Kirjoitukset avainsanalla huuto.net

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin äsken hakemassa keskustassa viikon kirppislöytöni - Muuton Myy-valaisimen. Sain lampun 50 eurolla, ja se oli mielestäni aika hemmetin hyvä löytö.
Olen muutenkin viime viikkojen ja uuden asunnon suunnittelun keskellä alkanut kytätä yhä enemmän nettikirppiksiä. Tori vaikuttaa tällä hetkellä mun lempparille, ja Huuto.netkin on ok silloin, kun kyseessä on suora hinta. Huutaa en jotenkin - ainakaan vielä - osaa.

Olisiko sulla suositella joitain hyviä nettikirppiksiä tai kivijalkakirppareita, kun etsinnässä on huonekaluja ja retroastioita?

-Karoliina-

Kommentit (12)

Elli
5/12 | 

Vanha Kaarle Helsingin Kaarlenkadulla on käymisen arvoinen (ihan vaan persoonallisen omistajankin vuoksi) ja naapurissa vintage liike Frida Marina/Moonk

6/12 | 

kiva löytö, kaunis tuo vihreän sävy (muistuttaa ehkä hieman tikkurilan vuoden väriä vuonoa, tai sitten vain kuvittelen :) Kirppishulluuta on ilmassa täälläkin ja tuntuu et vähän joka suunnalla nykyään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat