Kirjoitukset avainsanalla kaivopuisto

Ihanaa vappua lukijat!

IMG_1818
IMG_1818

Minni ja muu Ankkalinnan väki suuntaa työpäivän jälkeen Helsinkiin. Tälle illalle on luvassa munkkien paistamista ja rentoilua Eepin veljen ja tämän avovaimon luona. Niin ja oikeasti tämän maan parasta sushia Munkan Sushi-Sanista, nam!

IMG_1838

IMG_1816

Huomenna luvassa on perinteinen Kaivari- ja Ulliskierros, sekä treffit isolla lössillä Espalla.

Pitäkää kivaa :) Mitkä ovat teidän perheenne vapputraditiot? Vielä mietin, täytyykö sitä jokavuotista rahanhaaskausvappupalloa tänä vuonna ostaa. Pitääkö?

IMG_1811

-Karkki-

P.S. Tein nuo päiväkodin vappunaamiaisiin tarkoitetut korvat ITSE! Tai siis tuunasin vanhat kisunkorvat. Mutta kuitenkin. Liimapistooli (= pari palovammaa), sekä nitoja. Tadaa! Olen ylpeä itsestäni. Muu asu löytyi kaapin perukoilta. Kierrätysasu. Hyvä!

Kuvat:
Karkki, iPhone 4S
Neidin asu:
Korvat, Tiimarin tuunaussetti.
Mekko ja kengät, H&M.
Sukkikset, Marimekko (ystävämyynneistä)
Paita, Lindex (-70%)

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat