Kirjoitukset avainsanalla kallio

P1018650-600x800
P1018650-600x800
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
P1018637-600x800
P1018637-600x800
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään pyöräiltiin pitkin kaupunkia. Ensin monta tuntia hengailua Hakaniemen uudessa Cafe Köketissä, ja sen jälkeen second hand –sekoilua Kallion puistokirppis goes Diakonissalaitos –häppeningissä.

Kirppistely vei niin mennessään, että a)en muistanut ottaa yhtään kuvaa ja b)mies ja lapsi tajusivat jossain vaiheessa, että heidän on aika poistua jaloista jädelle ja live-fudismatsiin (ei siihen, joka pauhaa KOKO ajan täällä olkkarissa.)

Tein aivan huikaisevia kirppislöytöjä. Mm. retropeltipurkin F:n huoneeseen, prinsessaviitan F:n roolileikkeihin, ja mulle kasan vaatteita.

Kun siinä sitten poljin lopulta yksin kohti kotia, keksin päässäni kaksi ideaa. Teidän iloksenne, rakkaat lukijani!

Ensinnäkin: Kerran olen tämmöinen kirppis- ja alehaukka, alan viimeistään elokuussa (koska kesälle en halua tehdä mitään raameja bloggailuun…tai ylipäätään mihinkään)esitellä teille kerran viikossa aina jonkin penninvenytyslöydön, jonka olen ostanut kirppikseltä tai sitten supermegahyperalesta.

Toisekseen. Viime postaukseni kommenttiboksissa Beatrica toivoi, että kirjoittaisin mutsin näkökulmasta Helsingin plussista ja miinuksista. No näissä kuvissa näkyy tietysti varmasti se, että herkkuhulluna ihanat kahvilat ovat yksi Helsingin plussista, mutta löytyypä ajatuksia Helsingistä – niin hyviä kuin huonojakin – minulta niin paljon, että ajattelin siitä syntyvän myös oikein postaussarjan. Se pärähtää käyntiin syyskuussa.

Näin tänään.

Mitä ajatuksia uudet postaussarjat herättävät, ja olisiko muita toiveita blogin suhteen? Näin kesällä voin ideoida kaikkea jännää, kun aikaa ja luovaa rentoutta päässä tuntuu olevan vähän enemmän kuin talvella.

-Karkki-

F : Pipo, Viljamin puoti * // Haalari ja arskat, Lindex // Kengät, Converse // Huivi, Aarrekid* // Ja kylmän tuulen iskiessä koko komeuden päällä vielä minun TopShop-neuleeni
*saatu

Kommentit (5)

Heluna
1/5 | 

Syksyn postaussarjat kuulostaa tosi mukavilta, jee! Heti oisin jo tuosta retro peltipurkistakin halunnu kuvan nähä :D
Vinkkaappas kuule nopsaa joku huippu kirppis helsingistä! Pohjoisesta kerta sinne tulossa pian minilomalle, yksin, ja ois enemmän ku ihana päästä kirppikselle! Mites hietaniemi?

Karoliina Sallinen
2/5 | 

Milloin olet tulossa tänne päin? Hietsu on kesällä hyvä, Jäähalli talvella. Suvilahdessa on joskus kirppari, samoin Eiraan ollaan kuulemma avaamassa. Mun mielestä edullisimmat löydöt tekee melkein noista rennoista pihakirppiksistä (kuten esim. tuo eilinen Diakin kirppari), koska niissä ei ole (suurta) pöytämaksua, joten ihmiste ei tarvitse ajatella, että heidän tulee päästä omileen myynnin avulla. Muutenkin niissä on usein vain sellainen hyvän meiningin henki: Kunhan saadaan tavara kiertoon.
Täällä Henriikan blogissa on aika hyvä kirpparilista: http://aamukahvilla.bellablogit.fi/2014/04/pihakirppis-ja-kylajuhlakalen...

Kivaa kirppistelyä!

3/5 | 

Shoppaillessani viikonloppuna lastenvaatteita Mark & spencerillä Lontoossa blogisi tule väistämättä mieleeni. Ihana indigo -sarja, kurkkaa netissä!

Karoliina Sallinen
4/5 | 

Ihania :D ja ihanaa, kun vinkkasit! Voi kun pääsisi Lontooseen. Viime kerrasta on 11 vuotta :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat