Kirjoitukset avainsanalla Ilosaari

ilosaari3
ilosaari3
ilosaari4
ilosaari4
ilosaari5
ilosaari5
ilosaari11
ilosaari11
ilosaari12
ilosaari12
ilosaari13
ilosaari13
ilo
ilo
ilosaari2
ilosaari2
ilosaari6
ilosaari6
ilosaari9
ilosaari9
ilosaari7
ilosaari7
ilosaari8
ilosaari8

  

ilosaari14
ilosaari14

 

ilosaari16
ilosaari16
ilosaari1
ilosaari1

Istuimme eilen Hotelli Aadan aamupalapöydässä parin kaverimme kanssa ja puhuimme siitä, kuinka Ilosaari-viikonloppu on vuoden varmin hetki tavata vanhoja kamuja. Vaikka suurin osa meistä asuukin Helsingissä – ja jopa vain muutamien kilometrien päässä toisistamme – ei tavallisen arjen keskellä ole enää aikaa nähdä vanhalla porukalla yhtä usein kuin ennen. Työt, parisuhteet, harrastukset, lapset ja koko tavallinen elämä vie enemmän aikaa kuin ennen, ja silloin after workit ja yhteiset aamupalat vaan jäävät yhä harvemmiksi.

Mietimme myös siinä kahvikupposten (pannukahvia) ja karjanalanpiirakoiden (itse tehtyjä) ääressä, mikä Ilosaaresta sitten tekee tapahtuman, jonne kaikki haluavat – edelleenkin – tulla. Edelleen, vaikka ehkä jokainen meistä ei jaksakaan enää bailata aamukuuteen (toiset tosin jaksoivat aamukymppiin). Edelleenkin, vaikka useimmilla teltta on vaihtunut hotellihuoneeseen ja bändikattauksestakaan ei löydy välttämättä niitä suurimpia maailmantähtiä.

Tulimme siihen tulokseen, että kaikkien oman elämän muutosten ja muiden festareiden keskellä Ilosaari on edelleen säilyttänyt sen hyvällä tavalla kotikutoisen otteensa. Älkää ymmärtäkö väärin! Minusta on tietysti ihanaa myös muiden festareiden flowmainen hifistely tunnelmavaloin ja viinibaarein, mutta kyllä aivan aidon festaritunnelman saavuttaa enää vain Ilosaaressa. Miten siistiä onkaan kuunnella laadukasta kotimaista musiikkia iloisten ihmisten keskellä. Miten mahtavaa on asioida lupsakoiden joensuulaisten kanssa, jutella teidän älyttömän mukavien lukijoiden kanssa tai tilata se Ice Beaver (Eskolle), jonka takana on porukka hyviä kaveruksia, jotka halusivat vain tehdä jotain kivaa yhdessä. Miten mahtavaa onkaan nähdä Kerubin myyjänaisten jorailevan pulled pork –annosten välissä ja nähdä Haloo Helsinkiä laulava yleisömeri.

En ole joensuulainen. Mutta silti aina heinäkuun kolmantena viikonloppuna tuntuu, kuin olisi palannut kotiin.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (17)

Sanna
1/17 | 

Katoliina, oot vaan niin kaunis ja ootte Eskon kanssa ihanan näköinen pari! :)

tyttis.
2/17 | 

En ole itse päässyt Ilosaareen moneen vuoteen, mutta kyllä veit jalat suustani postauksellasi. Monia festareita aikanaan kiertäneenä, Ilosaaressa vaan on "sitä jotain" :) ♥ ehkäpä sitten ensi kesänä.. :)

Hottentotti
3/17 | 

Kaunis pari olette :) Näin teidät pari kertaa. Ilosaari on kesän parhautta <3

Anne
4/17 | 

Hitsi, olette päässeet ilmaiseksi lehdistöpassilla festareille. Nyt kyl olen kade, jos jakavat ilmaisia pääsyjä siitä, että kehuu festareita kahden blogi merkinnän verran.

Nanni
5/17 | 

Karoliina! Näissä ja jo aiemmissakin kuvissa olen katsonut, että et todellakaan tarvi ripsienpidennyksiä! Sun silmät näyttää ihanilta ja kauniilta ilmankin. Mulla on itsellä vähän sama, että ripsienpidennysten jälkeen tuntuu ankealta, mutta samalla oma meikkaaminen alkaa taas... luomivärit jes, rajaukset jes.. kaikki se, mitä ei jaksa tehdä kun on ripsienpidennykset ja näyttää ihan ookoolta ilmankin, mutta kyllä sillä omalla ehostamisellakin vaan saa itsensä näyttämään kivalta, jopa kivemmalta, kuin pelkillä räpsyillä ilman muuta panostusta! Sä oot mielettömän kaunis NYT! Kivassa, pienessä meikissä ja ILMAN räpsyjä! :))

Elina
6/17 | 

Olipa mukava kohdata teidät ja huomata miten aitoja te ootte, huippua! Ehkä kohtaamme taas ensi vuonna. Mukavaa loppukesää.

Esko
8/17 | 

Olisit tullut Hottentotti morjestamaan. Kivaa loppukesää!!

Esko
9/17 | 

Olen käynyt Ilosaaressa vuodesta 1998. Eli muutaman kerran olen maksanutkin kyseisille festivaaleille. Eläkä turhaan Anne kadehdi vaan nauti kesästä!...:)

Esko
10/17 | 

Varmasti kohtaamme!! Sinullekin oikein mukavaa loppukesää!!!...:)

Esko
11/17 | 

Heippa Piia! Kiitos myös tästä näkökulmasta ja olipa kiva, jos Ruisrock postaus välitti aurinkoisen ja iloisen tunnelman...Oikein kivaa kesää!!

kata
12/17 | 

Kylläpä on söpö Ilosaarityttö!! :)

Sanna
13/17 | 

Nolo kirjoitusvirhe, Karoliina siinä pitäis lukea! :)

Minna
14/17 | 

Ilosaari on parhautta! Kiitos teille hulvattomasta juttutuokiosta - mahtava yhteisselfie löytyi puhelimesta mutta sitä ei nyt "harmillisesti" saa tähän linkitettyä ? Nähdään taas! Minna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ilosaari kolmistaan 18
ilosaari kolmistaan 18
ilosaari kolmistaan 1
ilosaari kolmistaan 1
ilosaari kolmistaan 2
ilosaari kolmistaan 2
ilosaari kolmistaan 4
ilosaari kolmistaan 4
ilosaari kolmistaan 5
ilosaari kolmistaan 5

 

ilosaari kolmistaan 7
ilosaari kolmistaan 7
ilosaari kolmistaan 8
ilosaari kolmistaan 8

 

ilosaari kolmistaan 10
ilosaari kolmistaan 10
ilosaari kolmistaan 11
ilosaari kolmistaan 11

 

ilosaari kolmistaan 13
ilosaari kolmistaan 13
ilosaari kolmistaan 15
ilosaari kolmistaan 15

 

ilosaari kolmistaan 17
ilosaari kolmistaan 17

 

ilosaari kolmistaan 19
ilosaari kolmistaan 19
ilosaari kolmistaan 24
ilosaari kolmistaan 24
ilosaari kolmistaan 20
ilosaari kolmistaan 20
ilosaari kolmistaan 16
ilosaari kolmistaan 16
ilosaari kolmistaan 21
ilosaari kolmistaan 21
ilosaari kolmistaan 22
ilosaari kolmistaan 22
ilosaari kolmistaan 12
ilosaari kolmistaan 12
ilosaari kolmistaan 9
ilosaari kolmistaan 9
ilosaari kolmistaan
ilosaari kolmistaan
ilosaari kolmistaan 6
ilosaari kolmistaan 6

Selailin eilisessä melankolishaikeassa-kesä-on-ohi –olotilassani tietsarilta kesäkuvia, kun eteeni pomppasi sellaiset vaivaiset 897 kuvaa Ilosaaresta. Siis mitä? Mähän esittelin teille vain ne Rokin mageimmat jäbät, mutta itse Ilosaari – se, mistä kohkasin ennen ja jälkeen tapahtuman – oli jotenkin jäänyt täällä blogissa täysin unholaan.

Kaikki mua fiksummat musamuikit ja –jannut ovat varmaan kirjoittaneet koko Ilosaaren jo monesti läpi, joten mun on ehkä enää turha jauhaa siitä, miten Olavi Uusivirta sykähdytti ja Jenni Vartiainen lauloi yhtä tarkasti ja puhtaasti kuin levyltä olisi tullut.

Mä tyydyn vain sanomaan sen, mitä vastasin ystävälleni, joka kysyi, mikä siinä Ilosaaressa on oikein se juttu.

Nimittäin parastahan koko Joensuun reissussa oli illuusio hetkellisestä huolettomuudesta. Tunne siitä, kuin olisi taas kerran niin nuori ja vapaa, ettei kotipuolessa painaisi yksikään vastuu tai aikuisuuden tuoma velvoite.

Jos siihen jokin festari pystyy, vieroittamaan mutsin hetkeksi lapsestaan, on se aika pirun kova juttu. (Niin kuin myös muuten se, että F:llä oli niin superhauskaa mun vanhempien kanssa, ettei se ollut muistanut edes kysyä meidän perään.)

Se, miten Ilosaari kaiken tämän tekee, on mysteeri. Ehkä se on Ilosaaren takuuvarma aurinko, kesäleirihenkinen yhteenkuuluvuuden tunne, tai sitten se, että jopa koko festivaalien toiminnanjohtajakin ehtii jutella ja vetää niin leppoisalla hymyllä, ettei kukaan muukaan koko Joensuussa viitsi murjottaa tai kiristellä hermojaan.

Arjesta irrottautuminen festareiden avulla. Check. Tällä elää taas seuraavan vuoden.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Daniella
1/2 | 

Hassu juttu, katoin noita kuvia ja mietin, että oispa ihana tuntea tuollaista huolettomuutta ja vapautta. Että tunnelma kyllä välittyy kuvissa hyvin! :) viikon päästä on edessä yksi vapaailta ja aion olla ihan superhuoleton muutaman tunnin ajan!

Karoliina/ Kolmistaan
2/2 | 

Aika mahtavaa, että fiilis näkyy :D ihanaa omaa iltaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat