Kirjoitukset avainsanalla ison lapsen kantaminen

kantokiertue kolmistaan
kantokiertue kolmistaan

Kun pistin keskiviikkona postauksen eetteriin, menin kymmeneksi minuutiksi suihkuun ja palasin luurini ääreen, oli näky melkomoinen. Facebook ja kaikki viestiväylät olivat täyttyneet sukulaisten ja kamujen kyselyistä, onnitteluista ja omista arvauksista siitä, miksi meille tarvitaan pian kantoreppua.

Moni arveli meille syntyvän uuden vauvan, mutta niinhän se vain oli, ettei suurinta osaa kuitenkaan voinut (ainakaan kauaa) huijata.

Oikeassa siis olitte: Ei meille vauvaa ole tulossa! Kantoreppu kuitenkin. Ja nyt kerron miksi.

Kolmistaan osallistuu nimittäin  Kantokiertue 2014 -blogipöhinään, jossa Tulan kantoreppu seikkailee monissa bloggaavissa perheissä ikäänkuin kokeilu- ja tositoimimielessä. Mukana on pitkän linjan "kantajia" ja sitten tämmöisiä meikäläisten tyylisiä tyyppejä, joille homma on melkein kokonaan vieras.

Hauskaa ja erikoista tämän vuoden Kantokiertueesta tekee se seikka, että mukaan lukematta muutamaa bloggaajaa, tänä vuonna testataankin kantoa taaperoilla ja jopa vähän isommillakin lapsilla.

Mitähän tästäkin taas tulee? Onko hommassa ensinnäkään järkeä? Ja kuinka Esko selkävaivaisena ja minä tämöisenä tappina hommaan pystymme?

Jos ei muuta tapahdu, niin saadaan ainakin kunnon naurut.

-Karoliina-

*Kantokiertue 2014 infoa, bloggaajatiedot ja vinkkejä kantamiseen löytyy täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat