Kirjoitukset avainsanalla hyvä hiuspuuteri

P2010159 (1).JPG
P2010159 (1).JPG

Blondina oloa takana useampi kuukausi ja RAKASTAN edelleen tätä vaaleaa kuontaloani. Sen hoitaminen on ollut yllättävän helppoa, täsmätuotteet on löytynyt ilman suurta vaivaa ja muutenkin blondina on vaan astetta kivempaa (prosessi brunetesta blondiksi täällä).

Yksi asia kyllä silti sapettaa. Ja se on tietysti juurikasvu. Jos ennen pystyi venyttämään hätätapauksessa kampaajakäyntien välin melkein puoleen vuoteen, nyt siihen ei enää ole mahdollisuutta. Tosin. Edellisen ja tulevan kampaajakäyntini väliin tulee melkein kaksi kuukautta, koska emme vaan saaneet synkattua QHairin Marian ja minun kalentereitani mitenkään yhteen ennen tätä. Jos minulla oli mahdollisuus tulla värjäykseen, Marian kalenteri oli täynnä. Ja päinvastoin.

Onneksi olen kuitenkin kehitellyt mielestäni ihan pätevän tavan vähän huijata tuota juurikasvua. Nimittäin hiuspuuteri/kuivasampoo. Tiedän, ettei tuotetta ole tarkoitettu tähän laisinkaan, mutta sitäpä minä kuitenkin suihkaisen hiustenlaitoin jälkeen tummaan juureen ja kyllä vaalenee reippaasti. Päälle vielä vähän hiuslakkaa, ettei hiuspuuteri pölise tuulessa tai vaikkapa silloin, kun nappaa pipon pois päästä.

Niin ja jos pitää huijata tummaa juurta silloin, kun tukka on tarkoitus laittaa kiinni, kannattaa hiuspuuteri-lakkayhdistelmä laittaa hiuksiin puolestaan ennen tukan sitomista kiinni.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat