Kirjoitukset avainsanalla hiuksiin jätettävä hoitoaine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen ihan, ihan aina luullut, että en voi pitää hiuksia auki talvisin hiusten sähköisyyden vuoksi. 30 vuodessa on tullut testattua aika moni hoitoaine ja hiuslakka siinä toivossa, ettei hiuseni lentäisi ympäriinsä. Mikään ei ole auttanut. Paitsi tämä tuote: label.m Protein Spray.

Proteiinisuihke toimii yhtäaikaisesti hiusten kosteuttajana, lämpösuojana ja hoitoaineena. Mä suihkin sitä märkiin hiuksiin suihkun jälkeen ja itse asiassa joka välissä, kun tukka alkaa mennä hamppuisen tai sähköisen oloiseksi. Aivan loistava tuote: Tekee tehtävänsä, eli hiukset ovat koko ajan terveen, takuttoman ja sähköttömän näköiset, mutta tuote ei kuitenkaan latista tai "lähmää" hiuksia.

-Karoliina-

Kommentit (6)

Jenna
1/6 | 

Noi label.m:n tuotteet on aivan huippuja! Itse löysin merkin pari vuotta sitten ksmpaajani suosittelemana ja kaikki tuotteet, joita olen kokeillut ovat toimineet moitteettomasti. Hieman hintaviahan nuo ovat (etenkin opiskelijan kukkarolle), mutta maksavat riittoisuudellaan itsensä takaisin monin kerroin! :)

Roosa
3/6 | 

Hei muute yksi hyvä vinkki, millä saa vaatteista sähköisyyttä pois. Laita suihkepulloon ihan tilkka huuhteluainetta ja sitten loput vettä.. sellases suhtees et on tosi tosi laimeeta. sit suihkit niille vaatteille mitkä on sähkösiä! oon käyny vaatetusalan ja mun opettaja kerto sen hyvänä vinkkinä sähköistyville kankaille=) ja tuoksukin on hyvä! mut toi on varmaanki hyvä vaihtoehto sit just hiuksille :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat