Kirjoitukset avainsanalla Part Two

Asu: neuletunika, takki, leggarit, tennarit ja viikonloppukassi

Merkki: neuletunika, AARREwoman* // takki, Part Two* // tennarit, Converse // leggarit, Pieces // kassi, Makia*

Hankintapaikka: tunikan olen saanut viime syksynä Aarrekidiltä, takin ja ja laukun hiljattain blogin kautta. Tennarit ovat ikivanhat, samoin leggarit. En edes muista niiden hankintapaikkaa.

Käyttöönottotoimenpiteet: ei taas kerran yhtikäs mitään

Käyttökohde: Mä omistan näitä saman mallin Aarre-merinovillatunikoita kolmessa värissä. Pidän niitä joko paitana leggareiden kanssa tai mekkona sukkisten kanssa. Leggarit ovat mun vakkarin ”kesäleggarit”, koska ovat niin ohuet. Tennareita pidän heti, kun säät sallivat. Vaikka omistan lukuisia Converseja ja Vanseja, ovat nämä valkoiset minusta monikäyttöisimmät. Viikonloppukassi tuli todella tarpeeseen. Mulla on reppu ja käsimatkatavaramatkalaukku, mutta juuri tätä kokoa oleva reissukassi puuttui. Takki tuli kesätakkikäyttöön juurikin tuolleen auki huljuutellen. Omistin pari vuotta sitten melkein samanlaisen takin, laitoin sen sitten kirpparille ja olen kironnut extempore-myyntiä siitä asti.

Hankinnan kannattavuus: Kuten sanottu, laukku on kannattava hankinta, koska olen niin usein tarvinnut tällaista välimallin laukkua. Takki taas löysi paikkansa vanhan, menetetyn tilalle. Rakastan tätä Part Two-takin viileää, laskeutuvaa, mutta silti ryhdikästä kangasmatskua. Neulemekot ovat olleet mun luottovaatteita, mutta nyt jo kohta liian kuumia. Pitäisi keksiä kesäksi samanhenkinen t-paitahihainen tunika, jota rakastaisin yhtä paljon. Vinkkejä otetaan vastaan! Leggareiden ja Conssien kannattavuuden näkee jo niin käyttöiässä. Ne ovat peruskappaleet aina valmiina palvelukseen.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

 

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 | 

Kaunis kokonaisuus:) Onko aarrewomanin koot minkälaisia? Jos on kooltaan M/ ~38, niin päteekö sama koko heilläkin?

Vierailija
5/11 | 

Avasin pitkästä aikaa blogisi. Joskus aikanaan olin aktiivinen lukija, mutta into hiipui vuosien myötä.
Nyt luin järjestyksessä nämä kolme viimeisintä postausta. Ehkä sattumaa, mutta niistä jokainen sisälsi selkeän, mainostavat viittauksen johonkin tuotteeseen tai palveluun.
Äh, luen postilaatikkoon kannetut tarjousuutiset, jos olen mainoslukemisen tarpeessa.

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019

Kurja kuulla. Varsinkin, kun olen tietoisesti karsinut kaupalliset kamppikset 1/7 osaan siitä, mitä niitä joskus oli.
Jännä, että koet ko. 3 postausta mainoksiksi. Tässä on saatuja tuotteita, kuten mulla on ollut aina. Suihkurusketus oli vilpiton vinkki. En ole saanut siitä mitään rahaa, palvelua tai alea. Jos saan, merkkaan sen aina. Ja jos viittaat kolumnin aihetta liippaavaan tekstiin, en pidä sitä mainoksena lainkaan. Minusta on vaan kiva jatkaa kolumnin aihetta (jossa on tarkat merkkimäärät) täällä blogissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

IMG_3065.JPG
IMG_3065.JPG

IMG_3069.JPG
IMG_3069.JPG

IMG_3071.JPG
IMG_3071.JPG

IMG_3073.JPG
IMG_3073.JPG

IMG_3062.JPG
IMG_3062.JPG

IMG_3076.JPG
IMG_3076.JPG

Asu: neule, hame, sukkikset ja nilkkurit

Merkki: neule, Part Two (By Emka)* // sukkikset, Gina Tricot // hame, Vero Moda // nilkkurit, Palmroth*

Hankintapaikka: neuleen olen saanut tamperelaisesta By Emkasta, yhdestä mun Tampereen lempikaupoistani, jonka omistaja-Katrilla on loistava silmä sisäänostossa. Sukkikset ikivanhat Ginasta, hame Kampin Vero Modasta. Nilkkurit sain suoraan täältä Tampereelta, Palmrothilta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Neulenaisena neule menee arkeen. Ja itse asiassa musta myös vähän parempaankin tilaisuuteen, kunhan sen asustaa näin. Kengät on mun juhla- ja business-kengät, koska arkena en juuri käytä korkoja. Hametta olen pitänyt nyt talvella neuleen kanssa, mutta en malta odottaa, että tämän voi pukea kesällä bändipaidan ja Vansien kanssa. Tai narutopin ja sandaalien. Toisien sanoen hame kesään ja talveen, arkeen.

Hankinnan kannattavuus: Neuleet. Näistä olen puhunut paljon. Ja edelleen sama laulu: En varsinaisesti tarvitse niitä, mutta himoitsen ja käytän joka päivä. Hameen luulen olevan kannattava ostos, koska jo tässä vajaassa kuukaudessa olen pitänyt sitä todella paljon.  Sukkiksia on pakko kaapissa olla. Kengissä on sellainen aika hauska yksityiskohta, että olin opiskeluaikoina töissä Helsingin Stockmannin Palmrothilla. Ja toki testasin senaikaiset mallit, matskut ja lestit. Tämä kyseisen kengän lesti oli mulle aina se paras. Ja on edelleenkin – 12 vuoden jälkeen – mun malli on edelleen tämä sama ja koko tuttu 4 ja puoli. Mä tykkään Palmrothin mokasta ja klassista malleista. Tässä kyseisessä yksilössä himotti tuo resorireuna, joka tekee musta kengästä astetta rennomman. Jos kannattavuudeksi voi kutsua sitä, että kokee lämpöä ja yhteenkuuluvuutta kenkämerkin kanssa, on tämä kannattava pari nilkkureita. Jopa legandaarista!  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

* saatu 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

P1052400.JPG
P1052400.JPG

P1052407.JPG
P1052407.JPG

P1052409.JPG
P1052409.JPG

P1052416.JPG
P1052416.JPG

P1052418.JPG
P1052418.JPG

P1052428.JPG
P1052428.JPG

Asu: neule, farkut ja kaulakoru

Merkki: neule, Part Two // farkut, H&M // koru, Lumoan (ehkä. En ole ihan varma enää, kun paketti on kateissa) 

Hankintapaikka: neuleen olen ostanut By Emkasta, Tampereelta. Farkut muistaakseni Hämeenkadun Henkalta toissa kesänä ja korun sain huomenlahjaksi (samanlaisten korvisten kanssa) A:lta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Mä olen paleleva neulehullu, joten vihreä neule tuli tuomaan vaihtelua mun neulevalikoimaan ja arkipukeutumiseen. Rakastan merinovillaneuleita niiden pehmeyden, helppokäyttöisyyden ja lämmön vuoksi. Farkut on ostettu arkeen ja koru on lahja, joka on mulla kokoaikaisessa käytössä. 

Hankinnan kannattavuus: Ensinnäkin. Jos ottaa mitkä tahansa tarvitsevuuden mittarit, en tarvitse enemmän neuleita. Mutta. Koska ne rakentaa mun arkiasut yhdeksänä kuukautena vuodesta, haluan, että niissä on valinnanvaraa. Kaiken lisäksi mä olen rakastunut vihreään väriin tänä vuonna (eikä vähiten siksi, että mun silmien vihreä väri tulee niissä paremmin esille), joten koin, että mulla oli tämän paidan menevä aukko mun kaapissa. (seli seli).  Farkut ovat pari vuota vanha, ja olen yllätyksekseni pitänyt niitä tosi paljon. Kannattavat siis! Tosin kovilla pakkasilla koloset ei ole hyvä idea. Koru on minusta ihana. Oltiin kyllä sovittu, ettei huomenlahjoja osteta (mä en ostanut), ja silti A oli ajatellu, että tämä on sopiva mulle. En pidä nykyään juurikaan muita koruja kuin sellaisia, jotka voivat pysyä mukana koko ajan, tekipä mitä tahansa nukkumisesta liikuntaan. Jos mun on otettava korut pois jonkun toiminnan vuoksi, unohdan ne. Tämä tarkoittaa, että pidän oikeastaan vain kihla-vihkisormuskokonaisuutta, keskisormen ohuenohuita sormuksia, kaulakorua ja satunnaisesti korvanappeja (jotka unohdan laittaa takaisin, jos välillä pidän isoja korviksia juhlissa). Esimerkiksi nuo Lumoan timanttikorvikset on kauniit, mutta niin isot, että ne on riisuttava yöksi pois. Sinne ne sitten unohtuvat yöpöydälle. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat