Kirjoitukset avainsanalla Ivana Helsinki -mekko

IvanaHelsinki-2018AST-30.jpg
IvanaHelsinki-2018AST-30.jpg

IvanaHelsinki-2018AST-25.jpg
IvanaHelsinki-2018AST-25.jpg

IvanaHelsinki-2018AST-73.jpg
IvanaHelsinki-2018AST-73.jpg

IvanaHelsinki-2018AST-86.jpg
IvanaHelsinki-2018AST-86.jpg

Hellurei lauantaiaamuun!

Nyt olisi taas ilouutisia tarjolla. Nimittäin ensi viikolla on taas aika Ivana Helsingin Studio Salen ja ja tälläKIN kertaa teillä, armon lukijani, on mahdollisuus päästä penkomaan kaikkia ihanuuksia tunti ennen ovien normaalia aukenemisaikaa.

Tapahtuma ampaisee käyntiin torstaina 12.4 klo 10, mutta Kolmistaan-blogin lukijoille ovet avautuvat jo klo 9.00. Paikkana toimii Ivana Helsinki Studio (Hämeentie 157).

Jo totuttuun tapaan Studio Salessa on myynnissä niin ikään Ivanan mallikappaleita, mallistojen viimeisiä aarteita ja erikoishintaisia mekkoja. Koska Ivana Helsingin studio muuttaa kesäkuussa paikkaa, on muuttosiivouksen ansioista tapahtumassa tällä kertaa myös huikean iso kirppisosasto, jossa on muun muassa Paolan vintage-mekkoihanuuksia.

Kesä tulee. Ja mekkokelit! Oletko valmis? 

-Karoliina-

Kuva: Ivana Helsinki // SS2108 -mallisto 

Ivana Helsinki Studio Sale

Hämeentie 157, 5.kerros, Helsinki.

Torstai& perjantai: klo (9)10-18

Lauantai: klo 10-16

Kommentit (2)

Saranda
1/2 | 

Voi vitsi! Harmittaa että oon muualla tuo aamupäivä, nyyh. Ivana Helsinki on ihan mun lempparimerkkejä. xx Toivottavasti muut lukijat tekevät hyviä löytöjä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

P3260381.JPG
P3260381.JPG

P3260389.JPG
P3260389.JPG

P3260396.JPG
P3260396.JPG

P3260399.JPG
P3260399.JPG

P3260411.JPG
P3260411.JPG

P3260415.JPG
P3260415.JPG

P3260417.JPG
P3260417.JPG

P3260420.JPG
P3260420.JPG

Joskus sen vaan tietää aivan heti. Kun eteen sattuu timantti. Jonka haluaa pitää ikuisesti.

Niin kävi tämän kaksikon kanssa. Ivana Helsingin Moomin Senja-mekko ja MOIMOIn Rosemary-kirjekuorilaukku. Kaksikko, jonka tiedän pelastavan niin monta asu- ja asustepulmaa tulevaisuudessa.

Tokihan varmuus asun sopivuudesta itselle ei ole vain mututuntumaan, vaan vuosien saatossa tullutta tietoa ja kokemusta siitä, mikä on oma juttuni. Mekko kun sattuu olemaan sitä ”Ivanan sinistä”, josta tuli jo vuosia sitten yksi lempiväreistäni. Tuolloin mekko oli minulla nyt vain kuvauslainassa, mutta se syöpyi niin mieleeni, että nyt oli aika saada se myös ihan omaksi.

Tokihan Senjan ihanuutta ei vähennä se, että siinä on tuttuakin tutumpaa pitsiä. Luottopikkumustani kuin kesienikin pelastus (jota käytin mm. aikanaan vieraillessani A:n luona helteisessä Itävallassa) kun sattuvat olemaan samaa muumipitsiä.

Tästä taisi tulla nyt ihka oikea asupostaus. Molemmat ihanuudet ja TUHANSIA muita kaunokaisia löytyy IVALOsta. Suosittelen kurkistamaan!

-Karoliina-

Asu: mekko, Ivana Helsinki // laukku, MOIMOI // molemmat saatu IVALO Ambassador -yhteistyön kautta

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

*Yhteistyössä Kolmistaan-blogi ja Ivana Helsinki

IMG_9326-2
IMG_9326-2
IMG_9329
IMG_9329
IMG_9333
IMG_9333
IMG_9337
IMG_9337

Jopas on ollut päivä. F jäi muutamaksi yöksi juhannukselta vielä mummolaan, ja minä saavuin Helsinkiin viimeistelemään kirjaa. Oli jokseenkin hankala istahtaa koneen ääreen, kun takana on niin monta kivaa tapahtumaa, isoa ja pientä reissua ja kesäistä kesää. Olisi ollut vaan helppoa jäädä leijumaan lomatunnelmaan, mutta kylläpä ne velvollisuudetkin on hoidettava kunnialla loppuun.

Onneksi pääsen taas jo keskiviikkona takaisin piipahtamaan maalle kun haen F:n kotiin ja viikonlopuksin on luvassa taas vähän reissuntynkää, kun suuntaan Tampereelle Freedomeille.

Ja olipa koneen ääreen kiva palata siitäkin syystä, että saan pistää ilmoille nyt ennen kuulumattoman ihanan Ivana Helsinki -arvonnan + -alekodiin. Homma etenee näin:

  1. Kirjoita minulle kommenttikenttään kysymys, johon haluaisit minun vastaavan, ja olet mukana kahden Herbario-kukkalaukkusetin (3kpl) arvonnassa.
  2. Käytä koodia KOLMISTAAN20, kun vierailet Ivana Helsingin nettikaupassa, Uudenmaankadun liikkeessä tai Itiksen Pop-upissa. Saat sillä -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista!
  3. Sekä arvonta, että alekoodi ovat voimassa sunnuntaihin 3.7.2016 klo 24.00 asti!
ivana
ivana

Ihanaa uutta viikkoa! Tällä viikolla tulee sitten ainakin meidän Rodos-hotellin esittely, yksi terveyspohdinta ja juhannustunnelmaa maalta.

-Karoliina-

*kuvat: Janita Autio

Kommentit (212)

Pauliina
3/212 | 

Jos voisit valita, asuisitko mieluummin Helsingissä vai jossain muualla - jos niin missä?

Veera
5/212 | 

Arvontaan on lähdettävä mukaan kysymysten klassikolla: vieläkö on villihevosia?

Amalia L
7/212 | 

Kysyisin sinulta seuraavaa: onko sinulla joitakin huonekalu-, sisustus- tai vaateunelmia, joita et ole vielä pystynyt toteuttamaan? Entä vastaavia matkakohteita?

liinana
8/212 | 

Miten meikkaat sun silmät? Ne on jotenkin aina niin kauniit, ja kuten tämänkin postauksen kuvissa, niin vähän salamyhkäiset utusumusilmät.

Sini
12/212 | 

Sulla on ihana tyyli! Mikä on sun tänhetkinen luottovaatekappale/asuste mitä yhdistelet sekä arkisempaan lookiin että muihin asukokonaisuuksiin? :)

Bulla
14/212 | 

Tämä liittyy taas lukemiseen. Luetko lomalla enemmän kuin talvella? Luetko kesällä kevyempää kirjallisuutta?

Niina
15/212 | 

Olen itsekin nyk. yksinhuoltaja - miten koit teidän eronne? Itse itkin monta kuukautta enkä millään meinannut nousta, enkä viiden vuoden jälkeen ole noussut vieläkään. Haluaisin tietää miten sinä koit ja mitä tunsit kautta tunnet?

Tiude
19/212 | 

Onpas ihana arvonta, Ivana on yks lemppareitani!

Kysymys sinulle: jännittikö käsikirjoituksen lähettäminen eteenpäin ja laitoitko sen useammalle kustantajalle?

Kyseinen kysymys ihan siitä syystä, että olen hykerrellyt itsekseni kahden tuntemattoman ihmisen samankaltaisuudelle. En tunne sinua, en todellakaan ole ulkonäöltäni kaltaisesi, mutta elämä johdattelee kuitenkin joiltain osin samoja teitä. Keski-Suomessa, ammattivalinnassa, parisuhteen ikäerossa, kirjoittamisessa, bloggaamisessa, erosinkin lasten isästä vain muutamaa kuukautta aiemmin, ennen kuin luin samanlaista tarinaa täältä. Nyt viimeistelen käsikirjoitustani.

Siksi on ollut niin huojentavaa ja jopa hämmentävää lukea tekstejäsi. Niin samankaltaista elämää, vaikka kuitenkin aivan erilaista. Tätä kai se samaistumisen tunne sitten tosissaan on! Pieniä paloja elämästä, jotka rohkaisevat eteenpäin, kannattelevat tai jopa tyrkkivät. Vahvistavat näkemyksiä suuntaan tai toiseen. Kiitos siitä ja rohkeudestasi kirjoittaa!

Aurinkoista kesää sinulle!

Tiia
22/212 | 

Haluaisitko olla ns. kokopäiväinen kirjailija niin, että kirjoittaminen olisi päätyösi?

23/212 | 

Ihania kuvia! Ei kovin henkilökohtainen kysymys, mutta mua itse asiassa kiinnostaisi tietää mitä helsinkiläisiä kahviloita ja ravintoloita suosittelisit kesällä sinne päin reissaavalle? :)

Anniina
26/212 | 

Oletko joutunut joskus luopumaan jostain sellaisesta mikä kaduttaa tänä päivänä, jos niin mistä ja kuinka se muutti elämääsi?

Petruska
27/212 | 

Hei Karoliina!
Kysymys, jota olen usein miettinyt, kuuluu näin: Haaveiletko koskaan muutosta takaisin maalle? Esimerkiksi Hankasalmelle. Kirjoitat maalla olosta usein ja lämpimästi, joten kysymys on ehkä herännyt sieltä rivien välistä.

Dee
32/212 | 

Minkä terveisen tai neuvon kertoisit 10 vuotta nuoremmalle itsellesi? En siis tarkoita tätä sellaisena menneeseen jumittuvana "katsellaan vain taaksepäin" -ajatteluna, vaan monestihan sitä kokemuksen ja vuosien myötä oppii ja oivaltaa asioita, jotka olisivat olleet kullanarvioisia neuvoja ja oppeja jo aiemmin elämässä.

Enni
33/212 | 

Olen tulossa viikonloppuna Helsinkiin siskoni luo ja pääsen lomailemaan ihan itsekseni eli aktiviteettien ei tarvitse olla lapsiystävällisiä ?

Joten; mitä suosittelisit minun tekeväni?

J.e.n.n.i.m.a.r.i.a
34/212 | 

Millainen rahankäyttäjä olet? Mihin käytät ns. ylimääräiset pennoset?

35/212 | 

Osa blogisi sisällöstä käsittelee laajasti mm. vaatteita, ulkonäköä, hyvinvointia, terveyttä, äitiyttä jne. Mitä sinulle merkitsee naiseus? Miten nämä edellä mainitsemasi asiat sinulle merkitsee? Miten näet itsesi naisena?Tyylisi naisena?

Minna
37/212 | 

Mitä Helsinki -kohdetta suosittelisit kulttuurinnälkäiselle äidille + vauvalle?

Riikka
43/212 | 

Joku toinen esittikin jo saman kysymyksen, mutta seuraava oli myös minun mielessäni: Näetkö itsesi vielä esimerkiksi Hankasalmella tai muualla maaseudulla asumassa?

Jenni
46/212 | 

Moi Karoliina! Muistelen, että aikaisemmin kuntoilubuumi koki pienen mahalaskun..kiinnostaakin onko kipinä löytynyt uudelleen ja missä muodossa? Tsemppiä ja aurinkoa! 8)

Sofia
52/212 | 

Kerrassaan ihania. Minua kiinnostaa, mikä on ollut vangitsevin elämäsi hetki? :)

Karenina Unska
57/212 | 

Nyt kun olet sinkku sallittakoon pieni lemmenkisailukysymys. Kenet näistä valitsisit (leikki olettaa, että kaikki olisivat sinkkuja ja halukkaasti parisuhteeseen kanssasi lähdössä): Palefacen, Waltteri Torikan vai Joel Haahtelan? Perustele, miksi!

Laurakp
63/212 | 

Luetko aloittamasi kirjan aina loppuun vaikka se olisi kuinka huono, vai pystytkö jättämään kesken?

Jenna
74/212 | 

Oliko sinulla lapsena jokin urheilulaji jota harrastit? Tai muu harrastus, jossa kävit?

vakiolukija
79/212 | 

Moi, Onko sinun hyvä olla nyt rankan kevään jälkeen?
Ihanaa kesää sinulle ?

T. Vakiolukija

Ps. Söpöt kukkarot!

Sini
80/212 | 

Nyt tiiän, mistä käyn kattomassa laukkua kesän juhliin!

Kysymys, käytkö kaupassa ilman meikkiä?

Klaara
94/212 | 

Mikä on tulevan kirjasi nimi ja milloin se julkaistaan? Ihania kukkaroita arvonnassa! Kelpais!

Anna
95/212 | 

Oliko sinulle selkeää opiskella opettajaksi, vai oliko mielessäsi myös muita vaihtoehtoja?

Maire
105/212 | 

Jos voisit asua missä päin Helsinkiä vain, minkä alueen valitsisit? Ja miksi?

Petunia
107/212 | 

Millainen kirjasi kirjoitusprosessi on ollut? Onko välillä rämmitty ja takerruttu jokaiseen sanaan ja taas välillä päästy flow-tilaan? Onko kirjan aloitus helpompaa kuin lopetus?

Elina
109/212 | 

Mitä kokkaatte arkena? Arkiruokavinkit on mulle ainakin tervetulleita :D Jauhelihakastike ja perunat alkaa vuosien jälkeen jo vähän tökkimään...

110/212 | 

Haluaisitko saada F:lle pikkusiskon tai -veljen? (Pahoittelut, jos joku kysyi tätä jo. En jaksa selata kaikkia kommentteja puhelimella...)

Tarjahelena
112/212 | 

Miten saat voitettua kirjoittamispuutumisen? Eli, kun homma on puhdasta työtä ja iloa ei löydy-miten pääset eteenpäin?

Airiin
115/212 | 

Milloin olet äreä jos yleensä olet? Minä itse olen väsyneenä ja nälkäisenä. Osallistun samalla arvontaan.

Ida
116/212 | 

Kysymys johon haluaisin sulta neuvoja:

Miten saada 5-vuotias tyttö pukeutumaan sekä äidin että tyttären mielestä kauniisiin vaatteisiin? Kuinka ratkaista ristiriita päiväkodista tulevien paineiden Frozen-hirvityksiin ja äidin mieltymyksen designvaatteisiin välillä?

Anna
117/212 | 

Oliko ns. haave ammattisi opettaja vai oliko mielessäsi muitakin vaihtoehtoja? Jos oli, niin mikä se oli? :)

Oona Emilia
139/212 | 

Oi ihanaa Ivana Helsinkiä!
Haluaisin tietää, miksi päädyit juuri tuohon ammattiin ja mitkä asiat ovat sinusta antoisimpia äikän maikan työssäsi?
Itse aion vielä jonain päivänä valmistua suomen kielen, sekä mahdollisesti äidinkielen ja kirjallisuudenkin, opeksi.

kausu
141/212 | 

Minkä uskot olevan suurimpia tapahtumia tms. jotka ovat vaikuttaaneet siihen, että sinusta on tullut juuri personaalinen itsesi? :)

Katju
143/212 | 

Ihana arvonta! :)

Mitä kirjaa suosittelisit ääneen luettavaksi pienille ekaluokkalaisille? :) Onko F:n kanssa tullut esille jokin kyseiseen tarkoitukseen sopiva kirja (esimerkiksi?)? Mitä kirjaa (kevyttä "hömppää") suosittelisit kesälukemiseksi kesälomalle?

sINI
150/212 | 

Voi miten ihania laukkuja! ?? Haluaisin kysyä sinulta, miten suhtaudut työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen? Esim. Miten paljon olet valmis joustamaan työlle? Onko sinusta hyvä limittää työ- ja vapaa-aikaa toisiinsa? Onko muita ajatuksia tähän liittyen tai oletko ylipäätään pohtinut asiaa? Itse aika usein melkein F:n ikäisen lapsen äitinä huomaan yrittäväni tasapainoilla ko. kysymysten kanssa niin periaatteellisella kuin käytännönkin tasolla.

eeva
155/212 | 

Heippa Karkki!

Voitko kertoa ihonhoito rutiinisi? Sinun ihosi näyttää todella hyvinvoivalta :)

PS. Kumpi maksaa postimaksut?

Jenni Lyllerö
160/212 | 

Oletko muistanut hengähtää lomalla vai ollut koko ajan "lomalla" ja suunnitellut liikaa?

Emily
166/212 | 

Nyt tulee aika henkilökohtainen kysymys. Miten selviät jos sinulla on henkisesti vaikeaa?

Nippe
173/212 | 

Mäkin haluan vastata: Joel Haahtelan.
Hän näyttää luotettavalta ja salaperäiseltä yhtäaikaa.
Pidin myös erittäin paljon eräästä hänen vuosien takaisesta kirjastaan.
Se oli paljolti sen kaltainen, minkä tyyppisen itsekin haluaisi kirjoittaa.
Kukapa ei olisi haaveillut kirjan kirjoittamisesta, edes yhden!!

Nippe
174/212 | 

Anteeksi henkilökohtaisuus, mutta oletko jo pystynyt ajattelemaan mahdollista uutta seurustelusuhdetta tai jopa elämänkumppanuutta?
Onnellista kesää!

Maria
183/212 | 

Ihana arvonta! Kauniilta näytät jälleen noissa ihanan kesäisissä kuvissa.
Asiaan, kysymykseni sinulle on: Mitä asioita omasta lapsuudestasi haluat jakaa eteenpäin omalle tyttärellesi?

Heli Katariina
186/212 | 

Oihh, ihania tuotteita! Mikä on mielestäsi parasta Ivana Helsingin tuotteissa? :)

Maijai
189/212 | 

Mikä on kivointa, mitä voi tehdä kolmistaan? :) Entäs yksin, mistä nautit eniten?

juli
190/212 | 

Moijdo! Mikset(te) muuttaisi takaisin kotikonnuillesi keski-suomeen, jyväskylään? :>

Mia
193/212 | 

Mikä on kaunein, arvokkain tai muuten vaan tärkein esineesi, jolla on myös sisustuksellista arvoa? :)

Jenna O
196/212 | 

Mistä sä ammennat tuon kaiken positiivisuutesi? Ja miten rohkaisisit aloittamaan blogin kirjoittamisen?

hilkka
200/212 | 

Jos saisit muuttaa jotain itsessäsi, mitä muuttaisit vai muuttaisitko mitään?

Tuuti
208/212 | 

Ihan unelmalaukkuja! Mulla on parikin kysymystä:

1. Millainen on sun työ- eli opettajalook? Mitä mieluiten puet päällesi kouluun ja miksi? Onko sulla luottovaatteita töihin? Miten look eroaa muusta pukeutumisestasi? (Olipahan monta yhteen ämpättynä. :D)
2. Mikä opetustyössä oli uran alkuaikoina ja sijaisuuksia tehdessä antoisinta ja haastavinta? (+Miten oppilaat ja muut opettajat suhtautuvat aloittelevaan opettajaan?)

Tuuti
209/212 | 

Unohtui vielä kysyä, että kuka on lempi kirjailijasi? Otatko joltakulta vaikutteita kirjoittamiseen? Mihin kirjaan palaat uudestaan?

maijjju
210/212 | 

Hei, Sulla on todella hyvä maku ja olet innovatiivinen sisustaja - mistä saat ideoita sisustukseen, säilytysratkaisuihin yms? Ja onko sulla heittää mulle vielä joku hyvä sisustusvinkki?! :)

211/212 | 

[…] arvontojen kommenttikentässä hyviä ostovinkkejä Po.P:n aleen, ja toisaalta yli 200 mielenkiintoista isoa ja pientä kysymystä mulle vastattavaksi. Yritän vastat ihan jokaiseen niistä nyt kesän aikana postauksissa, joten […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oi että. Mun on ollut niin kauan kun muistan vaikeaa olla kameran edessä. Siksi jännitin eilisiä kirjan promoamiseen tarkoitettuja kuvauksia aika paljon. Ja ihan turhaan : Kuvausaamupäivä meni hienosti!

Suuntasin siis sunnuntaiaamuna Punavuoreen kuvaaja Janita Aution kotiin, jonka kanssa olimme sopineet kuvaukset jo varmaankin kuukausi aikaisemmin. Kannoin olallani toooooodella isoa Ivana Helsingin säkkiä, jonne olin onnekseni saanut lainaan läjäpäin aivan järisyttävän kauniita Ivanan SS16-malliston mekkoja ja neuleita.

Näin Janitan vasta toisen kerran kasvotusten, mutta tuntui, kuin olisimme tunteneet aina. Läväytin kamani hänen kotiinsa, sotkin samoin tein paikat meikeillä ja hatuilla, ja siitä se homma sitten lähti. Paljon höpötystä, ihania vaihtuvia vaatteita, sekopäätekonaurua, t-paitasillaan hytisyä tammikuun tuulessa ja kauniita kuvia. Kyllä kuvaajalla on väliä, kiitos Janita!

-Karoliina-

 

Kommentit (5)

Nippe
2/5 | 

Onko tuo matto villaa ja kenties Hobby Hallin kautta hankittu?
Itellä samainen harmaavalkoisena. Tuo sohva näyttää ihanan retrolle ja tunikat ♡
Hyvä te!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu