Kirjoitukset avainsanalla Huawei P8

rps20150701_091220
rps20150701_091220
rps20150701_091137
rps20150701_091137

Kuvista sen parhaiten huomaa. Ja joo. En tarkoita näitä muikkunaamaisia selfieitä, vaan niitä kuvia, jotka joku muu on räpsäissyt juuri silloin kun olet omimmillasi, etkä edes tajua, että kamera tallentaa sinut. Mietteliäänä, nauravaisena, kesken lauseen tai irvistämässä.

Niissä hetkissä näkee, ettei ole enää kuin 10 tai edes 5 vuotta sitten. Itse olen huomannut, että kasvoni ovat alkaneet iän myötä kaventua, rasva kadota poskipäistä, ryppyjä muodostua silmäkulmiin ja suun ympärille on jostain tullut Kauniiden ja rohkeiden ”Brooke-juovat.”

On helppoa sanoa, että arvokkaasti vanheneminen on hyvästä, jos peilistä katsoo jo nyt vähän erilainen naama, kun miltä itsestä sisäisesti tuntuu. Kai se on uskottava entisen kollegani sanoja, joka kertoi, kuinka outoa on matkustaa seniorilipulla, nähdä rypistyvät kasvonsa peilistä ja silti tuntea itsensä 19-vuotiaaksi.

No en tiedä, tunnenko itseni 19-vuotiaaksi. Varmasti olen monessa suhteessa 54-vuotias. Mutta silti. On tämä ikääntyminen aika erikoista.

Onneksi tietää sen, että suurin osa juovista kasvoissa on ilon ja hymyn synnyttämiä. Ja ne mustat silmäpussitkin, jotka yövalvominen jätti ikuisesti kasvoille, saatu maailman ihanimman asian kylkiäisenä. Niin ja onneksi on meikit, seerumit ja kamerassa kaunistus-näppäin, jolla saa freesattua kasvot silloin, kun selfie on otettava bad face dayna.

Niin tosiaan: Huawein P8 –puhelimessa on toiminto, jolla kasvoihin saa vähän lisää valoa. Ja ryppyjä vähän vähemmäksi, jopa silmiä suuremmiksi. Jos kyseinen puhelin kiinnostaa, on nyt viimeinen viikko hankkia se itselleen Huawein Instagram-kisan kautta. Ohjeet kisaan löytyy täältä, ja tämän viikon teemaan – kuvan käsittelemiseen ja editointiin – puolestaan täältä.

2015-07-01_09.09.41
2015-07-01_09.09.41

Hauskoja editointi- ja/tai selfie-hetkiä Veikko Kähkösen viikon vinkin sanoin: "Kuvankäsittely on usein maku- ja kulttuurikysymys. Käsittelyn ei tarvitse olla liiallista, hillitty sävyjen säätö voi riittää. Editoiminen ammattikuvaajien kesken tarkoittaa oikean kuvan valitsemista. Siksi on hyvä, että on olemassa kuvia mistä valita. Käytä siis hetki työsi arviointiin ja muokkaamiseen ja julkaise sitten ylpeydenaiheesi muiden ihailtavaksi. "

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (16)

Nanna
1/16 | 

Siellä 40 vuoden toisella puolella se vasta on kova juttu katsoa valokuvia tai joskus peiliä. Minä asun Santa Monicassa Californiassa ja täällä näkee paljon naisia jotka on ottaneet tämän vanhenemisen rankasti ja niitä surullisia "sammakko" naamoja kauneusleikkausten takia näkee usein. Se aina allekirjottaa sitä, että ei sekään nyt mielestäni kaunista ole. Paineet on kovat olla nuori ja kaunis. Ja JOKAINEN varmasti joskus tuntee just noin kun sinä "että voi kauheaa, kuka toi on?". Ja on aika prosessi sen vanhenemisen kanssa päästä sinuksi, mutta loppujen lopuksi sitten aika vapauttavaa. Eli tervetuloa prosessiin - ja kuva oli muuten ilman käsittelyä kauniipi, sillä olet hyvin kaunis nainen! Nanna Santa Monicasta

Johe
2/16 | 

Otsikkoon vastatakseni: kyllä ikä saa ja pitääkin näkyä kasvoilta! Vierastan ihan kauheasti sitä, että ihmiset pyrkivät ulkonäöllään ikuiseen nuoruuteen. Ikä tuo kauneutta, ja rypyt kertovat elämänkokemuksesta ja viisaudesta :). Täytän itsekin tänä vuonna 30 ja olen asiasta ehdottomasti innoissani.

Ja voih, noista kahdesta viimeisestä kuvasta ehdottomasti se muokkaamaton on parempi ja näytät siinä tosi kauniilta!

Hyvää kesää!

Kata
3/16 | 

Samaa olen itsekin mietiskellyt viime aikoina, ikää tulee mittariin lokakuussa jo 36v ;)
Mutta sie olet erittäin kaunis ja hyvin säilynyt, menisit kyllä kaksvitosesta! Joten don't worry! :)

4/16 | 

Tykkäsin tästä postauksesta <3 Ja Brooke-juovat! En tajunnut että näillä on nimikin :D

6/16 | 

Kyllä ehdottomasti kahdesta alimmasta kuvasta tuo muokattu on aivan liian keinotekoinen. Minustakin olet kyllä edelleen tosi nuoren näköinen, mutta ymmärrän mietteet.

Sanna
7/16 | 

Hyvät geenit antaa paljon anteeksi ja se, että ei tupakoi. Katso äitiäsi, siitä näet mitä on tulevaisuutesi :)

Itse tykkään tulevista rypyistä, mutta en joka kesä laajenevista maksaläiskistä kasvoisani. Rasvat ei niihin tehoa :( mutta sekin on vain hyväksyttävä. Onneksi täällä Suomessa ei ole tämä nuoruuden ihannointi mennyt noin pitkälle kun Jenkeissä... Ihmettelen tosin näitä suvipitkäsiä ym. ankkahuulisia, että mitäköhän Kaunista niissä enää on??

Sinulla Karoliina ei ole mitään hätää muokata kuviasi, olet niin kaunis ja hyväihoinen!

8/16 | 

Vanheneminen, ikääntyminen millä nimellä nyt vaan, se näkyy myös kasvoissa, vääjäämättä. Geenit sanelee osan lopputuloksesta, mut elintapoihinsa jokainen voi itse vaikuttaa.
Ikuisen nuoruuden tavoitteleminen hinnalla millä hyvänsä on surullista. Leikkelemisen ja pistosten tielle lähteneet ei useinkaan osaa lopettaa ajoissa ja lopputulokset on karmeita.
Tossa kuvaparissa, joka sulla on viimeisenä, muokattu näyttää aivan vahamaiselle. Ikään kuin nukke tai sitten lapsenkasvot aikuisen piirteillä, ei noin ilmeettömiä kasvoja olekaan eikä ne edes ole tavoittelemisen arvoiset. Tulee sellainen olo, ettei ihmiselle ole tapahtunut yhtään mitään ei hyvässä eikä pahassa, kun mitään jälkiä ei ole jäänyt.
Kaikesta yllä olevasta huolimatta allekirjoitan myös itse sen, ettei vanheneminen ulkoisesti aina ole mukavaa. Onhan siinä kumminkin hyvätkin puolensa. Hiuksiin ilmaantuneet hopearaidat ilman juurikasvua ja kampaamokäyntejä. Hiukset eivät myöskään enää rasvoitu, pesuväli ihan luontojaan 5-7 päivää (ennen ei yli kahta päivää). Vihdoinkin löytänyt myös oman tyylinsä, johon voi ottaa suuntaa aikakauden tyylistä soveltaen sitä omaansa.
Sä olet viehättävä ja siropiirteinen kaikenkaikkines, ei ulkoinen ole maailman tärkein asia. Ulkonäöstaan saa toki huolehtia, mutta tosiat huomioon ottaen. Paineet on kovat ja sullakin on tyttölaps itselläsi muistathan esimerkin voiman ettei hänen tarttis olla alati huolissaan ulkonäöstään ja vanhenemisesta (johan se "lihava-korttikin" vilahti).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2015-06-24_13.39.21
2015-06-24_13.39.21
2015-06-24_13.39.03
2015-06-24_13.39.03

Olen tänä keväänä aloittamani pohdiskelun lomassa pohtinut paljon sitä, mitä on rakkaus. Milloin voi sanoa rakastavansa ystävää, kumppania, eläintä, ruokaa tai jotain harrastusta? Ja kuinka omaa lastaan rakastaakin niin paljon, ettei sellaista rakkautta edes tiennyt olevankaan.

Päässäni on soinut jostain syystä myös monta päivää The Darknessin biisi Love is only a feeling. Miten niin ONLY a feeling? Tunteethan ovat ainoa asia, joka erottaa ihmisen eläimestä. Ja kuinka paljon värikkäissä trikoissa hyppiviin Darkness-miehiin kannattaa luottaa? Jokuhan on sanonut, että rakkaus on tunteen sijaan ennemminkin konkreettisia tekoja.

Näinkin suuri kysymys tähän iltaan: Onko rakkaus tekoja vai tunteita?

Itse olen tullut siihen tulokseen, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän olen alkanut (arkisestikin?) ajatella, että pelkkä rakkausajatus ei riitä. Teot kertovat enemmän.

-Karoliina-

* Tämä postauksen kuvien innoittajana on toiminut Huawein-kuvakisan ja Veikko Kähkösen kuvausvinkki numero 3, jossa huomio pyydetään kiinnittämään kuvan valotukseen. Tämän postauksen kuva on otettu käyttämällä Huawein P8 -puhelimen valomaalaustoimintoa. Oman Huawei P8-puhelimen voit voittaa, kun osallistut kisaan. Kisaohjeet kuvakisaan Huawei-postauksestani tai täältä.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

Jenni
1/7 | 

On eläimilläkin tunteita! iloa, pelkoa, surua, välittämistä! Aivan varmasti! Mieti vaikka koiraa tai simpanssia. Mutta juu, muuten olen samaa mieltä, rakkaus on paljolti kauniita tekoja, etenkin tällaisessa lapsiperhehärdellissä :)

2/7 | 

Mun mielestä se on tunnetta ja tekoja aikalailla tasaisesti.
Kuten varmaan oon jo monta kertaa toitottanut, olen mun miehen kanssa ollut kohta 24 vuotta yhdessä. Edelleen kun ollaan päivä erossa ja illalla nähdään, on vatsassa perhosia. Edelleen hän tuntuu niin oikealta. Sitä haluaa tehdä asioita, jotka tekevät toisen onnelliseksi, vaikka ei niistä itse niin välittäisikään. Arjessa taas se, että toinen on vaikka myöhempään töissä, on kotona odottamassa valmis ruoka, koti on siisti ja toinen pääsee vain olemaan. Parasta kaikessa on se, että olemme luoneet yhdessä kaksi niin maailman rakkainta ihmistä, sitä rakkautta ei voita mikään...meiän lapset <3

3/7 | 

Onkohan? Hmmm. Mä olen luullut, että niitä johdattaa vaisto, ehdollistuminen jne. Mutta sitten kun kuulee jotain liikuttavia "uskollinen koira -tarinoita", kyllä tulee tippa linssiin!

Bemmi
6/7 | 

"Rakkaus on pyyteetön pyrkimys antaa toiselle tilaa olla oma itsensä."

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten tiedätte, olen tennarityttö. Vansit tai Conssit. Mun juttu.

Mutta mitä ihmettä tänä kesänä on tapahtunut? Olen ostanut peräti kahdet korkkarisandaalit!

Hulluinta näiden molempien sandaalien ostossa on ollut se, että olen ostanut ne aivan lennosta. Läpikulku(läpijuoksu!)matkalla juhliin. Kiilakoroiset nappasin mukaan Kampin DinSkosta puoli tuntia ennen kuin Bella-blogien kevätkemut alkoivat Eckerölinellä. Toiset sandaalit puolestani nappasin mukaani samaisesta DinSkosta pyyhältäessäni kevätjuhlasta suoraan iltakemuihin.

Nyt kysyisinkin, mihin asuihin voisin yhdistellä näitä niin ihania, mutta samalla minulle vähän haastavia kenkiä. En ole korkotyyppi, joten en oikein osaa ajatella korkoja muiden kuin juhlavaatteiden kaverina. Vinkkaa minulle, miten korkkarityttö ollaan :)

-Karoliina-

* Tämä postauksen kuvien innoittajana on toiminut Huawein-kuvakisan ja Veikko Kähkösen kuvausvinkki numero 2. Siinä Kähkönen kertoo, että kuvaan saa mielenkiintoisuutta, kun tuo kuvaan mukaan jonkin poikkeavan elementin. "Mielenkiintoa voi luoda yhdistämällä vastakohtia, esimerkiksi kuvaamalla kohdetta tavallisuudesta poikkeavaa taustaa vasten". Minä päätin kuvata tällä kertaa kengät lattian sijaa korkeuksissa. Ripustin ne nimittäin olohuoneemme seinärakenteisiin vöilläni. Jos sinäkin haluat kikkailla kuvaustavoilla ja voittaa samalla  Huawein P8-puhelimen, lue ohjeet kuvakisaan viime viikon postauksestani tai täältä.

Vielä selvennykseksi: Bella-blogit yhteistyö -merkintä siis siitä syystä, että jutussa on mainittu Huawei.

DinSko ja Kauppakeskus Kamppi eivät kuulu siis tällä postauksella yhteistyön piiriin.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

anne
1/8 | 

Nilkkapituiset farkut tai rennot väljät (kuviolliset) keähousut.

Tiia
2/8 | 

Tähän haluan kyllä itsekin kuulla ehdottomasti vinkkejä! Laitan aina matalat kengät jalkaan, koska jotenkin en olevinaan korollisia osaa käyttää vaikka kovasti haluaisin! :D

Janni
3/8 | 

Nudien high kai farkut antavat kivaa fiilistä noihin. Valkoinen kauluspaita, esim vaaleat high kait ja mustat kengät = yksinkertaisen tyylikästä

Nicole
4/8 | 

Mun mielestä molemmat sopii sekä rentoihin, että juhlaviin tyyleihin. Hyvä ostos! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

vinkki1
vinkki1
vinkki2
vinkki2
vinkki3
vinkki3
vinkki4
vinkki4

Kun aloitin bloggaamisen, ainoa asia, jota bloggaamisessa näin merkityksellisenä, oli teksi. Ajattelin, että kuten kolumnissa, juttuni riittäisivät pitämään homman kasassa.

Pian (tai pian ja pian. Parin vuoden päästä) aloin kuitenkin tajuta, että vaikka tekstit olisivat ok-tasoa, ei se riittäisi mihinkään, jos blogin kuvia ei voisi katsoa. Ja tähän ahaa-elämykseen meni kyllä yllättävän kauan, koska itsehän olin heti alusta asti seurannut vain kauniskuvaisia blogeja.

Niinpä aloin ihan tietoisesti katsoa, miten muut kuvaavat. Katselin blogeja, joiden kuvista pidin, ja mietin, mikä niistä tekee hyvää. Ja aloin apinoida. Yritin itse samaa. Mokasin. Yritin taas lisää ja aloin onnistua.

Minun kuvaajahistoriassani onkin ollut seuraavat tärkeät vaiheet:

  • Vuonna 2013 tajusin, että kuvilla on merkitystä --> aloin treenata.
  • Syksyllä 2014 aloittaessani Bella-blogeissa aloin yhä enemmän miettiä kuvien merkitystä. Uusi järkkäri lisäsi kuvausintoa.
  • Tammikuussa 2015 kävin kuvauskoulutuksen ja aloin tajuta kamerastani vähän enemmän.
  • Toukokuussa 2015 vierailin Huawein ja valokuvaaja Veikko Kähkösen yhteisessä work shopissa, jossa Veikko ja Huawein-edustajat kertoivat valokuvausvinkkinsä erityisesti kännykkäkuvausta ajatellen. Koulutus tuli aika täydelliseen saumaan, koska a) entinen puhelimeni oli juuri mennyt rikki ja b) tiesin, että varsinkin kesällä kännykkäkuvaaminen taas korostuisi, kun reissuissa ja mökillä ei varsinaista kameraa voisi raahata mukanaan. Olin jo muutenkin kauan ajatellut, että puhelinkamerani kuvien tulisi olla tasoa, jota kehtaa julkaista myös täällä blogissa. Huawein P8 tuntui olevan vastaus tähän pulmaan! (Itse asiassa P8:lla saa niin isoja ja ammattimaisia kuvia, että niitä joutui jopa erikseen pientämään, jotta blogialusta otti ne vastaan. Kauas on siis menty ensimmäistä kamerakännyköiden pikselihöttöisestä kuvatasosta)

Nyt voinkin ilolla kertoa, että pääsen seuraavat neljä viikkoa treenaamaan kuvaamista ihan oikean huippukuvaajan opissa. Ja niin muuten pääset sinäkin! Veikko Kähkönen on nimittäin koonnut omat kuvausvinkkinsä Huawein nettisivuille niin, että kuukauden ajan, kerran viikossa, ilmestyy sivuille uusi ohje, jolla omaa kuvaamistaan saa kehitettyä. Samassa vinkissä myös Huawei kertoo, kuinka Veikon viikko-ohjeen voi kätevästi toteuttaa P8-puhelimella.

Niin ja liittyypä kuvausvinkkeihin myös aika mahtava kisakin. Tässä ohjeet ja info siitä:

  1. Lue Veikko Kähkösen ja Huawein kuvavinkki viikottain täältä.
  2. Treenaa omaa kuvaamista vinkin avulla. Kun olet tyytyväinen kuvaasi, jaa se Instagramissa hästägillä #makeitvisual. Vinkit ilmestyvät 8.6, 15.6, 22.6 ja 29.6, joten voit osallistua kisaan peräti neljä kertaa. Osallistumisaikaa on koko viikko, eli vinkkimaanantaista samaisen viikon sunnuntaihin.
  3. Jaettuasi kuvasi Instagramiin Huawei nostaa kuvasi esille myös kisasivuillaan.
  4. Joka viikon lopuksi Veikko katsoo kaikki kisaan lähetetyt kuvat läpi ja valitsee näistä kaikkein onnistuneimman otoksen. Viikko-ohjeiden noudattamisessa on siis pointtinsa. Jokaisen viikon onnistunein otos palkitaan P8-puhelimella (499 e). Lisäksi kaikkien kuvaajien kesken arvotaan 800 euron tuotepaketti.
  5. Varsinkin Huawei-vinkit onnistuvat toki parhaiten merkin omalla puhelimella, mutta kisaan voi osallistua millä tahansa kamerakännykällä kuvaten!

Veikon viikkovinkki numero 1 liittyy rajaamiseen ja sommitteluun: "Rohkea rajaaminen auttaa tuomaan kohteen paremmin esiin. Karsi turhia elementtejä kuvasta ja tee tilaa oleelliselle."

Huomasin, että bloggaamisessa tämä vinkki on tullut jo aika päivää sitten tutuksi. Kun koti on kaaos, voi blogikuva silti näyttää hyvinkin erilaiselle kuin todellisuus. Vai mitä sanotte postauksen alun kuvista? Vasemmalla siis kuva autenttisesti silmäiltynä, oikealla rajattu versio ilman, että olen muuttanut lähtökohtia mitenkään. Eipä ihme, että olen kuullut joskus sanonnan: You don`t take a photo, you make it.

Hyviä kuvaushetkiä!

-Karoliina-

// Postauksen kuvissa käytetty Huawei P8 -puhelinta //

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

moi
1/8 | 

Jo pelkästään kesäkuun postauksissa sulla on kuusi yhteistyöpostausta.... Täytyy sanoo et nykyisin skippaan melkein täysin sun blogin. Sitten kun tulen katsomaan niin taas on joku arvonta tai yhteistyöpostaus.

2/8 | 

Itse asiassa: Yhteistöitä on ollut kesäkuussa 4/14. (Se, että julkaisen vain kisan voittajat, ei mielestäni ole yhteistyöpostaus, vaan ilmoitus. Mutta jos nekin lasketaan mukaan, luku on 5/14.) En oikein edelleenkään ymmärrä, mikä näissä yhteistöissä on niin kauheaa. Jos saan arpoa Lintsi-lippuja tai puhelimet, luulisi, ettei se ainakaan lukijoita haittaa. Mutta toki ikävää, jos näin koet. Itse pidän näitä mukavana piristyksenä ja osana työtäni. Lisää aiheesta voit lukea täältä : http://kolmistaan.bellablogit.fi/bloggaamisella-saa-helposti-rahaa-ja-il...

Kivaa kesää :)

3/8 | 

Jos on niin kauheeta niin ei ole pakko lukea. Ihan oma valinta. Skippaa ihan rauhassa, jos ei kiinnosta. Moi vaan.

annika
4/8 | 

Kummallista valittamista. Teen itse niin et jos aihe ei kiinnosta ni en lue..kuten mainokset ja kilpailut. Mutta esim olenko muuttumassa hipiksi? kirjoitus oli ihanaa luettavaa kun itekkin mietin ja tunnen samoja asioita.
Kaikkien mieliksi ei voi olla.
Kiitos kivasta blogista :)

5/8 | 

Niin tosiaan. Eihän tänne ole pakko tulla. Vaikka kiva on, kun tulette :) Ja kritiikkikin on tervetullutta. Kunhan se perustuu faktaan! Valoa :)

6/8 | 

Juurikin näin: Kerran blogini sisältö on vaihtelevaa, ei kaikkien tarvitse lukea kaikkea. Voi poimi ne omasta mielestä kivat jutut. Ihanaa, että hippipostaus kolahti :)

8/8 | 

No onpas harmillista, että jotkut näkevät yhteistyöt jonkin myymisenä (oletan, että se on se mikä siinä ärsyttää), eikä postauksina, joista saa vinkkejä. Mä kuulun tuohon jälkimmäiseen porukkaan. Olen siis onnellinen kaikista niistä vinkeistä mitä oon blogien kautta saanut. Kuten vaikka siitä mikä puhelin on millä saa ne parhaat kuvat:)

Eihän kukaan oikeasti omassa blogissaan suosittelisi sellaista mihin ei usko. Mulla on ainakin sellainen tunne susta, että oot avoin ja suora tyyppi. Eli luotan sun sanaan myös yhteistyöjutuissa.

Kivat kuvat olit tähänkin postaukseen ottanut. Se on välillä hauskaa nähdä ympäristö sen rajauksen ulkopuolella.

Rentoa Juhannusta !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat