Kirjoitukset avainsanalla joululahjavinkki lapselle

PC150158.JPG
PC150158.JPG

PC150162.JPG
PC150162.JPG

PC150164.JPG
PC150164.JPG

F:llä on ollut varmasti monen vuoden ajan käytössä aina jokin Oppi&ilo -sarjan peli tai puuhakirja. Viime viikon synttäreillä F sai lahjasi taas uuden Oppi&ilo -pelin. Tällä kerta paketista kuoriutui Seikkailujen saari, jossa tarkoituksena on kehittää pieniä ilmaisutaitoja, sekä oppia nimeämään, tunnistamaan ja ilmaisemaan tunteita. Mielestäni myös harjoittelemaan empatiaa. 

Peli on suunnattu pakkauksen mukaan 5-8-vuotiaille, mutta mielestäni se sopii myös vähän nuoremmillekin (tosin koska tehtävätekstit ovat melko pitkiä, pitää ainakin yhden pelaajan osata lukea kunnolla). 

Eli tässäpä tällainen ei-yhteistyövinkki kaikille teille, jotka pähkäilette kivaa, mutta opettavaista peliä vaikkapa kummilapsillenne. Muutkin sarjan pelit, joita olemme testanneet, menevät jatkoon. 

Niin ja hei: Reuhurinne on myös toinen loistava, saman henkinen kirja- ja pelisarja. 

Kivaa lauantaita! Me suuntaamme kohta F:n kanssa QHairiin, sieltä papan joululahjaa ostamaan ja lopuksi Ivana Helsingille hakemaan minulle kimmeltävä uudenvuodenpaita. Jeij!

-Karoliina-

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat