Kirjoitukset avainsanalla paras itseruskettava

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Vita Liberata invisi foaming tan water ( medium-dark)

Paikka: saatu blogin kautta *, mutta tuotetta myy mm. Stockmann

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä rakastan kaikkia Vita Liberatan itseruskettavia. Olen koittanut vuosien saatossa monia muitakin, mutta millään muulla merkillä ei saa mun iholle niin hyvää sävyä kuin näillä. Olin käyttänyt ennen tätä ”näkymätöntä” moussea Vita Liberatan ruskeaa moussea, joten hieman tosin epäilin, miten onnistuu levitys, kun tuotetta ei levittäessä varsinaisesti näe.

Mitä tuote todella tekee? Pumppupullosta painellessa vesi muuttuu mousseksi, ja sitten se hierotaan ihoon itserusketushanskan avulla. Tuote ruskettaa ihon kokonaisuudessaan 6-8 tunnin aikana, mutta tuote itsessään imeytyy todella nopeasti. Vaatteet voi siis pukea nopeasti jo ylle. Mulle Vita Liberata – tämäkin – tekee hyvin luonnollisen näköisen rusketuksen. Sävy on sama, jolla rusketun auringonvalossakin.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Kun ostelin ekoja Vita Liberata -purnukoita vuosia sitten, oli järkyttynyt niiden hinnasta. Olivathan ne useita kymppejä kalliimpia kuin jotkut toiset vastaavat tuotteet. Hinta on kyllä kuitenkin näissä ollut aina laadun tae, ja jopa minä – rähmäkäpälä – osaan levittää Vita Liberatat niin, ettei tule rajoja ja epätasaisuuksia. Samoin tuotteet ovat superriittoisia. En ole saanut tuhottua yhtäkään purnukkaa loppuun asti, ennen kun ne ovat menneet ”vanhaksi”. Kannattavuus on siis täysi kymppi. Varsinkin näin kevään kalkkilaivan kapteenille, joka tarvitsee vähän eloa naamaan ja kroppaan valon lisääntyessä. Se on kuitenkin sanottava, että vaikka kirkas mousse on ihanaa ja tahratonta, se tuoksuu minusta enemmän (ei paljon, mutta enemmän) kuin ruskea vastaava vaahto. 

 -Karoliina-

*saatu

 

 

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Mä olen käyttänyt saman merkin voidemaista itseruskettavaa. Laitan sitä joka ilta, mutta en oikein huomaa vaikuttaako vai ei. Kukaan ei ole sanonut että: oletpa ruskea tms. Kun jätin muutamia päiviä käyttämättä, mies sanoi että näytätpä kalpealta. Ehkä siis jotain väriä tuleekin?   t.Kirsi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

P6073808.JPG
P6073808.JPG

P6073820.JPG
P6073820.JPG
 • Kimono. Vitsi miten paras vaate niin biitsille biksujen päälle, takiksi iltoihin, kietaistuna vyön kanssa mekoksi ja ihan vaan sellaiseksi mukana heiluvaksi hörsyläksi.
 • Keltainen. Mä olen täysin rakastunut noihin meidän Sidosteen logo-sukkiin kaikissa väreissä, mutta onhan tuo keltainen sukka nyt ehdottomasti kaikkein makein. Keltaisesta tulee mieleen jotenkin omat varhaisteiniajat, jolloin kynnetkin piti olla aina räiskyvän keltaiset.
 • Kynsilakoista tulikin mieleeni KYNSILAKAT. Mitä värikkäämmät ja räiskyvämmät, sen parempi.
 • Balmainin Leave-in Conditioning Spray -hoitosuihke. Ihan käsittämätön tuote! Mulla ainakin tukka takkuuntuu öisin ihan karmeaksi pehkoksi ja sen harjaamiseen tarvitsee aamuisin hoitoainetta. Mutta moni hiuksiin jätettävä suihke lähmää tukan sellaiseksi likaisennäköiseksi liimaletiksi. Balmainin suihke sen sijaa elvyttää hiukset, aukoo takut, mutta ei rasvoita tipan tippaa. Ihan loistotuote siis sudittaessa tukka uuteen nousuun. Itse tykkään vielä harjauksen jälkeen suihkutella tätä muutaman pumppauksen ja puristella hoitsikkaa tukkaan tehden latvoista terveemmän näköiset.
 • Novellen persikanmakuinen vesi. Litsi-Novellen jälkeen tämä on ollut seuraava vesikoukutukseni.
 • Hamam-pyyhe. F sai synttärilahjaksi jouluna luokkakaveriltaan hamam-pyyhkeen, jota on pitänyt pestä jatkuvalla syötöllä, koska F on tykästynyt pyyhkeeseen niin kovasti. Enkä ihmettele! Hamam-pyyhe tuntuu ihanalle, kuivuu nopeasti, on kaunis ja kaiken lisäksi se mahtuu myös rantakassiinkin perinteistä froteepyyhettä paremmin. Jos meillä ei kaapit pursuaisi pyyhkeitä jo muutenkin, ja jos minulla ei olisi tätä kotimaisten tekstiilien vuotta, olisin ostanut meille aikuisillekin näistä pyyhkeitä kaapit pullolleen.
 • Vita Liberata-itseruskettava. Ei ole väliä, veteleekö tätä kaunushoitolan nainen suihkurusketuksena vai sutiiko itse purkista vaahtoa tahi voidetta, niin väri on aina aivan passeli. Eikä haisekaan ihan kauheasti! Turvallinen tapa saada kesä iholle. 
 • Isot korvakorut. Nyt ei häiritse pipo, joten korviksilla kikkailun voi aloittaa. Lemppareitani ovat isot, mutta kevyet korviket.
 • Graavisiika. Vaikka olenkin lohifani, graavisiika pesee mennen tullen kaikki kalat. Tamperelaisille tiedoksi, että kaupungin parasta graavisiikaa saa Nygreniltä. Tätä uusien pottujen kanssa, eikä muuta tarvita. (Paitsi ehkä nokare voita perujen päälle.)
 • Mukana kulkeva aurinkorasva. Vaikka näin lapsiperheessä aurinkorasvaa löytyy suuret pönikät, mutta tärkeää on, että pikkupurkit voi kuljettaa mukana. Silloin vahinkokärähtämisen väärä vähenee. Acon pikkupurkki on ollut tähänastisen kesän suosikki, mutta sävyttävistä (meikkivoitten tai BB-voiteen kaltaisista) saa ehdottomasti vinkata! 

-Karoliina-

Kommentit (1)

popi
1/1 | 

Paras sävyttävä on Algamarikselta! Tykkään ihan valtavasti. Tuoksuu ihanalta ja on ennenkaikkea täydellisesti toimiva tuote. Omani ostin Ruohonjuuresta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

P3180436.JPG
P3180436.JPG

P3180437.JPG
P3180437.JPG

P3180401.JPG
P3180401.JPG

Itseruskettava-aika kolkuttelee jo ovelle. Meikäläinen sipaisi viime viikolla reteästi vähän väriä pintaan, kun arvelin, että tällä viikolla saattaisi olla saumaa siihen, että joku yli 6,2-vuotias näkee minut ilman kokovartalon peittävää villakerrastoa, farkkuja, neuletta, untuvaliiviä, toppatakkia, pipoa ja nenään asti vedettyä huivia.

Koska olen sutinut itseruskettavaa aina säännöllisen epäsäännöllisesti monen vuoden ajan, päätin ryhtyä hommiin ilman sen suurempien valmistelujen. Virhe! Muistutin vielä alkuviikostakin seepraa. Jottei munailu tapahtuisi muille, kokosin teille – rakkaat ystävät – itseruskettavaläträämisen 15 tärkeintä ohjetta.

 1. Kuori iho. Ihan oikeasti. Mielellään sekä kuorinta-aineella, että pesusienellä hinkuttaen. Muista myös kainalon vierustat, polvet ja nilkat.
 2. Rasvaa iho kuorinnan jälkeen. En tajua, miksi itseruskettavissa lukee, ettei ihoa saa rasvata ennen itseruskettavan levittämistä. Rasvaa! Tottelin, enkä rasvannut. Kuulkas näytti hirveän kivalle sääret, jossa on trendikäs marmorikuvio kuivuudesta lohkeilevalla iholla. Anna rasvakerroksen kuitenkin imetytyä ihoosi ennen itseruskettamisen levitystä.
 3. Jos itseruskettavapaketissa lukee superfast, juokse! Juokse kauas, äläkä koskaan palaa. Merkintä tarkoittaa käytännössä sitä, että aine kuivuu ihoon ennen kuin kätesi on edes puolen metrin päässä ihostasi. 
 4. Aloita maltilla. Itseruskettavaa tulee levittää ohut kerros kerrallaan. Jos yrittää saada hetkessä sinertävän kalvakasta talvi-ihosta Jennifer Lopezin hipiän, ei voi kun epäonnistua.
 5. Satsaa laatuun. Itseruskettavissa hinta korreloi laatua. Minun ehdoton lempparini on Vita Liberatan mousset, koska ne levittyvät hyvin ja eivät haise iholla. Plus Vita Liberata kuivuu niin, että ei tarvitse käppäillä levitykse jälkeen koko päivää nakuna. Ihan hyvänä kakkosena tulee edullisemman NKD SKN -sarjan tuotteet* (paitsi se superfast!), vaikkakin minusta tuoksu näissä on himppusen verran kovempi ja kuivumisaika hitaampi.
 6. Älä hyvä ihminen roiski vettä juuri itseruskettavan levittämisen jälkeen. Voin sanoa, että sellainen roiskepilkkureisi ei ole ehkä ihan sitä, mitä tasaisen paahteiselta iholta haetaan.
 7. Levitä itseruskettava aina siihen hommaan tarkoitetulla lapasella. Myös kertakäyttökumihanskat toimivat.
 8. Kun laitat itseruskettavaa kasvoille, älä laita ainetta lähelle hiusrajaa, kulmakarvoja tai viiksihaivenia.
 9. Kasvoille on omat itseruskettavatuotteensa, mutta kun olet käsitellyt kroppasi levityslapasella, voit pyyhkäistä sillä vielä muutaman kerran kasvojasi.
 10. Itseruskettavalla voi myös kikkailla. Aurinkohan tarttuu kasvoihin parhaiten otsaan ja poskipäille. Itse laitan koko kasvojen käsittelyn jälkeen näille alueille vielä ekstrakerroksen itseruskettavaa, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman autenttinen.
 11. Unohda överit. Monilla on sellainen kuva, että itseruskettavan käyttäjät ovat feikkejä porkkanaihoja. Joten muista, ettei tarkoituksena ole saada epäluonnollista hipiää. Oranssin ihon välttää sillä, että valitsee merkin tarkoin. Ja ettei lisäile rasvaa/moussea liian usein.
 12. Muista, että itseruskettavissa on sävyeroja. Jos sanot, ettei itseruskettava käy sinulle, on se melkein sama kuin se, että sanoisit meikkivoiteiden olevan itsellesi sopimattomia. Kaikki riippuu sävystä ja vain kokeilemalla näkee, mikä sävy on omalle iholle se luonnollisin. 
 13. Kuori ihoa kevyesti myös itseruskettavakerrosten levitysten välissä! Näin iho ei ala näyttää likaiselle.
 14. Levitä itseruskettavaa varovasti myös kämmenselkään ja jalkapöydälle. Mikään ei ole hassumman näköistä kuin se, että ”rusketus” loppuu ranteisiin ja nilkkoihin. Muista kuitenkin rasvata rystyset ja nilkkaluun kohta kunnolla ennen itseruskettavan levittämistä, ettei niihin jää tummat läntit.
 15. Muista, että vaikka iho näyttääkin päivittyneelle, se ei todellisuudessa ole sitä. Aurinkorasva siis kehiin biitsille mennessä.

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat