Kirjoitukset avainsanalla huulirasva

P2128127.JPG
P2128127.JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Weleda Tinted Lip Balm Rose -huulirasva*

Paikka: saatu blogin kautta, mutta Weledaa myy moni nettikauppa, Sokos ja esimerkiksi Ruohonjuuri

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Tiedän, että naisissa ja tytöissä on monia, jotka ovat todella pahassa huulirasvakoukussa. Mä en ole kuitenkaan yksi niistä. En käytä huulirasvaa kuin pakon edessä eli silloin, kun huulet alkavat lohkeilla verelle. Toisin sanoen en odottanut huulirasvalta mitään, kun se tuli Weledan lähetyksen mukana mulle testiin. Yhtenä päivänä kuitenkin satuin testaamaan. Ja tykästyin yllätyksekseni. 

Mitä tuote todella tekee? Weledan huulirasva kosteuttaa huulet mm. luomujojobaöljyllä ja luomusheavoilla. Sen lisäksi se antaa huuliin  kiillon ja hennon ”terveen” pinkihkön värin. Toisin sanoen huulirasvan lisäksi yhdessä minituubissa on samanaikaisesti niin huulikiilto kuin huulipunakin. Tämmöiselle huonolle huulivoiteen ja -punan käyttäjälle siis oiva monitoimivoide! 

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mä tykästyin Weledan Lip Balmiin, joten itselleni tämä oli kannattava löytö. Tuntuu kivalle, että huulet saa kosteutta, mutta silti niistä ei tule liian tahmaiset tai meikatut. Voiteen hinta on kuitenkin miltei 10 euroa, joka on tällaiselle ei-tottuneelle-huulirasvan-käyttäjälle melko korkea. Tosin koska mulla ei ole paljon vertailupohjaa huulirasvojen laadusta ja hinnoista, voi olla, että hintakin on laatuun nähden ihan hyvä. Joka tapauksessa: Mun Weleda-ihastus vain syvenee tuote tuotteelta.  

-Karoliina-

*saatu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat