Kirjoitukset avainsanalla Indieday Blog Awards 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna vietetään Indiedays Blog Awardseja. Ja koska en ole erityisesti mikään gaalaihminen (Esko pakotti tännekin ;) ), ei vaatekaapistani löytynyt valmiiksi mitään gaala-asua.

Onneksi ihanat vainio.seitsonen, sekä Lumi ehtivät hätiin, ja nyt minulla on vaatteet iltaa varten.

Vainio.seitsoselta saan päälleni ihanan trikoisen haaremihaalarin, sekä jakun, joka "ei ole kiinnittänyt aikaisemmin erityisesti kenenkään huomiota", ja joka ei ole koskaan mennyt  edes varsinaiseen valmistukseen. Mutta minusta se oli ihana! Juuri niin erilainen ja jotenkin hauskan leikkisä.

Koska asuni oli niin maltillisen värinen, päätin lainata Lumilta katseenkiinnittäjälaukkua, kelta-harmaa-mustaa Ida Wristlet Multicolor -laukkua. Aluksi suunnittelin laittavani korviini Uhanan uudet kelta-mustat -pisarakorvikseni, mutta nyt en tiedä, riiteleekö kaksi erilaista keltaisen sävyä keskenään. Pitää siis vielä pohdiskella.

Nyt pitäisi vielä miettiä, kuinka meikkaan ja miten väkerään hiukseni. Ensin ajattelin mennä kampaajan ja meikkaajan kautta, mutta sitten iski nuukuus. Ehkä mä osaan itsekin (sormet ristiin!).

Aurinkoista perjantaita! Tänään meillä on megasiivouspäivä. Kämppä on jotenkin räjähtänyt aivan karmeaksi, ja nyt tarvitaan luuttua ja imuria oikein kunnolla.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

1/4 | 

Vaatteet ja asusteet ovat kauniit ja ihanan pirteät.
Mukavaa juhlaa ja oikein hauskaa viikonloppua!

Jenny
2/4 | 

Just ihana toi jakku ! voisin kuvitelle itsenikin päälle.

Kolmistaan-Karoliina
3/4 | 

Kiitos Outi :) Juhlathan tosin jäivät minun osaltani väliin kuumeen vuoksi :(

Kolmistaan-Karoliina
4/4 | 

Minustakin se oli aivan upea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat