Kirjoitukset avainsanalla käsintehty nahkalaukku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten jo viime jouluna kerroin, on perheemme siirtynyt joululahjojen suhteen ekologisempaan ja järkevämpään suuntaan. Aikuisille ostetaan vain yksi täsmälahja yhteisenä koko perheeltä, jotta rahaa, aikaa ja kaappitilaa säästyisi.

Mun toive tänä jouluna oli Cambridge Satchelin Cloud Bag. Ja arvatkaapa mitä, sen myös sain. Olin niin innoissani lahjasta, että Hipsu-siskoni kertoi minun silitelleen laukkua koko aattoillan (vaikken itse asiaa ollut rekisteröinytkään).

Cloud Bag on täydellinen välikoon laukku, joka on pienempi kuin Michael Korsin iso kassini, mutta kuitenkin sinne mahtuu enemmän tavaraa kuin Filippa K:n pikkulaukkuuni.

Mitä pukki toi teille? Ja kenelle Cambridge Satchel on tuttu merkki? Tokihan minäkin sitä klassikkolaukkua kahdella etutaskulla olen nähnyt katukuvassa jo kauan, mutta vasta piparireunuslaukku sulatti sydämeni. Handmade in UK teki myös vaikutuksen.

Ihanaa uuden vuoden iltaa! Mekin suuntaamme kohta nakkien, perunasalaatin, rakettien ja lapsiperheiden varmaan seuraan!

-Karoliina-

pipo, Cos // takki, Object // huivi, H&M // farkut, Crocker (JC) // laukku, Cambridge Satchel // heijastin, Ivana Helsinki // kengät, Vagabond

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (17)

Aava
1/17 | 

Ihana laukku! Tuon haluan ❤ tiedätkö myykö kukaan Suomessa kyseistä laukkua? Ois kiva käydä paikanpäällä valitsemassa oikea väri. Piparkakku reuna tekee laukusta minun näköisen ?

Tee
5/17 | 

Tyylikäs malli nahkalaukussa.
Mutta miksi niin monet laukut somistetaan kullalla? Hopealla somisteella on niin vaikea löytää.

6/17 | 

No älä muuta sano! Edelliset kaksi laukkua onnistuin löytämään hopeisilla somisteilla, mutta tässä oli pakko tyytyä kultaan..onneksi se ei ole dominoiva elementti laukussa. Hopea ?

Kata
7/17 | 

Ihana laukku ja täydellinen look!!! :)

Frida
9/17 | 

Söpö laukku ja ihana staili ? minkä hintainen tuo suurinpiirtein on? Ja mikä tuo keltainen söpöläinen on heijastin ?

Saaral
11/17 | 

Hieno laukku ja upea tyyli! Mistä tuo hattarainen takki?

N
13/17 | 

Oih, tämä postaus kävi kohtaloksi. Päädyin Cambridge Satchelin sivuille ja vihdoinkin, ehkä viiden vuoden haaveilun jälkeen, päätin -40% alen innoittamana tilata oman laukun kotiin. <3 Kiitos muistutuksesta, siis!

Mirka
15/17 | 

Moi! Tää laukku on kummitellut nyt vuosia mun mielessä ja nyt aion hankkia. Haluaisin tietää, onko tämä edelleen sulla käytössä? Onko ollut laadukas? Plussat ja miinukset, kiitos! 🤗

Mirka
17/17 | 

Kiitos vastauksestasi! Koko mietityttääkin hieman, koska pärjään arjessa aika pienellä laukulla. Kivaa kesää! 🤗

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat