Kirjoitukset avainsanalla Johanna Högväg

h9
h9

h11
h11
h8
h8

h7
h7
h5
h5
h10
h10

h6
h6

Kiertelimme vajaa kaksi viikkoa sitten Helsinki-päivän tiimoilta vähän keskustassa. F halusi katsomaan, josko Senaatintorilla olisi tarjolla ilmapalloja, ja niinpä kävelimme myös siihen suuntaan. Ilmapalloja ei löytynyt, mutta aivan ihana koju kylläkin. Kokonainen kontti täynnä kauniita kotimaisia printteja, vihkoja, kankaita ja tarjottimia. Ja vieläpä sellaisilta merkeiltä, joihin en koskaan aikaisemmin ollut törmännyt!

Yksi kontissa myytävistä ihanuuksista oli Johanna Högvägn perustama ja suunnittelema Highway Design -merkki. Johannan värikkäät ja hassuttelevat kuvat tekivät minuun heti vaikutuksen. Ensin tosin ajattelin, että ne sopisivat vain lastenhuoneen sisustukseen, mutta tarkemmin katseltuna moni niistä voisi sopia ihan vaikkapa meidän olohuoneen seinälle. Juuri tuollaisesta hassuttelustahan minä pidän.

Kaunista päivää!

-Karoliina-

*kuvat lainattu Highway Design -sivustolta luvallisesti

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Marjo
1/4 | 

Kuinka ihania!! Heti lähti kolme postikorttia tilaukseen, pääsevät koristamaan jääkaapin kylkeä :) Ja plussaa ehdottomasti ilmaisista toimituskuluista. Vähän jäi kyllä himottamaan nuo isommat posterit.. :)

Iida
2/4 | 

Onpa ihania! Nyt vaan pitäisi vielä osata päättää, mitä tilaan. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat