Kirjoitukset avainsanalla hiustenpidenykset

On se vaan ihanaa, kun on joskus aikaa pysähtyä hetkeksi napsimaan asukuvia. Tämmöinen luksustilanne oli taas viime viikonloppuna, kun siskoviikonlopun keskellä näpsimme siskojeni kanssa kuvia toisistamme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päiväasu: Takki, Monki // Paita, Crocker(JC) // pöksyt, Only (eikä VeroModa, kuten joskus sanoin) // kengät, Converse

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilta-asu : korvikset, Uhana (ja Hipsu-siskolta lainassa) // Toppi, Vila // Paita, Auroora-siskolta lainassa // samat pöksyt kun päivällä // kengät, Dr.Martens // hiuksissa Glitterin klipsipidennys

Kumpi tyyli nappasi enemmän? Niin ja otsis edessä vai pois kasvoilta?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (23)

Suvi
3/23 | 

Mä pidin ylemmästä enemmän. Ihana paitis ? Sulla on muutenkin todella ihana ja mielenkiintoinen blogi! -suffam

Jen
4/23 | 

Ehdottomasti jälkimmäinen kokonaisuus on paljon parempi! Näytät enemmän itseltäsi jos niin nyt voi sanoa :) ja otsis pois...

christine l.
10/23 | 

Otsis sopii sulle, mutta nätit kasvot (sun paras piirre) pomppaa esiin kun tukka on kiinni. Ylempi asu on trendikäs ja hauska, mutta alempi tuo esiin sun hoikkaa vartta. Valintakysymys: haluaako olla trendikkään näköinen vai mahdollisimman hyvännäköisin versio itsestään? Molemmat asut miellyttää mun silmää, eri syistä vain :)

12/23 | 

Jopas makeet lookit molemmissa, kummatkin näyttää hyvälle! Vaikka oon tottunut näkemään sut otsiksella, sopii alempiin kampaus älyttömän hyvin :) Täällä toinen otsislainen, näytän kuulemma ihan erilaiselta ilman. Liekkö hyvä vai paha.. :D Tuosta klipsipidennyksestä haluaisin kuulla lisää!

Anna-Maria
23/23 | 

Hyvin kaunis olet kummin päin vain, mutta mun mielestä otsis pois otsalta on parempi. Ja sulle sopii älyttömän hyvin tuollainen lettikampaus! ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat