Kirjoitukset avainsanalla Himos

No näin nopeasti se lomaviikko onkin taas ohi. Saavuimme eilen kotiin kahden yön Himos-reissulta. Olimme ystäväperheen kanssa Himoksella viettämässä loma. Lasketeltiin, möyrittiin ulkona, kokkailtiin porukalla, saunottiin ja oltiin vaan. Yhden mökin sisällä majaili neljä aikuista ja neljä lasta. Ja kaikki meni enemmän kuin mallikkaasti. Tykkään siitä, että joidenkin kanssa voi olla kuin kotonaan. Virua yöpuvussa puolille päivin ja olla häpeilemättä, jos joutuu tiukkasanaiseen selontekoon lapsosen kanssa.

Itse muistan, kuinka kivaa lapsena oli sellaiset lapsiperhetapaamiset, jossa kaikilla perheenjäsenillä oli seuraa ja tekemistä. Me kokoonnuimme yleensä minun lapsuudessani viettämään lapsiperheaikaa erityisesti juhlapäivinä: vappuna, juhannuksena ja uutena vuotena. Siksi on ollut ihana tarjota F:lle samanlaisia kokemuksia! Nämä kun ovat tilanteita, joissa luodaan mahdollisesti elinikäisiä muistoja ja ystävyyssuhteita.

Me tulimme  kotiin jo eilen, että voimme iskeä jalat tukevasti maahan ennen arjen alkua. Huomenna alkaa jo koulu ja normityö. Ja nyt täytyy sanoa, että minulla on sellainen hulabaloo viikko edessä, etten muista milloin sellainen olisi ollut. Huomenna meillä on kotona yhdet lehtikuvaukset ja haastattelu, tiistaina matkustan Helsinkiin tapaamiseen, keskiviikkona vedetään putkeen peräti kahdet asiakkaan kuvaukset plus yhdet omat, torstaina hoidetaan toiminimijuttuja ja perjantaina suunnitellaan seuraavan viikon esiintymistä. Olen saanut kunnian lähteä puhumaan TAMK:n opiskelijoille somemarkkinoinnista ja sekin pitäisi saada kasaan ensi viikon aikana. Niin ja kaiken tämän keskellä pitäisi hoitaa se PERUSTYÖ: postaukset ja sähköpostit ja kontaktit. Kun perjantai koittaa, voitte olla varma, että tämä likka nostaa jalat ylös aika rehvakkaasti.

Ennen ensi viikon säätöä nyt yksi jakso Aallonmurtajaa CMoresta ja kuppi teetä!

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

P2248186.JPG
P2248186.JPG

P2248188.JPG
P2248188.JPG

P2248183.JPG
P2248183.JPG

Hellurei maanantaihin!

Täällä Tampereella alkoi tänään (vai voiko sanoa, että alkoi jo perjantaina?) talviloma. Ja sehän tarkoittaa sitä, että lapsi lomailee ja me aikuiset yritämme sumplia kalenterimme sen mukaan. Oikeasti meillä on aika hyvä tilanne asioiden suhteen: F aloitti lomailun toisaalla jo viikonloppuna ja eilen Hankasalmen mummo ja pappa kävivät hakemassa lapsukaisen maalle. Mikä onni, että opettajamummolla on yhtä aikaa talviloma ja pappakin voi ottaa lomia tällaisiin kohtiin. 

Vaikka itsellä tämä viikko ei ole varsinaista lomaa, olen silti päättänyt keventää viikkoa työskentelemällä muualla kuin kotona ja toimistolla. Tänään mä kävin aamusta vetämässä sellaisen kevyen aamutyöpäivän ja suuntasin siitä sitten suoraan ystävän kanssa viettämään hotelliyötä, josta kerron lisää myöhemmin tällä viikolla. Huomenna (tai keskiviikkoaamuna) mä taas matkustan itsekin jo Keski-Suomeen lapsosen luokse. Katsomaan tietysti myös siskon vauvaa, vanhemmille ja F:n kanssa aikaa viettämään. Loppuviikko, kun mieskin pääse irtautumaan töistä, menee ystäväperheen kanssa Himoksella. 

Jotenkin ihanaa, että voidaan (tai siis ainakin F voi) viettää talvilomaa niin klassisella tavalla lumen keskellä. Laskien pulkkamäkeä, lötköillen maalla ja viettäen rentoja päiviä. 

On ollut ihan tuntea, miten kevät etenee. Valon määrä vaikuttaa niin konkreettisesti omana olotilaan. Syksyn ja talven tunnelmoinnissa on oma hohtonsa, mutta kyllä mä niin olen kevään ja erityisesti kesän lapsi. On ihanaa, kun ei tarvitse topata päälle kerros kerrokselta vaatteita. Ja ei tunnu sille, kun haluaisi pukea jo iltapäiväkolmelta yöpuvun päälle. 

Ihanaa viikkoa sinne! Lomaillaanko teillä vai onko lomat jo ohi? Vai vasta edessä?

-Karoliina-

 

 

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat