Kirjoitukset avainsanalla Innodeco

Huomenia kansa,

isak1
isak1

isak4

isak8

vähän aikaa sitten nimimerkki " =) " toivoi minulta lisää sisustusaiheisia postauksia. Lupasin, että niitä tulee. Ja tässäpä ensimmäinen.

isak10

isak3

Sain pari viikkoa sitten Innodeco -nimiseltä sisustustuotteiden maahantuontifirmalta infosähköpostin, jossa kerrottiin, että Suomeen rantautuu pian maailmalla jo kovan suosion saanut ISAK -merkki. ISAK tuoteperheen on suunnitellut ja perustanut ruotsalainen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Sandra Isaksson, ja tyyliltään ISAKin tuotteet ovat värikkäitä ja kauniilla tavalla aavistuksen retrojakin. Semmoisia skandinaavisen yksinkertaisia, mutta kuitenkin kotoisia.

isak5

Niin ja onhan merkki myös muuten varma hehkutuskohde meille, joiden mielestä esimerkiksi Ferm Living on sykähdyttävä! Tuotteet sopivan nimittäin aika kivasti yhteen, vai kuinka?

isak9

isak2

ISAK -tuoteperheeseen kuuluu design-lahjoja, sekä erilaisia kodin tuotteita ja tapetteja. Jälleenmyyjiä löytyy niin kivijalkamyymälöistä kuin netistäkin.

isak7

isak6

Kokosin tähän postaukseen omat inspiraatiokuvani ISAK:n valikoimasta. Sykähdyttääkö?

Ihanaa torstaita! Toivoa on :)

-Karkki-

Kuvat: http://isakisak.blogspot.fi

 

 

 

 

 

 

Kommentit (5)

1/5 | 

Oi vau! Tosi pirteitä kuoseja ja ihan uusi tuttavuus minulle. :)

Karoliina Sallinen
2/5 | 

No eikö!! En malta odottaa, että pääsen katsomaan ja hypistelemään noita joku päivä ihan livenä!

=)
3/5 | 

ihanaa!!! Vihdoin sain sisustusjuttuja!! Ja kuvia teidän kodista :P ja noi on tosi MAGEET!! ja varmasti jonkunlaista juttuja tulee meidänkin kotiin :) Löydät aina niin uutta ja kivaa tänne, mitä en itse ole kuullutkaan :D Iso kiitos, että kuuntelet toiveita ja vastaat näinkin ahkerasti lukijoille!! :) Seuraava toive onkin, että minne muutatte?? Omakotitalo?? :P

Karoliina Sallinen
4/5 | 

Lehteen painettava kolumnini on mielestäni semmoista minun omaa ajatuksenvirtaani, blogissa sen sijaa täytyy erityisesti keskustella lukijoiden kanssa, ja kuunnella, mitä toiveita teillä aina onkaan. Interaktiivisuus kuuluu asiaan, koska eihän blogi olisi blogi, jos sillä ei olisi lukijoita ja lukijoiden mielipiteitä. Toisaalta haluan kyllä itsekin aina tutustua uusiin asioihin, ja ottaa asioista selvää...kai se on tämmöisen semi-toimittajan luonnollinen luonteenpiirre: uteliaisuus!
Uusi asunto on vielä osin arvoitus, mutta omakotitalo se ei kyllä ole! Siitä olen varma ;) Helppo asuminen ilman ikuista nurmikonleikkaamista tai seinän maalaamista sopii meille paremmin...

Karoliina Sallinen
5/5 | 

Niin oli minullekin! Mutta silti mallisto tuntui heti jotenkin todella kotoisalle ja omalleni!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat