Kirjoitukset avainsanalla kahvikupit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TUOTE Neljä kahvikuppia, pohjassa teksti Staffordshire Potteries LTD. Made in England.
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 3e (Ja samaan hintaan mukaan olisi tullut myös aluslautaset, mutta jätin ne suosiolla kierrätyspöytään, koska en tarvinnut niitä).
KÄYTTÖKOHDE Aamukahvikupeiksi
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Pesu tiskikoneessa.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Meillä on kahvimukeina tähän asti ollut vain jättimäiset Arabian Taika-mukit, joten pienemmät kupposet tulivat tarpeeseen. Nämä mukit aloittivat myös haaveeni ihanien ja erikuvioisten kahvikuppien kokoelmasta. Todella KonMari-henkistä, öh öh!
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5. Yksi mukeista oli hieman haljennut, joten järkiostos tämä ei ollut. Mutta voi kuinka hymy tulee aamulla huulille, kun saa juoda aamukahvin tämmöisestä kaunottaresta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

2/5 | 

ihanat!! mäkin hamstraan kirppareilta astioita vaikka samaan aikaan tavaramäärä ahdistaa... äh mitkä ongelmat :D toi kirja kuulostaa hyvältä, saisinpa mäkin miehen mukaan siivoustalkoisiin! taitaa olla turha toive tässä huusholliss...

mun on muuten pitänyt pitkään käydä hankasalmella ja muissa pikkupitäjissä kirpparikierroksella, jyväskylässä kun asustelen. se olisi oivaa maakuntamatkailua, kun saisi aikaiseksi :)

4/5 | 

Hanksun kirppis on musta tosi hyvä! Samoin Lievestuoreella on yksi kirppis (nimeä en muista), joka on todellinen aarreaitta. Tosin se taitaa olla aika harvoin auki. Mikä on muuten sun kirpparisuosikki JKL:ssä?

5/5 | 

just noita mä varmaan kattelin kerran kuopion bussin ikkunasta :-)

jyväskylässä paras kirppari hmm... itsepalvelukirppiksistä varmaan kirpparilla.fi, iso ja monenlaista tavaraa. tykkään myös sovatekistä siinä kulmilla ja kirrin spr:stä :-)

sovatekin vieressä on joku uusi "oikea kirppari", jossa olen käynyt vaan kerran, mutta sielläkin näytti olevan aika hyvää, vanhaa tavaraa. samoin keskustaan on tullut joku uusi kilppari kirppari kilpisenkadulle, joka pitäis testata!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat