Kirjoitukset avainsanalla hyvät farkut päärynävartalolle

P5033479.JPG
P5033479.JPG

P5033481.JPG
P5033481.JPG

Kuulkaa kun aurinkoisesta Tukholmasta herää, ei voi olla minkään muun paikka kun LEMPPAREIDEN:

Tällä viikolla on ilahduttanut:

  • Pirkanmaan paahtimon kahvi. Siis kaikki, mitä heiltä vaan saa. Lemppareina tietysti pavut, jotka voi itse jauhaa.
  • Umppu. Tällä tyypillä on niiiiiiin pitkät hermot mun tukkasähläysten ja -toiveiden suhteen, ettei kellään.
  • Yllätykset. Olisi luullut, että yhdet megapolttarit yllärimomentilla riittää. Mutta ei! Täällä sitä tosiaan olla aikamoisella yllärimatkalla ihanan kälyn kanssa.
  • Allergialääkkeet, jotka ei väsytä. Aika luksusta torjua nuo pirulaissiitepölyt ilman, että nukuttaa koko ajan.
  • Kuivaharjausharja. En jaksa juuri vartaloni ihoa hoidella, enkä varsinkaan kuivaharjailla ennen suihkua. MUTTA tällä harjalla kun sutii muutaman minuutin (no, oikeasti, yhden) suihkun aikana, kuorii se ihoa aika kivasti.
  • YSL:n myyjä Tampereen Stockalla. En tiedä hänen nimeään, mutta nuori, kaunis, vaalea nainen. Ihan huippuhyvä työssään. Tuollaisten asiakaspalvelijoiden kanssa on ilo toimia.
  • Bistro Wenlan salaatit. Olen koukussa. Kuten varmasti aika moni tamperelainen. Tuntuu, että paikassa on AINA ihan kauhea jono.
  • NEUWn farkut. Sain INCH Storen bloggaaja-aamupalalta taannoin valita kaappiini yhdet NEUWt* ja voin sanoa, että nyt on tainnut löytyä Zara-farkuille voittajat! Jotenkin tämä malli sopii niin hyvin lyhyelle päärynälle. Ristin käteni kapeasta lahkeesta, pituudella 30!
  • Kokkikartanon valmisruoka. Kuten tiedätte, en todella ole mikään einesfani. Taannoinen liesiepisodi pakotti kuitenkin tutustumaan Kokkikartanoon. Ja sehän oli iloinen yllätys (aikanaan olen syönyt vain Kokkiksen keittoja työpaikkaeväinä). Ei minust einesten syöjää varsinaisesti tule, mutta olihan tämä silti parempaa, kuin olisin voinut kuvitella.
  • Pohjanheimo-pukuliikkeen myyjä. Kehutaan nyt tässä toinen asiakaspalvelija samaan postaukseen. Nuo miesten pukuhommat ovat sellaista hepreaa, että niihin ihan oikeasti tarvitsee asiantuntevan myyjän. Kävimme pukuostoksilla A:lle viime viikolla ja voin sanoa ,että koko puku paitoineen ja ompelijalle menevine korjausmerkintöineen hoidettiin vartissa! Myyjä ei edes kysellyt kokoja, vaan näki samoin tein, mistä on kyse.  Ihailtavaa!

 

Tässä teille myös pieni ilahdutus lauantaihin: Koodilla inchkolmistaan saatte -20% INCH Storen nettikauppatilauksestanne 20.5.2018 asti.

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Vastaapa vierailija rehellisesti: jos olisit yrittäjä kieltäytyisitkö ehdottomasti blogiyhteistyöstä jos vaakakupissa olisi näkyvyys kymmenille tuhansille lukijoille viikossa? Veikkaanpa että et :)

Kuten joku aika sitten eräs markkinoinnin ammattilainen täällä kirjoitti, on vertaismainonta tätä päivää ja mainonnan keinona erittäin tehokas. Blogien olennaisena osana on tämä mainosten myynti ja tuloksena win-win -tilanne. Lukija lukee jos lukee, jos ei niin se on hänen valintansa. Silloin on siirryttävä mainostamattomiin blogeihin eli niihin joiden näkyvyys on niin pieni, että mainostajien ei kannata niissä mainostaa. Kysymys ei näin ollen useinkaan ole bloggaajan "moraalisesta valinnasta " vaan siitä että blogi ei ole mainostajan kannalta riittävän laajalle lukijakunnalle leviävä. (Toki voi olla myös kirjoittajan valinta mutta silloin hän ei elä sillä.) Koska tästä aiheesta on jankutettu täällä kommenttikentässä niin hiton monta kertaa että aihe alkaa näin lukijaa kyllästyttää , ehdotan että keskustelu aiheesta lopetetaan. Yhtä hyvin voisi jankuttaa siitä, miksi maapallo kiertää aurinkoa eikä toisin päin. Kysymys on lainalaisuuksista.

sofiaaa
3/4 | 

Tätä oli kiva lukea, kiitos! Erityisesti tuo puhe asiakaspalvelijoista, sillä on valtavan iso ja tärkeä merkitys. Jos jo mulla tuli siitä hyvä fiilis, mitä se saa aikaan heissä itsessään :) kuten Putro laulaa: yhdessä hetkessä lausuttu kiitos voi kaikua kuukausia.

Aurinkoa kaikkeen edessä olevaan ️

Tinttinen
4/4 | 

Mutta mikä ihmeen lyhyt päärynä? Mun mielestä sun vartalo ei ole lyhyttä päärynään nähnytkään. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat