Kirjoitukset avainsanalla Joutsen-untuvatakki

// Kaupallinen yhteistyö: Joutsen Finland Oy // 

 

P9054350.JPG
P9054350.JPG

P9054357.JPG
P9054357.JPG

P9054362.JPG
P9054362.JPG

P9054375.JPG
P9054375.JPG

P9054379.JPG
P9054379.JPG

P9054390.JPG
P9054390.JPG
P9054412.JPG
P9054412.JPG

P9054413.JPG
P9054413.JPG

 

Moni teistä on kysellyt multa vinkkejä Instan puolella untuvatuotteiden hankinnasta. Kirjoitin joskus aikanaan untuvavuodevaatteista täällä, ja nyt kerron taas mun omat havainnot untuvatakeista. Mähän olen tehnyt töitä kotimaisen untuvatuotevalmistaja-Joutsenen parissa jo tovin, joten mulla on himppunen kokemusta jo niin sanotusti myös kulissien takaa. Ja toki käyttäjänäkin, koska tietysti untsikoiden käyttö on lisääntynyt huimasti tässä vuoden aikana.

Kokosin tähän mun omat vinkit siitä,

KUINKA TUNNISTAA LAADUKAS UNTUVATAKKI?

  1. Selvitä, mistä takin untuva on peräisin. Kaikki Joutsenen käyttämä untuva on peräisin EU-alueelta ja kaikki Joutsen-untuva on lihanjalostuksen sivutuotetta (ts. sitä materiaali, joka muuten päätyisi hukkaan). Koko prosessi noudattaen EU:n määräyksiä ja lainsäädäntöä, eikä untuvaa esimerkiksi näin ollen nypitä koskaan elävältä linnulta. Joutsen käy myös säännöllisesti tarkistamassa kumppanuustiloilla tuoteprosessia ja sitä, miten lintuja kasvatetaan. Joutsen tuntee jokaisen tilan ja tilojen johdon, josta untuva tulee.
  2. Tarkista, onko untuvatäyte todella 100% untuvaa vaan vain osaksi untuvaa. Untuvan lämmönsitomiskyky ja hengittävyys ovat omaa luokkaansa. Jos siis haluat kevyen, lämmittävän, mutta toisaalta takin, joka ei hiosta, tulee täytteen olla 100% untuvaa.
  3. Katso, ettei takin saumoista tunge täytettä ulos. Jos tunkee jo kaupassa, ei se ainakaan vähene käytössä.
  4. Tarkista, että takin voi pestä ihan normaalisti kotona pesukoneessa. Se, että takin voi pestä normaalisti kotioloissa, helpottaa tuotteen huoltoa ja samalla sitä, että untuva säilyy hyvänä. Säännöllisesti pesty untuvatakki kun kestää paremmin pitkää käyttöä ja samalla myös untuvan ominaisuudet tulevat paremmin esille.
  5. Kysy, kuinka takissa käytetty untuva on puhdistettu. Monillahan on se mielikuva, että untuva ei sovi esimerkiksi allergikoille. On totta, että kaikki untuva ei sovi, koska vaikkei itse untuva allergisoisikaan, siinä oleva hilse ja pöly kylläkin. Siksi untuvan puhdistusprosessi on oltava riittävän tehokas. Joutsen puhdistaa untuvansa monivaiheisella Down System -menetelmällä, jonka ansiosta Joutsenen untuva on maailman puhtainta. Prosessi on toki hinnakkaampaa kuin yksinkertainen puhdistus, mutta samalla Joutsen voi taata, että tuotteet ovat laadukkaita myös puhtautensa ansiosta. 
  6. Läimäytä takkia! Ehkä vähän hassu vihje, mutta sen avulla huomaat, pöliseekö takki. Jos pölisee, ei untuva ole luultavasti puhdistettu niin hyvin kuin olisi pitänyt. Sen lisäksi, että pölisevä takki ei tietenkään sovellu herkille, vaikuttaa epäpuhtaudet suoraan untuvatäytteen ominaisuuksiin lämmön ja käyttöiän osalta. Mitä puhtaampaa untuva on, sitä paremmat ovat takin käyttöominaisuudet. 
  7. Pue untuvatakki päälle. Vasta kun saat takin päällesi, tajuat, mistä on kyse. Itseni yllätti ainakin täysin se, kuinka kevyitä "isotkin" untuvatakit voivat olla! Itse asiassa tästä on tullut mulle jopa pieni ongelma. Yhtäkkiä kaikki muut takit – vaikka hyviä ovatkin – ovat alkaneet tuntua kauhean raskaille.
  8. Mieti, millaisen untuvatakin tarvitset. Joutsenelta löytyy esimerkiksi kevytuntuvatakkeja ja niitä kovan pakkasen muhkeita talviuntuvatakkeja. Vaikka untuvan ominaisuudet sopivat moneen menoon, kannatta valita takki omiin käyttötarpeisiin. Joskus lyhyt jakkumainen takki on paras valinta (esim. alkusyksyyn, sisätakiksi kylmään toimistoon tai sitten jopa paksumman takin alle koville pakkasille) tai sitten jossakin tilanteessa mikään ei voita melkein nilkkoihin asti ylettyvää maksitakkia.
  9. Pyydä myyjän apua takkivalinnassa! Mulla itselläni on esimerkiksi Joutsenen takkeja koosta XS kokoon M. Toisin sanoen riippuu paljon takin mallista ja käyttötarkoituksesta, millainen takki ja missä koossa sopiikin parhaiten. Mun XS-takit (Neilikka ja Mercier) ovat sellaisia ”mekkotakkeja”, kun taas isommat over size -henkisiä pidettäväksi muhkeiden paitojen ja boufriend-farkkujen kanssa. Itse asiassa valitsin ensin tuon kuvan Kanerva-takin koossa XS, mutta näiden kuvien jälkeen vaihdoin sen kokoon S. Halusin, että takki on vielä isompi ja ilmavampi.
  10. Ajattele yhtä kautta pidemmälle. On ihan totta, että laadukas untuvatakki on monellekin sijoitus, johon pitää säästää hetkinen. Toisaalta samalla se on valinta, joka on ekologinen (=ei uutta takkia joka talvi). Joutsenella pyritäänkin suunnittelemaan takit niin, että ne näyttävät hyville ja ajankohtaisille vielä vuosienkin päästä. Joskus mua vähän tylsistyttää termi ”klassinen”, koska siitä tulee mieleen usein vaan jotain mautonta ja hajutonta. Mun omasta mielestä Joutsenelle klassisuus on kuitenkin kaukana tylsyydestä. Ja mä ajattelinkin, että Joutsenen takkien klassisuus on samaa klassisuutta kuina klassisuus farkuissa tai vaikka biker-nahkatakissa: Joutsenella takit ovat sellaisia, että ne kestävät aikaa, mutta niissä on silti aina palanen särmää ja ajankohtaisuutta.

 

Ja nyt tämä paras osuus. Talven Joutsen-takeissa on muutamakin ihana unisex-uutuus. Yksi niistä on ihanan muhkea, lämmin ja kevyt Aarni-takki. Vaikka nimi ehkä viittaakin hieman maskuliiniseen suntaan, sopii takki niin miehille kuin naisillekin. Katsokaa vaikka Krista Keltasen kuvaamat ja Jonna Kivilahden stailaamat  AW18-19Aarni-kuvat! Takin ovh. 399e. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla oman takkikokosi tähän alle! Arvonta-aikaa reilu viikko, eli torstaihin 4.10 klo 7.00 asti! Osallistumalla arvontaan annat luvan minun nähdä sähköpostiosoitteesi siinä tapauksessa, jos voitat kisan. Sähköpostiosoitteet tallentuvat blogialustalle salasanani taakse, kun osallistut arvontaan, mutta sinun ei tarvitse laittaa niitä muille julkisesti nähtäville. Arvontaan voi osallistua, vaikkei olisi kirjautunut Lilyn käyttäjäksi. 

joutsen-aw-2018-takit-1963 AARNI TYTÖLLÄ V.jpg
joutsen-aw-2018-takit-1963 AARNI TYTÖLLÄ V.jpg

joutsen-aw-2018-takit-0236 AARNI P (1).jpg
joutsen-aw-2018-takit-0236 AARNI P (1).jpg

-Karoliina-

Karoliinan kuvat: Noora Näppilä 

Kommentit (640)

TUIJA
2/640 | 

Ihania takkeja. Minulla on yli 10 vuotta vanha Joutsenen takki. Vielä käytössä. Mukana arvonnassa

Vierailija
5/640 | 

Hieno takki, koko M olisi varmaan sopiva.

Paik
6/640 | 

Kolmas untsikka joutseneelta jo menossa. Ei ole parempaa, kuin joutsen.

lämmintä
7/640 | 

Ihanan lämmin untsikka koossa L.

10/640 | 

Ihanan muhkea, tuolla tarkensi varmasti seistä kaukalon laidalla kannustamassa pikku pelimiehiä! Koko M.

TiinaSus
11/640 | 

L/40/42 ja ai että olis töissä mukavata töissä talvipakkasella hienossa takissa lämmitellä ️

Nope
16/640 | 

Mukana arvonnassa. Kokoa on hieman vaikea arvioida, jos se voi vaihdella noinkin paljon kuin sanoit, luultavasti kuitenkin M.

Minnasofia
19/640 | 

Voi mikä ihanuus! Mukana arvonnassa, takin koko mitä luultavimmin S :)

Sari Koski
24/640 | 

Mukana ! Untsikka ollut viimeksi varmaan 15v. sitten. Kokona L.

Sophieamanda
25/640 | 

S-koko ois varmasti passeli, aivan ihana takki!

Birtsu
29/640 | 

Ihanaa! Lämmin takki tulisi tarpeeseen näin talvea vasten pienen lapsen kanssa pihalla leikkiessä. Kokoni on S.

Vierailija
33/640 | 

Lämpimän kesän jälkeen on aika odottaa pakkasia ja tuo takki lämmittäisi mukavasti viluista. Minun takkikoko on xs. Mukana siis arvonnassa :)

Antsku
34/640 | 

Mukana! L koko olis varmaan passeli

kristellak
37/640 | 

Mukana kilpailussa ja takkikoko: XS-S :)

Miia889
39/640 | 

Musta lyhyempi takki näyttää tosi kivalta! Mukana arvonnassa, koko olisi varmasti S, jos voittaisin.

Ilonaa
41/640 | 

M-kokoinen takki olisi sopiva minulle :)

Vivie
42/640 | 

Mahti arvonta ja hyviä vinkkejä! Toistaiseksi käytössä on uniqlon yksilö, mutta eihän se niin laadukas ole kuin esimerkiksi nuo joutsenet. Takki näyttää sen verran väljältä että arvioisin omaksi kookseni ässän, jos nyt kävisi tuuri!

Enmmi
45/640 | 

Oi, kunnon untuvatakki olis talveksi ihana.
Koko M vois olla hyvä! :)

Almis
46/640 | 

Aivan ihana takki! Mukana arvonnassa M koolla :)

Elpppa
47/640 | 

Ompas upea takki! :) Sopiva koko olisi varmaan S

Miljahuuhtanen
50/640 | 

Jos voitto osuisi kohdalle niin ottaisin takin miehelleni. Koko M tai L varmasti olisi hänelle passeli.

Mikaelkoo
51/640 | 

Osallistun arvontaan ja takin koko: S

Lena*
55/640 | 

Ihanan muhkea takki! Kokoni on S tai M, riippuen takin mitoituksesta :)

LiisaVee
57/640 | 

Ihana takki, joka lämmittäisi ilmojen kylmetessä! koko M.

Miuku84
61/640 | 

Uskoisin, että itselleni paras koko voisi olla S

reah
65/640 | 

M olisi varmaan meikäläiselle sopiva

SaraEAK
68/640 | 

Mukana myös arvonnassa! Takin koko XS.

Kipinäää
72/640 | 

Aikaisemmin Joutsenen takkikoot minulla ovat olleet S-L. Luulen että nyt ko.takki menisi koossa M.

Anno
77/640 | 

Äidiltäni löytyy 30v. vanha Joutsenen untuvatakki, jonka olemme nimenneet plussapallo-takiksi, koska se on ISO, mutta todellakin kevyt!
Ja koska olen pitkään haaveillut omasta Joutsenesta niin osallistun arvontaan. Takin koko saisi olla xs tai s ️

Merita
78/640 | 

Mukana! Kerrassaan ihana takki. Koko S.

Vierailija
82/640 | 

Tulisi tarpeeseen,kasvoin edellisestä ulos nyt koko olisi XL

Maisa Z.
83/640 | 

Niin kaunis takki! Kokoni olisi XS.

Vierailija
84/640 | 

Mukana arvonnassa, takin koko S.

jalonje
87/640 | 

XS-kokoinen takki olisi mieluisa kaveri kylmempiin keleihin :)

LP
88/640 | 

Koko M! Juuri tarpeeksi muhkea, mitä olen etsinyt :)

Virpi T.
89/640 | 

Ihania ovat kaikki Joutsenen untuvatakit. Koko M minulle

Mirkannn
91/640 | 

Näyttääpäs lämpimältä! Luultavasti M-koko olisi sopiva.

Eeva--83
95/640 | 

Koko olisi s, jos arpaonni suosisi.

Terhiirene
96/640 | 

Tulis kyllä tarpeeseen :). Koko xs

Saana
100/640 | 

Voi, minunlaiselle vilukissalle tuo olisi ihana, peukut pystyyn. Luulen, että M koko olisi hyvä

Laulau
105/640 | 

Ihanaa, takin koko XS tai s vähä mallista riippuen

IidaT
106/640 | 

M tai L koko ois paras. :) ja moni untuvatakeista näyttää hyvältä. Lyhyttä mallia kuitenki itelle haluaisin.

RouvaHoo
117/640 | 

Ihan huippu mukavan oloinen takki!
Jos voitan niin menee lahjaksi tyttärelle. Koko L/XL. (Tarkistan jos voitto osuu kohdille).

jonnajulia
118/640 | 

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Koko S olisi varmasti sopiva:)

Elimia
119/640 | 

Oi oi, ihan täydellinen! L-koko olisi jees :)

MJ
121/640 | 

Uudelle talvitakille olisikin tarvetta! L koko.

AnneKatariina
123/640 | 

Minulta puuttuu juurikin tällainen pehmoinen ja lämmin talvitakki. Osallistun arvontaa n ja ottaisin takin koossa M.

Marieee
124/640 | 

Aivan ihana takki! Sopiva koko olisi varmasti S :)

Tiinata
126/640 | 

Mukana arvonnassa. Koko xl tai xxl.

Suvi k
128/640 | 

Osallistun arvontaan. Koko olisi s tai m.

Jankkuliini
129/640 | 

Mukavia takkeja! Mulle passeli koko on luultavimmin S.

Leijona
130/640 | 

Joutsenen tuotteet ovat ihania. Tällähetkellä on käytössä untuvatäkki, untuvatyyny sekä höyhentyyny.
Upea väri tuossa takissa on. Luulusin, että kokoni olisi L.

Annasofiian
132/640 | 

Ihana arvonta ja takit, ah! Kelpaisi talven tulla. Mukana, S-koko ois ihana! <3

Annasofiian
133/640 | 

Ihana arvonta ja takit, ah! Kelpaisi talven tulla. Mukana, S-koko ois ihana! <3

Sanmaria
134/640 | 

Tyttärelleni antaisin takin, olisi aivan ihana, kun talvisin kouluun pyöräilee. Koko s olisi hänelle sopiva.

Mymmel
137/640 | 

Ihana! Koko S olisi varmaankin sopiva :)

Mari P
139/640 | 

Oi mikä ihana arvonta! Koko M olisi minulle passi. :)

Kerttup
140/640 | 

Tämä olisi ihana! Ehkä koko S, ei ole kyllä Joutsenen takeista aiempaa kokemusta.

Riininen
143/640 | 

No juu ois cool vaik lämpönen! Koko varmaa M

idamoida
144/640 | 

Ämmälle ämmä tai äijälle ällä

Mil77la
146/640 | 

Täydellisen takin metsästäjälle sopisi koko xl. 

Naali
149/640 | 

Takki koossa M olisi varmasti hyvä :)

Emmyel
152/640 | 

Täällä yksi, joka on jo aloittanut untuvatakkien käytön tältä syksyltä. Paksummalle olisi tarvetta, että selviytyisi läpi talven. Koko xs.

Suvi K
156/640 | 

Mukana arvonnassa, koon M luulisi olevan sopiva :)

Mari V.
157/640 | 

Ihana takki! Koko M olisi hyvä :)

Elspa
158/640 | 

Kiva arvonta ja ihana takki! :) Koko S.

janinasi
161/640 | 

Luulen että M olisi kokona paras.

Nää on ajattomia, äidilläni on Joutsenen untuvatakki joka on ollut käytössä jo yli 20v. Viime talvena ihastelin sitten tätä takkia hänellä ja luulin sitä uudeksi koska oli niin upeassa kunnossa... :-)

inuski
163/640 | 

Multa puuttuu juurikin tällanen perustakki, joka on lämmin ja siisti mut ei liian pitkän mallinen. Mulle menis kaikista pienin mahollinen koko.:)

jannna
166/640 | 

Toi takki on -niiin- ihana!

Just samanlainen, mitä oon mielikuvissa suunnitellut itselleni!

Ja koko on S.

Jutti
168/640 | 

Mukana kisassa. Sopiva koko olisi S.

Iaka
169/640 | 

Makee takki, jonka antaisin mun miehelle jos onni potkaisee Koko L

Pauliinapa
170/640 | 

Mukana arvonnassa! Takin koko olisi luultavasti S.

Käyttäjä24889
Liittynyt28.9.2018
171/640 | 

M koko olisi varmasti täydellinen - voitaisiin käyttää poikaystävänkin kanssa vuorotellen

Tiitiitii
172/640 | 

Todennäköisesti oikea koko olisi M :)

mur
174/640 | 

Koko S, kiva arvonta näin kelien kylmetessä

LauraWee
176/640 | 

Oi, ihana arvonta! Koko olisi todennäköisimmin M. 

Sun ruskea hiusväri sopii sulle nyt täydellisesti! Iloa päivääsi!

Katruli
178/640 | 

Voi, olen untsikka-fani! ️ Koko S tai M olisi hyvä mallista riippuen.

Anskuliininen
179/640 | 

Olen mukana arvonnassa! Takin koko olisi varmaankin S

Num5u
180/640 | 

Mukana arvonnassa. Takin koko M. :)

Timotei
183/640 | 

Mukana :) eiköhän m koko ole sopiva

Aem.
188/640 | 

Oi miten ihana takki. S olisi varmasti paras jollei ole kovin suurta mallia.

Sonjahe
192/640 | 

Vanha untuvatakkini on jo todellakin vaihdon tarpeessa. Koko M olisi varmasti sopiva!

Laurrraaa
193/640 | 

Mukana arvonnassa :) Takin koko M

Stilldisease
198/640 | 

Lämpimän näköinen. Varmaan L koko tai XL jos on oikein pientä mallia nääs.

Vilmahoo
201/640 | 

Ihanan lämpimän näköinen takki! Koko S olisi itselle passeli.

SannaPauliina
202/640 | 

Täydellinen untsikka Stokiksen talveen! Kokotoiveena on L.

MT
207/640 | 

S-koko olisi passeli! Äitini on ihan Joutsen-untsikoiden fani ja aivopessyt meidät lapsetkin

Aiko
210/640 | 

Tälle olisi käyttöä! Koko olisi xs.

sannu
211/640 | 

Joutsenen takit kyllä todella hyviä ja lämpöisiä Suomen keleihin. Itselle koko xs paras.

situ
213/640 | 

Nyt tulisi kyllä uusi laadukas takki hyvään saumaan. Oma kokoni on S.

NelliinaX
215/640 | 

Mallista riippuen xl tai xxl. Ihana muhkea takki. Mukana.

Nessu
217/640 | 

Mikäli voittaisin, antaisin takin pikkuveljelleni, hänen kokonsa on luultavasti M (tai L).

Takin tarpeessa
219/640 | 

Kiitos ihanasta arvonnasta, osallistun, koko S :)

Vierailija
225/640 | 

Villikissa kaipaa elämänsä ekaa untsaria, koko L

Saakku
227/640 | 

Ois varmasti vilukissalle hyvä takki pakkasille. Kokoa on vähä vaikea arvioida pelkän kuvan perusteella mutta veikkaisin että M sopisi.

Hessuhee
228/640 | 

Tällänen ollut haaveissa jo monta vuotta!!!

Miiu
230/640 | 

Luultavasti koko xs olisi passeli minulle!

Katjapaulina
232/640 | 

Tällä varmastikin kerrankin tarkenisin tulevat talvet. Koko olisi S todennäköisesti.

Minttumaa
234/640 | 

Oih, hyvä aihe! Oon tässä selaillutkin ja haaveillut kevytuntsikasta
Arvontaa varten sanoisin että M tai L ️

Jemajrau
235/640 | 

S tai M, vähän mallista riippuen. 

Meillä käytettäis
239/640 | 

Koko L menis kovaan käyttöön! Eli mukana arvonnassa.

Maij
241/640 | 

Näyttää mahtavan lämpimältä! Jos löytyy xs niin se, mutta s käy myös :)

SusannaAn
242/640 | 

M-koko olisi varmaan hyvä. Aivan ihana takki!

SRJ
247/640 | 

Untuvatakille on pian käyttöä. Mukana arvonnassa tietysti.
Koko L

Meribe
248/640 | 

Koko M olisi sopiva ja takki mitä ihanin tulevan talven pakkasiin.

EmiliaMink
249/640 | 

Koko S :) ja pakkasia odotellessa!

Sohovaperna
251/640 | 

Xl koko. Haluaisin päästä nauttimaan oikeasta untsikasta.

miime
254/640 | 

Vau! Laadukkaaseen untuvatakkiin ei etenkään opiskelijalla ihan heti varaa olekaan, joten tämä tulisi tarpeeseen. Koko L.

KatariinaJ
255/640 | 

M-koko olisi luultavimmin sopivin :)

himajoxx
265/640 | 

Mikä lie pienin koko tämmöselle kitukasvuiselle? XS/34?

Jutta.
266/640 | 

M tai L. Millaista mitoitusta takki on? 

Vierailija
268/640 | 

Olisipa ihana voittaa lämmin takki koossa S, jolla tarkenisi käydä lenkillä pienen koirani kanssa talvipakkasilla:)

ode1983
270/640 | 

Mukana ehdottomasti ja koko on XS.

274/640 | 

Ihana takki ja tämä todellakin lämmittäisi ihanasti työmatkojen kävelyt <3 Koko olisi M.

Anns
275/640 | 

Huh upeita takkeja, kyllä lämmittäis! Koko S

Eeva-Stiina
276/640 | 

Ihanan muhkea takki, mutta budjettiini valitettavasti liian hintava. Olisipa onnekasta jos arpaonni suosisi. Mulle soppeli olisi S-koko.

Syksyn sävel
277/640 | 

Koko S.

Ihanaa syksyä sulle!

Mmiia
279/640 | 

Aivan mahtava takki! Koko olisi S :-)

Pakkasella paleleva
282/640 | 

Pelkkää superia tää arvonta! Ehdottomasti mukana! Koko luultavasti M.

PaulaL
284/640 | 

Mukana arvonnassa, takkikokoni on L. Toivoisin vaan hitusen pidempiä hihoja, lähes kaikissa Joutsenen malleissa hihat jäävät minulle vajaiksi, vaikka mitkään poikkeuksellisen pitkät kädet minulla ei olekaan.

iidis
285/640 | 

Aarni-takki sopisi niin hyvin miehelleni <3 sopivin koko lienee L

Vierailija
286/640 | 

Kaapista löytyvä 25 vuotta vanha Joutsenen untuva takki kaipaisi päivitystä. Koko olisi oletettavasti M.

Hnmri
289/640 | 

Tämä kyllä kelpaisi lämmittämään, koossa xl.

Jenni Kauppi
293/640 | 

Luettuani tekstisi heräsin juuri siihen todellisuuteen, että edellinen untsikkani täyttää tänä syksynä 10v ja alkaa myös näyttää siltä. Ehkä olisi aika siirtää se mökkitakiksi ja päivittää kaappiin Joutsenen takki. Jos sattuisin saamaan sen arvonnassa, kokoni on xs.

Stuu
295/640 | 

Rakastan Joutsen -untuvatuotteita! Kotiini olen näitä hankkinut pikkuhiljaa. Tyynyt & peitot ovat parhaimmat! Samoin joutsenen kevytuntsikkani, jonka ostamista tuumailin hetken arvokkaan hinnan vuoksi. Mutta kyseinen takki on ehdottomasti vaatekaappini paras sijoitus! Pitkämallinen takki on tyylikäs kaupungissa ja on myös lämmittänyt muutamalla lapin vaelluksellani!! Seuraavaksi olisikin hakusessa paksumpi joutsenen untuvatakki.

NeitiMaraton
300/640 | 

Mukana arvonnassa! M-kokoinen takki olisi loistava!

Näytä kaikki kommentit (640)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015