Kirjoitukset avainsanalla Kattilahallin kirpputori

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesällä alkanut KonMari-hurahdukseni on syksyn kiireissä vähän jäänyt junnaamaan paikalleen, mutta nyt on taas aika ottaa itseään niskasta kiinni ja tyhjentää varastokin väljyyden periaatteen mukaisesti.

Ja sen innoittamana olemmekin itse asiassa menossa myymään kahdelle eri kirpparille tässä lähiviikkoina.

Tämän viikon suununtaina (1.11) Eskon ja mun vaatteita, sekä kodin tuotteita voi tulla katsastamaan ja ostamaan Kattilahallin kirppikseltä. Pöytämme numero on 128, ja se sijaitsee aivan sisäänkäynnin oikealla puolella, sivuseinän edessä. Kirppistely alkaa Kattilahallilla klo 12, ja päättyy viimeistään 17.00 (tosin usein olemme pakanneet kamamme siinä neljän jälkeen).

F:n vaatteita koosta 50 aivan kokoon 116 asti voi taas puolestaan bongata Riikan blogin Riikan järkkäämässä Lastentori-tapahtumassa, joka pidetään lauantaina 14.11 Tammen tiloissa, Punavuoressa. Tuolla tapahtumassa meidän lisäksemme on mukana monia muitakin kirppisteleviä bloggaajia, sekä roppakaupalla muuta koettavaa ja nähtävää. Alekirjoja, Polarn O. Pyretin piste, smoothieita, kasvomaalausta, bObleseja ja vaikka mitä!

Joten tervetuloa ensin Kattilahallille ja sitten Lastentorille shoppailemaan ja morjestamaan!

-K&E-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

tätti o
1/4 | 

Minkä kokoinen jalka teillä on, siis karoliinan ja eskon.? Kengät kiinnostaa ja luulen kyllä että haluutte et jengi tulee paikan päälle tsekkaamaan eikä tartte kaikkee tässä selostaa. Mulla on hakusessa vaan parit tietyt.. Conssit aina ja korkokengät ensi kesän juhliin.

Ja nahkatakki joka on lievä pinttymä. Koskaan en oo omistanut ja mallikin on hakusessa. Mutta musta täytyy olla.

Täytyy kattoo täytyy kattoo jos pääsis ?

Kirppistelijä
2/4 | 

Hei, pakatkaa kamat ja tulkaa joskus tänne Keski-Suomeen kirppistelemään ja moikkaamaan faneja! Esim kävelykadulla Jyväskylässä on ainakin nyt kesäisin ollut "kävelykatu kirppis" joka on ollut huikean suosittu! Jos tuutte, niin lupaan tuoda kaveritkin mukana tyhjentämään teidän pöydän! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat