Kirjoitukset avainsanalla jonotus

pilvi.png
pilvi.png

Kirjoitin viime lauantaina lempparijutuistani ja samanlainen postaus on tulossa huomiselle. Sitten alkoi ärsyttää yksi Kelan puhelinpalvelu ja päätin ihanan vastapainoksi kirjoittaa vähän asioita, jotka ottavat päähän. Tästä ei voi tehdä kyllä jokaviikkoista tapaa, ettei kurjat puheet lisää kurjuutta, mutta silloin tällöin ajattelin vähän avautua. Joten olkaa hyvä:
 

PERJANTAIN PENTELEET, OSA 1:

  • En yhtään ihmettele näitä ihmisiä, jotka joutuvat ongelmiin Kelan kanssa tai muiden tahojen kanssa. Koska ei ole ihan niin yksinkertaista hoitaa asioitaan, kun voisi kuvitella. Itse asiassa on usein hyvinkin vaikeaa saada kiinni se viranomainen, jota tavoittelee. Sain Kelalta tällä viikolla kirjeen, jossa vuoden 2018(!) verotuksen mukaan en ole maksanut jotain yrittäjyysvakuutusta. Muuten hyvä, mutta nyt eletään vasta vuotta 2017. Ja en ole yrittäjä. YRITIN kuitenkin hoitaa asiaa ja soitin puhelinpalveluun. Jonotin 45 minuuttia ja mitään ei tapahtunut. Ärsyynnyin, lopetin puhelun kesken ja nyt homma kalvaa mieltä.
  • Isot jogurttipönikät. Sitä ajattelee olevansa fiksu, kun ostaa jogut perhepakkauksissa. Ja joka kerta kiroaa sitä, että purkin seinämiin ja pohjalle jää sellaiset 2,5 desiä syömäkelpoista jogurttia jumiin.
  • Tavaratalojen kassajärjestelmät. Minusta tavaratalon idea on se, että kaikki tuotteet voi maksaa minne kerrokseen vaan. Nyt nämä store-in-storet sitten pilaavat tuonkin ilon. Tapahtui maanantaina. Löysin mekon Sokokselta, menin tiskille, sanottiin, ettei voi maksaa tähän, koska kyseessä ei ole M&S:n oma tuote. Harhailin pitkin tuntematonta tavarataloa, kunnes löysin kahden kerroksen ja neljän minuutin etsimisen jälkeen kassan. Läväytin mekon kassalle kärttyisänä. ”Tätä ei kuule voi makaa tähän, kun ei ole meidän tuote”. Lopulta selvisi, että kyllä oli aivan heidän oma mekkonsa. Nih.
  • Voisiko olla vielä vähän kylmempää? Sama pipo ollut päässä nyt syyskuusta.

Huh! Kylläpä helpotti!

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Kommentit (6)

piiawilhelmiina
1/6 | 

Juuri eilen oli puhetta siitä, miten kela (?) saattaa tulkita freelancerin yrittäjäksi. Unohdin jo koko jutun mutta pitääkin selvittää, mikä homma se oikein on.

Itse leikkaan isoista jugurttitölkeistä pohjan pois ja syön loput jugurtit suoraan sieltä!

Vante
3/6 | 

Nyt tulee kunnon niksipirkka, joka toivottavasti poistaa yhden penteleen:

 

Kun litran jugurttipurkki on lopuillaa, leikkaa se halki vähän jälkeen puolivälin. Syö jugurttisi suoraan purkista, lisää myslit ym...Näin saat kaikki jugurtit syötyä ja säästät "astian" kaupan päälle. 

Kevätaurinko
5/6 | 

Heippa!

Jäin ihmettelemään oletko varmasti saanut kirjeen Kelalta? Vai oliko kirje sittenkin esimerkiksi Kevalta? Mielestäni Kela ei seuraa minkään yrittäjyysvakuutuksien maksamisia, vai olenko väärässä? :)

Lisäksi piiawilhelmiinalle, että eikö te-toimisto selvitä työllistymisen yrittäjänä, eikä Kela :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat