Kirjoitukset avainsanalla Palmroth

IMG_3092.JPG
IMG_3092.JPG

 

IMG_3095.JPG
IMG_3095.JPG

IMG_3099.JPG
IMG_3099.JPG

IMG_3103.JPG
IMG_3103.JPG

IMG_3107.JPG
IMG_3107.JPG

IMG_3108.JPG
IMG_3108.JPG

IMG_3104.JPG
IMG_3104.JPG

IMG_3106.JPG
IMG_3106.JPG

Asu: mokkasaappaat, sukkikset, hame ja neule

Merkki: kengät, Palmroth* // sukkikset, Lindex // hame, Part Two // neule, Selected Homme

Hankintapaikka: kengät olen saanut suoraan Palmrothiltä täältä Tampereen Klingendaalista. Sukkikset Aarrekidiltä ja hame on ostettu tamperelaisesta By Emkasta. Neuleen olen lainannut miehen vaatekaapista.

Käyttöönottotoimenpiteet: paitahan olisi ehdottomasti pitänyt höyryttää, mutta jätin ryppyiseksi. Kengät on sumutettu (mokka)nahkasuojalla.

Käyttökohde: Hame tuli ostettua itse asiassa tämän paidan pariksi yksiin lehtikuvauksiin, jotka musta otettiin tammikuun alussa. Juttu tulee ulos tämän kuun lopulla. Kuten sanottu: En ole varsinainen hameihminen, mutta tämä hame puhutteli nimenomaa neuleen kanssa. Miehen vaatekaappia kouluan välillä, jos tarvitsen over size -paitoja. Käyttökohde näissä tilanteissa siis aika täsmällinen, kun tarvitsen johonkin asuun jotain tiettyä vaatetta. En ostaisi itse itselleni varmasti tällaista paitaa. Väri ei ole minua, vaikka hameeseen käykin. Mokkasaappaat on niin arkeen kuin juhlaankin joko leggareiden ja pitkän neuleen pariksi. Tai sitten tällä tavalla lyhyen helman pariksi.

Hankinnan kannattavuus: Kuten viime postauksessa kerroin, Palmroth on mulle tuttu merkki vuosien takaa, joten luotan niiden laatuun. Uskon, että nämä saappaat ovat kannattava klassikko, joihin ei ajan hammas pure tyylillisesti, eikä laadullisesti. Paitaa ei tarvitse spekuloida, kun lainan jälkeen sen voi palauttaa miehen kaappiin. Hänelle ostos on ollut hyvä, koska pitää paitaa aikaa usein. Hameen kohtaloa mietin. Hame on ihana henkäys hippityyliä ja nyt pohdin, miten saman rennon paita+hame -tyylin voi yhdistää kesäkeleille. Mitä pukisitte hameen kanssa kesällä? Ehkä valkean t-paidan ja over size -farkkutakin? Ruskeat mokkanilkkurit ja luonnonvalkoisen puuvillaneuleen?

-Karoliina-

*saatu

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

IMG_3065.JPG
IMG_3065.JPG

IMG_3069.JPG
IMG_3069.JPG

IMG_3071.JPG
IMG_3071.JPG

IMG_3073.JPG
IMG_3073.JPG

IMG_3062.JPG
IMG_3062.JPG

IMG_3076.JPG
IMG_3076.JPG

Asu: neule, hame, sukkikset ja nilkkurit

Merkki: neule, Part Two (By Emka)* // sukkikset, Gina Tricot // hame, Vero Moda // nilkkurit, Palmroth*

Hankintapaikka: neuleen olen saanut tamperelaisesta By Emkasta, yhdestä mun Tampereen lempikaupoistani, jonka omistaja-Katrilla on loistava silmä sisäänostossa. Sukkikset ikivanhat Ginasta, hame Kampin Vero Modasta. Nilkkurit sain suoraan täältä Tampereelta, Palmrothilta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Neulenaisena neule menee arkeen. Ja itse asiassa musta myös vähän parempaankin tilaisuuteen, kunhan sen asustaa näin. Kengät on mun juhla- ja business-kengät, koska arkena en juuri käytä korkoja. Hametta olen pitänyt nyt talvella neuleen kanssa, mutta en malta odottaa, että tämän voi pukea kesällä bändipaidan ja Vansien kanssa. Tai narutopin ja sandaalien. Toisien sanoen hame kesään ja talveen, arkeen.

Hankinnan kannattavuus: Neuleet. Näistä olen puhunut paljon. Ja edelleen sama laulu: En varsinaisesti tarvitse niitä, mutta himoitsen ja käytän joka päivä. Hameen luulen olevan kannattava ostos, koska jo tässä vajaassa kuukaudessa olen pitänyt sitä todella paljon.  Sukkiksia on pakko kaapissa olla. Kengissä on sellainen aika hauska yksityiskohta, että olin opiskeluaikoina töissä Helsingin Stockmannin Palmrothilla. Ja toki testasin senaikaiset mallit, matskut ja lestit. Tämä kyseisen kengän lesti oli mulle aina se paras. Ja on edelleenkin – 12 vuoden jälkeen – mun malli on edelleen tämä sama ja koko tuttu 4 ja puoli. Mä tykkään Palmrothin mokasta ja klassista malleista. Tässä kyseisessä yksilössä himotti tuo resorireuna, joka tekee musta kengästä astetta rennomman. Jos kannattavuudeksi voi kutsua sitä, että kokee lämpöä ja yhteenkuuluvuutta kenkämerkin kanssa, on tämä kannattava pari nilkkureita. Jopa legandaarista!  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

* saatu 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat