Kirjoitukset avainsanalla indiedays blog awards 2015

IMG_20151012_120849
IMG_20151012_120849
kolmistaan1.jpg
kolmistaan1.jpg

Yksi bloggaamisen oudoin osa-alue on mielestäni itsensä esiintuonti. Ja en siis tarkoita sitä, että bloggaisin omista asioistani. Sehän on jo normaalia puuhaa. Vaan se, että pitäisi kertoa, kun on mennyt hyvin. Tai kun on mukana jossain kisassa, skabassa tai äänestyshommissa. Silloin iskee kansallemme tyypillinen "emmäänytkehtoo -fiilis".

Mutta nyt teen poikkeuksen. Ensimmäisen kerran ikinä. Jos me Kolmistaan-jengiläiset ansaitsemme mielestäsi äänen Indiedaysin Blog Awardsin Lifie-sarjassa, käykää antamassa äänenne meille täällä.

Etsi sieltä Kolmistaan ja klikkaa äänestä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tavaratalolahjakortteja ja lippuja Indiedaysin Blog Awards- gaalaan 31.10.

Kiitos muruset, olette huippuja... :)

-Karoliina, F ja Esko-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (10)

Pinja
1/10 | 

Pakko oli käydä ensimmäisen kerran ikinä äänestämässä Blog Awadseihin, teidän blogi on vaan niin mahtava :) Jatkakaa samaan malliin!

kata
2/10 | 

voitte olla varmoja että äänestän Teitä! ainut blogi mitä oon jaksanu seurata yli vuoden ja päivittäin. kiitos kuuluu siitä teille molemmille.

Sonja K
3/10 | 

Hyvä, että mainostit, en olisi muuten tiennyt tällaisesta äänestyksestä! :) Paras blogi, mitä olen koskaan seurannut! :) Ja kiitos Iholla -ohjelman, että ylipäätänsä päädyin lukijaksi!

veera
4/10 | 

Ääni annettu teille ! Ainoa blogi mitä tulee kurkittia joka päivä :)

5/10 | 

Mä äänestin teitä, ei ees käyny mielessä et olisin äänestäny mitään toista blogia. Ootte niin loistavia ja teidän blogin jutut on ihan parhautta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat