Kirjoitukset avainsanalla kaunpungin paras hampurilainen

ikea1
ikea1
ike6
ike6

 

ikea2
ikea2
ikea3
ikea3
ikea7
ikea7
ikea8
ikea8
ikea9
ikea9
ikea10
ikea10

Mä olen pistänyt tällä viikolla ranttaliksi. Tiistaina mä vierailin Ikean jouluillassa ja torstaina puolestaan Herlevin Akselin Naughty Brgr -raflan avajaisissa. Yleensähän mä en valitettavasti juuri koskaan ehdi - tai halua työpäivän jälkeen ehtiä - arki-iltamenoihin, mutta nyt kun kirjoitushommia on tullut tehtyä yöpuku päällä kaikki päivät, on ainakin joinakin iltoina kiva käydä vähän ihmisten ilmoilla.

Ikealle on tulossa keväälle aika älyttömän ihania juttuja. Sellaisia, joista aika todella varmasti tulee samanlaisia somehittejä kuin vaikkapa blogimatosta. Naughty Brgrista täytyy puolestaan sanoa sen verran, että nyt on löytynyt elämäni paras burgeri! Tähän mennessä ykkössijaa on pitänyt Stefan`s Stakehousen hamppari, mutta kyllä Naughtyn burgeri ohitti senkin herkun. Täytynee muuten mainita se, että söin Naughtyssä ekan kerran kahteen vuoteen kokonaisen ei-gluteenittoman aterian. Ai miksi? No kun tuoksui niin ihanalle, enkä viitsinyt häiritä muutenkin jo kiireisiä kokkeja siinä ruuhkassa, vaikka tokihan Naugtysta myös gluteenittomia saa. Ja arvatkaapa mitä? En saanut MITÄÄN allergiaoireita.

Mullahan ei tietenkään ollut kameraa mukana kummissakaan kemuissa, mutta onneksi Ikea oli hommanuut kuvaajan paikalle. Molemmista löytyy kuitenkin kännykkäotoksia blogin Instasta.

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina-

P.S. Pitäisikö mun alkaa käyttämään Snapchattia?

*kuvat: Pasi Salminen

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (13)

Anniina
1/13 | 

Pitäis alkaa käyttämään ;) snapchat on paras!!

Salla
4/13 | 

Keliakiahan ei ole allergia vaan autoimmuunisairaus joten varsinaisesti kyse ei ole allergiaoireista. Mukava että keliakiasi ei ole niin rajua laatua että silloin tällöin gluteeniherkut eivät suuremmin keikauta venettä. :)

Minävain
6/13 | 

Beni Ouarain -matto varmaankin. Tuntuu, että sitä hehkutetaan vähän jokaisessa blogissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat