Kirjoitukset avainsanalla raivari

Voih,

IMG_2491
IMG_2491

olipa tänään vähän kurja aamu. Neiti-F on ollut nyt ilman päivätuttia lauantaista asti, ja vaikka tiesin sen olevan hänelle superrakas, on tähän aamun mennessä päivät sujuneet ilman tuttihaikailuja. Tänä aamuna klo 6.58 Neiti sai kuitenkin semmoisen itkupotkuraivarin, että siinä olisin itsekin jo tarvinnut melkein rauhoittavaa tuttia. Mutta niinpä vain pysyin jämäkkänä aikuisena, enkä heltynyt itkun edessä. Raahasin siis rimpuilevan ja kiljuvan ja räkää ja kyyneleitä valuvan lapseni hoitoon. Ja tunsin samalla kiukkua ja surua itsekin tämmöisestä aamusta.  Huoh! Ja voih.

Kyllä ei ole kivaa aloittaa päivää niin, että on ehtinyt kiihtyä nollasta sataan jo reilusti ennen kasia. Onneksi on kuitenkin semmoinen hoitopaikka, jonne uskaltaa jättää vähän huonommissakin fiiliksissä olevan lapsen. Puolen tunnin päästä hoitoon viemisestä minulle tulikin jo kuva kännykkään, jossa Neiti veteli iloisella naamalla aamiasta. Onni on tämmöinen päiväkoti! Voi kun muuton jälkeenkin meillä kävisi yhtä hyvä tuuri.

Kuinka teillä on päästy tutista eroon? Olemme lukeneet Neidin kanssa ahkerasti Mila Teräksen ja Karoliina Pertamon kirjaa Elli ja tuttisuu (josta oli muuten juttu uusimmassa Kaksplussassakin), mutta ihanasta tekstistä ja kuvistaan huolimatta sekään ei taida oikein tehota...Tästä voi tulla pitkä prosessi :/ Oikein pelkään jo sitä aikaa, kun tuttia ei saa edes unille mukaan.

Iltapäivällä hemmottelin Neitiä jädellä, ja yritin korjata aamun kurjaa oloa. Itseni ja Neidin. Taisimme onneksi onnistua! Niin ja nyt meillä on käytössä lahjontapastillit ja tutti-ikävää poisvievä uusi pehmolelu, jota pusuttelemalla tuttikaipuu helpottaa. Näin siis kertoi tuttikeiju kirjeessään...Aika luoviin ratkaisuihin sitä näin mutsina taipuukin ;)

-Karkki-

Kuvat:Karkki, iPhone 4S

F:n asu:
Lippis, Polarn O Pyret
Leggarit ja paita, Lindex.
Lenkkarit, Adidas/Nelly.com

 

Kommentit (6)

Hellu
2/6 | 

Leikkasin kaikista tuteista päät pois, kun lapsi oli n. 1v 9 kk. Sitten hän heitti rikki menneet tutit itse roskikseen.

Karoliina Sallinen
3/6 | 

Hellu: Tuo kuulostaa liian hyvälle ollakseen totta :) Voi kun täälläkin unituttiprojekti menisi noin!

Karoliina Sallinen
4/6 | 

Kiitos A! Leikkely täytynee aloittaa unituteista. Ehkä pitää kuitenkin odotella kesäloman alkua, ettei univaje häiritsisi niin paljon...

tuttinen
5/6 | 

Hei,

jos teillä on vielä tutteja, tuttipulloja tai tuttinauhoja jäljellä niin meille saa lahjoittaa :) meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille sopivia. Mailia saa laittaa: lenfuuma@gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat