Kirjoitukset avainsanalla Jenni`s Hairdays

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt voi todella sanoa, että tällä viikolla on ollut pipokelit. Pipo ja -27°c. Se onkin ihana yhdistelmä hiusten kanssa.

Mun ja F:n pelastus tänä talvena ollut erilaiset lettikampaukset. Huomasin jo aikaisemmin, että letti on ainoa kampaus, joka a) pysyy F:n menossa koko hoitopäivän ja b) ei paina pientä päätä pipon ja kypärämyssyn alla.

Viime viikkojen aikana olen kuitenkin innostunut lettiämään myös omia hiuksiani, koska sain joululahjaksi äidiltäni Jenni`s Hairdays -Jennin Letille-kirjan (ja koska hiukseni ovat niin kauheassa kunnossa, ettei niitä kehtaa pitää enää auki).

Paras tapa kesyttää pipon alle jäävä ja sisällä sähköstä lentävä tukka onkin minusta juuri letti. Sen voi tehdä jopa yhden päivän "vanhoihin" hiuksiin, ja jos sähköisyys hiuksissa yltyy, voi lettikampauksen alle suihkutella kevyttä hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Niin ja ei tämä kuvienkaan vähän rähjäinen, koko päivän menossa mukana pysynyt sotkuletti ole hullumpi. Itse asiassa pidän siitä enemmän kuin ihan tuoreesta ja siististä aamuletistä.

-Karoliina-

Kommentit (8)

Sandra
1/8 | 

Ja joskus letti näyttää ihan parhaalta, jos sen tekee illalla, niin aamulla se on täydellinen ;)

piia
2/8 | 

Totta, että menossa muhjaantunut letti on kaunein! Tuo kirja on kyllä pakko hankkia. Kiitos vinkistä!

Kata
3/8 | 

Vitsit ku osais laittaa itelleen noin kivan letin! Miulla tukka tuonne alaselkään saakka ja nyt pakkasilla supersähköinen eli todella ärsyttävä :/
Pitää varmaan alkaa opettelemaan ;)

hop
4/8 | 

todella kauniita, mutta kuka kehveli noita osaa vääntää! Itse oon ihan toivoton pitkän tukkani kanssa ja tavislettikin vie kolmesta kuuteen kertaa, kun aina joku menee pieleen ja pitää ottaa uusiksi. Pitäis vissiin tosiaan harjoitella...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat