Kirjoitukset avainsanalla käsien kuorinta

PC220193.JPG
PC220193.JPG

PC220204.JPG
PC220204.JPG

PC220208.JPG
PC220208.JPG

Vitsi miten tämä talvi on kovaa kyytiä iholle ja hiuksille. Yksin minun suurin talvinen ongelmakohtani on kädet, jotka tuntuvat kuivuvan välillä ihan karrelle. Varsinkin silloin, kun tulee pöpöjen pelossa pestyä käsiä vähän joka välissä.

Olen kuitenkin löytänyt muutaman keinon, jolla käsissä on edes häivähdys pehmeyttä.

TALVIKÄSIEN HOITOVINKIT:

  • Kuori kädet säännöllisesti. Itse käytän käsissä ihan tavallisia Flow-merkin tai The Body Shopin vartalokuorintoja, joilla kuorin muunkin ihon.
  • Pidä kynnet lyhyinä ja mielellään geelattuina. Olen kirjoittanut tästä muinakin talvina, mutta minusta tuntuu, että paljas kynnen pinta ”varastaa” kosteutta muualtakin käsistä. Siksi kynnen päällä oleva käsittely auttaa käsien kosteustasapainossa.
  • Rasvaa käsiä arkena helposti imeytyvällä rasvalla useasti päivässä. The Body Shopin pieni Shea-tuubi on yksi hyvä vaihtoehto tähän.
  • Kosteutua kynsinauhat. Yllättävän hyvä kynsinauhaöljy on H&M:n oma öljy. 
  • Anna käsille tehokosteutus ainakin kerran viikossa niin, että voitele kädet todella rasvaisella voiteella ja laita käsiin kumihanskat. Tuntuu todella ällölle, mutta siellä hanskan sisässä rasva tosiaan imeytyy käsiin (eikä esimerkiksi puuvillahanskan kankaaseen, joita monet suosittelevat). Tähän hommaan sopii esimerkiksi jalkarasvat, kookosöljy, Nivea Creme ja The Body Shopin vartalovoit.

Kivaa keskiviikkoiltaa!

-Karoliina-

*Shellac-kynsihuolto saatu The Spasta 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat