Kirjoitukset avainsanalla Ipanainen kokemuksia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän koko kesän jatkuneen KonMari-siivousinnostuksen keskellä on pitänyt pohtia, minne kaikkialle esimerkiksi pieneksi jääneitä F:n vaatteita kannattaa viedä. Toki pieni serkku on saanut osansa vaatteista, samoin kavereiden lapset jo aikaisemmin. Kuitenkin varasto vaan kasvaa kasvamistaan vaatteista, joten jotain tuli tehdä.

Niinpä otin yhteyttä Ipanaisen naisiin, että olisin tarjonnut F:n vaateita heille myyntiin. Mutta heilläpä olikin meille vieläkin hauskempi tarjous: Mitä jos toisimme F:n vaatteita myyntiin Ipanaisen myyntipisteelle tämän viikon lauantaina (1.8.2015)  järjestettäville Skidit-festareille.

Niinpä F:n vaatteita voi siis bongata ja ostaa tulevan lauantain Skideillä. Tämän lisäksi Ipanaisen pöydässä Skidien aikana myydään Lähiömutsin lastenvaatteita, tämän viikon parhaat palat Ipanaisen Hakiksen myymälästä, kerhoreppuja, tossuja, eväsrasioita, Infobamd-rannekkeita, LolliJo-koruja kantotuotteita ja vaikka mitä muuta.

F:n vaatteista Skidien Ipanaisessa myydään  koissa 50-68cm + 98-110cm. Aika oudosti tuosta välistä tosiaan kokoja puuttuu, mutta ne ajattelen inventoida, penkoa ja tuoda kivijalka-Ipanaiseen sitten myöhemmin syksyllä. Mukana Ipanaisen pöydässä meidän osaltamme on bodyja, vauvapöksyjä, kenkiä, hattuja, mekkoja, päiväkotivaatteita, kaikki jäljelle jääneet imetyspaitani, vauvalakanat ja paljon muuta. Noissa vauvakokoisissa unisex-värejen sijaan löytyy pinkkiä, vaaleanpunaista ja vähän lisää pinkkiä :) Todellinen pientä tyttöä odottavan henkilön täsmäpaikka siis! Isommissa koissa löytyy sitten hyvinkin sukupuolineutraaleja vaatteita. Enemmänkin reippaita värejä.

Vaatteita löytyy mm. seuraavilta merkeiltä:

 • Benetton
 • H&M
 • Aarrekid
 • Lindex
 • PompDeLux
 • Polarn O. Pyret
 • Reima
 • Esprit
 • Mainio
 • Tutta
 • Viljamin Puoti
 • Vimma
 • Makia
 • Marakattimarssi

Tulettehan paikalle? Kirppispöydän takaa löytyy Ipanaisen ihanat naiset, mutta juhlahumussa olemme varmasti koko perhe melkein koko festareiden ajan mukana. Niin ja onpa Eskolla Skideillä yksi aika hauska tehtäväkin...

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

1/7 | 

Vinkkinä mainitsen, että nuo 50 senttiset käyvät myös nukenvaatteiksi. Vaikka karsiminen ja ylimääräisestä eroon pääseminen ovat tosi hienoja juttuja, innoissaan ei kannata ihan kaikkea heittää menemään.

Ulla
3/7 | 

Hei, olethan säästänyt joitain lempparivaatteita tuleville sukupolville...ei ole sitten ihan heti ilmeisesti toinen lapsi suunnitelmissa, kun olet myyntihommissa? Kauniita vaatteita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat