla tehtyä myös pussin muotoon. Superkätevä muuten pukea vaunuihin laittaessa, kun ei tarvitse pujotella jalkoja edes omiin koloihinsa. Ja kaikki mikä helpottaa pukemista, on plussaa tässä arjessa!

Tarkoitus on siirtyä myös talven tullen kaksikerroksisiin Reiman merinovillatumppuihin ja sujauttaa villasukkien päälle talvitöppöset. Kypärämyssyn päälle laitetaan lisäksi Tuittu-merinovillamyssyt.

Reimalla on tällä hetkellä menossa tarjous juuri vauvanvaatteista. Ostaessai vauvanvaatteita 50 eurolla ja saat fleecepeiton lahjaksi. Tarjous on voimassa niin kauan kuin peittoja riittää. Vauvanvaatteisiin pääse tästä linkistä. 

Millaiset talvituotteet olet kokenut parhaiksi vauvojen kanssa? Unohtuiko mun listasta jokin tärkeä osanen, joka tulee ennen paukkupakkasia hommata?

-Karoliina-

Kommentit (7)

Vierailija
2/7 | 

Meillä oli viime talven vauvalla ainoastaan villa ja untuvapussit käytössä. Tarkoitushan olisi, että jos käyttää untuvapussia niin ei tarvita haalaria. Lisäsin siis kerroksia kelin mukaan. Mutta haalaria ei käytetty joko talvena. Untuvapussit oli sekä kaukalossa, että vaunuissa.

Vierailija
3/7 | 

Aivan ihanat Reiman jutut, täällä 1,5v tytöllä on eniten ollu justiin Reiman ja popin vaatteita second handina tai uutena. Ne on ihan Best. Nyt odotetaan keväälle pienokausta - tuli mieleen, et jos innostut myymään näitä vauvakamoja, lukijoillesi niin täällä ainakin yksi mamma on kiinnostunut 😁

Vierailija
4/7 | 

Meillä on lapset puettu vauvasta asti aika lailla Ruskovillaan. Vielä nuo yläasteikäiset teini-ikäinen ovat tarkkoja, että kaapista löytyy varmasti sopivan kokoiset villavaatteet
- niin mukavilta ne tuntuvat!
Mutta kun vauvan pukee silkkiin ja villaan (tai silkkivillaan), niin ei paljon tarvitse hiestä tai kylmästä huolestua.

Vierailija
5/7 | 

Meilläkin oli untuvapussit. Niiden alla lampaantaljat. Ja vauvalla sisävaatteiden päällä villahaalari, tumput ja villasukat sekä silkkikypärälakki ja villamyssy. Oli maailman kätevintä kahvilassa vaan avata untuvapussin ja villahaalarin vetskarit, sillä kaikki riisumiset johti aina vauvojen heräämiseen. Ja se talvi oli törkeän kylmä. Kun pakkanen nousi lähemmäs 30 astetta laitoin vielä villapeitot untuvapussien päälle ja pidin kuomuverhoa. Semmoinen yleisohje tuntui pätevän tuolloin, että vauvoille yksi kerros enemmän kuin itselle.

Krisse Vaan
6/7 | 

Vannon myös untuvapussin nimeen! Kallis ostos mutta niin tarpeellinen ja hyvä! Tosi kätsy kaupungilla ja ihan kotonakin, ei ehdi tulla kuuma eteisessä kummallakaan. Vaikka oli -20 niin villahaalarissa (+tumput, sukat, pipo) vauva pärjäsi vallan mainiosti vaunuissa! Toki sitten vaunuverho suojana ja vielä peitto untuvapussin päällä. Ystäväni saa pian lapsen ja vinkkasin tästä pussista, ja sanoin, että taaperon kanssa kinastellessa on niin ikävä sitä kun voi heittää vauvan vain pussiin ja menoksi! Erehdyin ostamaan turvakaukaloon fleecepussin mutta sillä voisi heittää vesilintua ja myin sen kirpparilla pois.

Vierailija
7/7 | 

Heippa! Onko minulla mennyt ihan ohi vai oletko paljastanut tyttöjen nimet jo? Ymmärrän siis täysin, jos ette aio sitä tehdä ollenkaan, mutta kiinnostaa jos ne on kerrottu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Reima juhlii tällä viikolla 75-vuotista taivaltaan. Ja kun katselen F:n päällä olevia talven 2019 Reimatecin snoukkavaatteita, en voi kun hymyillen todeta, että jotkut sen vaan osaavat. Nimittäin seurata aikaa ja näyttää freeseille unohtamatta kuitenkaan juuriaan ja tärkeimpiä arvojaan – laatua ja kestävyyttä.

 

TIESITKÖ TÄTÄ REIMAN HISTORIASTA? 

Reiman historia yltää Pallo-Paita nimiseen yritykseen 75 vuoden takaa, jonka tehdas sijaitsi alun alkajaan Helsingissä. Tehdas jouduttiin kuitenkin siirtämään syrjään Helsingin pommituksilta, ja uudeksi kotipaikaksi muodostui Kankaanpää. Sodan loputtua tehdasta ei kuitenkaan siirretty enää takaisin Helsinkiin, koska osaava työvoima oli jo Kankaanpäässä ja sodan jälkeiseen pula-ajan jälkeen vaatteilla oli toden teolla kysyntää.  

Matka Reimaksi alkoi Pallo-Paita -nimestä yrityksestä, mutta ennen Reimaa välissä yritystä kutsuttiin vielä Kankama Oy:ksi. Sitä ei kuitenkaan pidetty kovin kaupallisena nimenä, joten nimeksi muodostui lopulta Reima. Reima-nimi tuli Pallo-Paidan miesten paitamalliston nimestä. Vuonna 1946 Kankaanpäässä ompelijoita oli tusinan verran, mutta pian työntekijämäärä kasvoi räjähdysmäisesti. Työntekijöiden kokonaismäärä oli nimittäin  1940-luvun lopussa jo yli sata henkeä.

Reima rakensi ensimmäisen oman tehtaansa Kiinaan 1995, ja siitä alkoi tuotannon vähittäinen siirto ulkomaille. Nykyisin Reima työllistää suoran noin 500 henkeä ja välillisesti tietysti paljon enemmänkin. Vuodessa maailmalle lähtee noin 8 miljoona Reima-tuotetta.

Vaikka Reima tunnetaankin nykyisin myös Suomen rajojen ulkopuolella ja tuotantoa ja henkilökuntaa on ulkomailla, on Reiman johto on suomalaista ja toimitusjohtaja on suomalainen. Reiman kotipaikka on edelleen Vantaa ja Reima maksaa veronsa Suomeen.

 

TÄTÄ KAIKKEA VASTUULLISUUS JA TURVALLISUUS REIMALLE ON

Lasten turvallisuus on ollut alusta asti Reiman tärkeimpiä tavoitteita:

 • 1970-luvulla Reima sai tunnustusta vaatteidensa heijastimista, joita nykyiset Reima-käyttäjät pitävät jo varmasti ihan itsestään selvinä. Ilmeisten heijastinosien lisäksi heijastimia on Reima-vaatteissa nykyisin sielläkin, missä niitä ei aivan paljaalla silmällä, päivänvalossa näe. Esimerkiksi kuvissa F:n päässä oleva harmaa pipo on heijastinpipo, jonka tupsu ja resori hohtavat pimeässä.
 • Vaatteiden kemiallinen ja fyysinen turvallisuus ovat osa-alueita, joissa Reima haluaa myös olla esimerkillinen. Asuissa ei saa olla lapselle vaaraa aiheuttavia rakenteita, osasia tai aineita. Reiman ranta-asut suojaavat auringolta myrkyttömästi ja kesän uusissa ulkovaatteissa oli puolestaan hyttyskarkoitusominaisuus ilman, että siitä on vaaraa lapselle tai luonnolle.
 • Viime aikoina tärkeiksi vastuullisuusteemoiksi Reimalla on noussut eläinten ja luonnon suojelu, sekä tuotteiden kestävyys, korjaaminen ja kierrätettävyys:
 • Reiman puuvillas on joka vuosi entistä suurempi osa ollut luomua.
 • Tencel, jota Reima käyttää usein puuvillan sijasta, tuotetaan vastuullisesti hoidetuista metsistä saadusta selluloosasta, eikä sen tuotanto vaadi läheskään yhtä paljon resursseja kuin puuvillan.
 • Villa on muesling-vapaata.
 • Untuvaa ei nypitä elävistä hanhista ja ankoista.
 • Reima ei käytä myöskään aitoa turkista.

Vastuullisuus näkyy niin vaatteiden tuotantoprosessissa, materiaaleissa kuin siinäkin, miten Reima-vaatteiden ajatellaan toimivan arjessa:

 • Reiman tavoite on tehdä vaatteista helposti hoidettavia ja vähemmän pesua tarvitsevia, jotta pesuainetta ja vettä säästyisi. Reimalta myös opastetaan ihmiset oikeanlaiseen vaatteiden huoltoon.
 • Tottakai se, että vaatteet tehdään alun alkajaan kestäviksi, on yksi parhaita ekotekoja, koska silloin ne kestävät lapselta toiselle, jolloin luontoa säästyy, kun koko ajan ei tarvitse olla ostamassa uutta.
 • Reimalta tuli tänä vuonna markkinoille myös korjaussetti, jolla pienet korjaukset onnistuvat myös kotioloissa. Näin vaatteiden käyttöikä pitkittyy entisestään.
 • Reima on lisännyt kierrätetyn raaka-aineen osuutta tuotteissaan jatkuvasti – juomapulloista tulee Reiman uusia teepaitoja ja uima-asuja.
 • Ja sainpa kuulla Reiman tilaisuudessa keväällä myös siitä, että ensi vuonna Reimalta on tulossa uusi takki, joka on tehty täysin kierrätettäväksi: se on kokonaan yhtä ainoaa materiaalia ja siksi helppo kierrättää ilman hankalaa osasiin purkamista. Reima ottaa sen sitten elinkaarensa lopulla takaisin, jolloin siitä tulee hyvää raaka-ainetta uusiin tuotteisiin.

 

REIMA(TEC) JA KOULULAISET

Reimalla on ollut jo parikymmentä vuotta todella laadukas snoukka/ski-linjasto, sekä ylipäätään koululaismallistot isommille lapsille, jotka ovat kuitenkin jäänyt usein hiekkalaatikkovaatteiden jalkoihin. Reimahan mielletään usein pienten lasten ulkovaatteeksi ja siksi isompia lapsia on voinut olla vaikea saada pukeutumaan samaan merkkiin koululaisena, joita he ovat käyttäneet jo päiväkoti-iässä.

Reima on kuitenkin panostanut koululaismallistoihin oikein erityisellä tavalla viimeisten vuosien aikana, ja se on todella näkynyt! Ensinnäkin nuo ”isojen Reimat” eivät häpeilee lainkaan ulkonäössä millekään coolille sporttimerkille, ja tekniset ominaisuudet Reimoissa on ihan voittajaluokkaa. Tämä panostus on näkynyt nyt myös isompien kokojen myynnissä: Yhtä useammalla koululaisella näkee nykyisin Reimaa päällä. Mulle esimerkiksi kertoi eräs äiti IG:ssä viimeisimmän Reima-postaukseni jälkeen, että hänen koululaisensa suostuu laittamaan Reimaa päälle aina sen jälkeen, kun on nähnyt kuvista, että F:kin käyttää niitä. Aika hauskaa, mutta tavallaan ymmärrettävää: Niinhän me aikuisetkin teemme, kun mietimme, voisiko joku vaate olla meille. Katselemme ympärillemme niitä ihmisiä, jotka tiettyä vaatetta/merkkiä käyttävät.

F:n päällä kuvissa oleva Reimatecin snoukka-asu ei ole vaan älyttömän hyvän näköinen, vaan sen tekniset ominaisuudet ovat yhtä hyvät kuin F:n Reimoissa siellä hiekkalaatikkoaikaankin oli.  Lumilukot niin takissa kuin housujen lahkeissa mahdollistavat kaiken maailman rymyämisen. Kangas hylkii vettä ja likaa, mutta on silti hengittävä. Kun F katsoi itseään peilistä kuvauspäivänä, kommentti oli: ”Voitteko kutsua mua tämä asu päällä aina Enni Rukajärveksi?”. Kertonee sen, ettei Reima todellakaan ole lälly.

ONNEA REIMA 75V.! 

-Karoliina-

 

Kommentit (3)

Jm
3/3 | 

Reimalla on kyllä kivoja vaatteita koululaisille mutta toivoisin kengistä löytyvän enemmän isoja kokoja. Meidän nelosluokkalaisella on nyt 38/39 jalka ja jatkossa ei tarvitse enää reiman kenkiä hankkia :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

// Kaupallinen yhteistyö: Reima // 

Kun viime keväänä teimme Reiman kanssa suunnitelmaa tämän vuoden yhteistyökuvioista, tuntui aivan mahdottomalle ajatukselle, että jaksaisin olla vielä pystyssä ja työn touhussa elokuun puolessa välissä. Raskaus on kuitenkin mennyt paremmin kuin olisin osannut ajatella, ja niinpä vaan viime viikon Reiman tilaisuus Ratinassa onnistui ilman sen suurempia murheita. Toki pitihän minun välillä istuskella penkillä ja lepuuttaa jalkojani, mutta siitäkin huolimatta ilta oli onnistunut ja mukava. Asiakkaat kävivät moikkaamassa ja tekemässä löytöjä ripotellen, joten melkein kaikkien kanssa ehti jutella ihan henkilökohtaisestikin.

Reiman Ratinan liikehän sijaitsee kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa, monien muiden lastenvaateliikkeiden kanssa samalla ”kadulla”. Tykkään siitä, että Ratinassa on tehty tuollainen lapsiperhekeskittymä ihan omaan kerrokseensa, koska samasta tasostahan löytyy niin vauvanhoitohuone kuin leikkipaikkakin. Reiman oma vetonaula on sellainen sadepilvi, jonka alla pienet lapset voivat möyriä ja isommat roikkua liaanissa. Jos ette ole käyneet vielä tätä testaamassa, niin suosittelen lämmöllä. Ihanaa, että  lastenvaateliikkeessä saa ihan oikeasti myös leikkiä.

Vaikka olenkin käyttänyt F:llä Reimaa vuosikaudet, ja uskon tietäväni aika hyvin vaatteiden ja kenkien mitoituksen, tykkään tosi paljon siitä, että vaatteita pääsee sovittamaan ihan konkreettisesti kaupan sisällä. Ainakin F on sellainen, että hänen on saatava tuntumaa vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin ennen kuin osaa sanoa, onko kyseessä vaate, jota hän ihan oikeasti haluaa arjessa käyttää. Ettei mikään kohta kiristä, hierrä, löpötä tai jotain muuta, joka voisi jättää vaatteen käyttöasteen nollaksi.

Mä kirjoittelin omista ja F:n välikausivaatesuosikeista jo tässä postauksessa, mutta juteltuamme lisää tilaisuudessa reimalaisten kanssa, törmäsin kahteen uuteen asiaan, joista en ollut ennen kuullutkaan. Nimittäin Reiman omaan vaatteidenkorjaussettiin, sekä Guppyfriend-pesupussiin. Koska molemmat keksinnöt olivat mielestäni aivan huippuja ja esittelyn arvoisia, ajattelin kertoa niistä teille.

 • Reima Repair Kitin slogan menee näin: ”Keeping good stuff in use longer, one garment at a time.” Toisin sanoen Reima ja korjaussetti kannustavat siihen, että kun yhtä, laadukasta tuotetta huoltaa hyvin, ei tarvitse jatkuvasti ostaa uutta. Korjaussetti pitääkin näin ollen sisällään kaikkea sellaista, joka lasten ulkovaatteissa kuluu nopeiten, ja jotka tarvitsevat pientä ehostusta muun vaatteen ollessa vielä oikein käyttökelpoinen. Paketista löytyy vaatteiden yleisten huolto-ohjeiden lisäksi mm. nappeja, paikkoja ja jalkalenksuja.
 • Guppyfriend on puolestaan pesupussi, joka ei ainoastaan suojaa vaatteita pesuna aikana, vaan se tekee jotain enemmän: Pesupussin ansioista vaatteissa olevat pikkiriikkiset mikrokuidut ja -muovit eivät vapaudu veteen (ja sieltä meriin ja jokiin), vaan pussukka toimii filtterina vaatteen ja luonnon välissä. Paketin sisällä on tarkemmat ohjeet pesupussin käytöstä.

Molempia – sekä korjaussettiä, että pesupussia – saa ostettua Reiman liikkeistä. Ratinassa ne löytyvät ainakin aivan kassan vierestä.

Kuinka paljon itse korjaatte muuten lastenvaatteita? Mä olen itse tämmöisissä asioissa aivan toivoton, mutta toisaalta lukuun ottamatta ohuita leggareita, F ei ole tainnut koskaan rikkoa yksiäkään vaatteitaan ennen kun ne ovat menneet hänelle jo liian pieneksi. Tosin noita haalareiden ja ulkohousujen kengänaluslenksuja on tullut vaihdettua päiväkotiaikaan niin monet, että olen iloinen, että niitä saa nyt ihan tuolla tavalla kätevästi ostettuna Reimalta itseltään.

Ihanaa viikon vikaa iltaa! Voi kun saisi iltapalaksi nyt tuollaisen smoothien, mitä Reimalla viime viikolla tarjoiltiin!

-Karoliina-

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ihana vinkki toi korjauspakkaus. Ja ihanaa, että oot voinut hyvin ja pääsit tähänkin Reiman tapahtumaan osallistumaan! Oon ite tosi huono korjaamaan lastenvaatteita, mut onneksi mummo korjaa sisävaatteita ja lähipiiristä löytyy ompelija, joka korjaa toppavaatteita pientä korvausta vastaan. Poikien äitinä korjattavia vaatteita on aina vino pino ja ulkovaatteiden kohdalla luovutan kun sama vaate on pariin kertaan korjattu. Kulutus on jotenkin todella kovaa ja vaatekaapista löytyy aina enemmän reikäisiä housuja kuin ehjiä 🤣

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Mä olen tasan niitä äitejä, jotka eivät osaa varautua pääsääntöisesti koskaan vaihtuviin vuodenaikoihin tai sääolosuhteisiin. Juuri niitä, jotka tuuppivat lapsen ekana syksyn sadepäivänä kaksi kokoa liian pienissä kumisaappaissa päivän viettoon tai jotka tajuavat pakkaspäivää edeltävänä iltana, että varastosta ei todellakaan löydy yksiäkään säähän sopivia ja päälle mahtuvia tamineita.

Mun asenne on moneen juttuun ”hoidetaan sitten, kun on ajankohtaista (tai vähän sen jälkeen)”, mutta näissä lastenvaate ja -tarvikehankinnoissa tuo mentaliteetti on kostautunut useaan kertaan. Ensinnäkin on säälittänyt lähettää lapsi epäsopivissa kamppeissa päiväkotiin tai kouluun, mutta samalla on tullut tehtyä – ihan liian monta kertaa – hutiostoksia. Nopeasti kun harvoin saa mitään kovin harkittua ja hyvää.

Onneksi blogi on vähän auttanut meitä tässä arjenhallinnassa ikään kuin väkisin. Kun esimerkiksi tätä postausta varten suunniteltu asu on pitänyt valita jo viime keväänä (!), on raasuparka lapsenikin pysynyt viime vuodet useimmiten vaatetettuna myös niinä kauden ensimmäisinä kylminä/sateisina/loskaisina päivinä. Blogille kiitos! 

Nyt mulla on ilo tarjota samanlaista ennakkolähtöä välikauteen myös teille, jos siellä ruudun toisella puolella on myös muita viimetipan vanhempia. Ensi torstaina, 15.8.2019 klo 18-20, järjestetään nimittäin Ratinan Reima-liikkeessä tapahtuma, jossa on oivallinen tilaisuus tehdä välikausivaatehankinnat tänä vuonna hyvissä ajoin. Mä itse kertoilen tilaisuudessa vähän mun suhteesta Reiman ulkovaatteisiin ja -kenkiin, ja tottakai mukana on myös lukuisia reimalaisia, eli asiantuntijoita vastailemassa kysymyksiin ja ohjaamassa tuotteiden valinnassa. Lapset on tilaisuuteen tervetulleita, tietysti! Reima tarjoaa myös pientä purtavaa, jonkin kivan kotiin viemisen ja ennen kaikkea aika tuntuvan alen: Kun ostat 50eurolla, saat 10e alennusta, kun 100eurolla, 20 euroa alennusta ja niin edespäin. Toisin sanoen tässä rahanarvoinen syy olla olematta tänä vuonna mattimyöhäinen.

Lopuksi vielä noihin F:n päällä oleviin vaatteisiin. Kuten te todellakin tiedätte (jos olette blogia aikaisemmin lukeneet), että meidän vaatekaapista ei ole löytynyt vuosiin enää muita välikausiulkohousuja kuin kapeita Idole- ja Idea-pöksyjä. Nämä housut on lanseerattu ensikerran syksyn 2014 mallistosta, ja pian niistä tuli Reiman myydyin yksittäinen tuote. Idolen ja Idean ero on siinä, että Idole housuissa on sileä vuori, kun taas Ideoissa fleece-vuori. Idoleita myydään yleensä kevään välikausihousuina, kun taas fleece-Ideoita puolestaan syksyisin. Järkeenkäypää, eikö vaan?

F:llä ei ole vuosiin ollut enää sadevaatteita, vaan ollaan pärjätty vesipilariulkotamineilla, mutta tänä vuonna hän valitsi erikseen sadetakin ja kuivemmille keleille tummansinisen, pitkän mallisen kevytuntuvatakin. Koululaisen tarpeissa sadetakkihan ei ole aina välttämätön, mutta koska F ei tykkää kulkea laisinkaan sateenvarjon kanssa, olen iloinen, että hän valitsi tällä kertaa näin. Mä olen myös positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon sadevaatteita Reimalta löytyy. Vaikka vesipilarit ja tekniset ulkovaatteet ovat enemmän kuin paikallaan, moni päiväkoti esimerkiksi vielä edellyttää, että lapsilla on edelleen erilliset kurahousut ja sadetakit. Hyvin ymmärrettävää yleisen eteissiisteyden vuoksi! Reiman sadevaatteet on muuten PVC-vapaita, eikä ne kovetu edes pakkasella.F:n takki on nimeltään Vatten, ja sitä löytyy useassa värissä ja kuviossa. 

Filpa-untuvatakki puolestaan on tuollainen vähän pidempimallinen yksilö, jota voi pitää niin mekon kanssa kun ihan koulu-ulkoiluillakin. Testattiin, että takki menee hyvin sadetakin alle, joka on tietysti hyvä kylmemmillä sadesäillä. Pipon ja kumisaappaiden tiedot voi kurkistaa täältä ja täältä.

Mutta näillä välikausipuheilla lapsosen KESÄLOMAN VIIMEISEEN ILTAAN!

Tulkaahan moikkaaman mua ensi viikolla ja tekemään löytöjä!

 • Ratinan Reima-liike, 3krs. 
 • torstaina 15.8.2019, klo 18-20
 • purtavaa, pieni kotiinvieminen ja ostoalennus (50e ostoksesta -10e, 100e ostoksesta -20e jne) 

-Karoliina- 

 

 

 

Kommentit (1)

Äiti vaan
1/1 | 

Millä saa lapsen pitämään kumisaappaita? Meillä 10v poika eikä kouluaikana ole kertaakaan suostunut kumisaappaita jalkaan laittamaan. Kuulemma kenelläkään kaverillakaan ei ole. Olisi kyllä hyvä kun ei goretex kengät vettä pidä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat