Kirjoitukset avainsanalla Herscher

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuimme  Elsan kanssa eilen myöhään Köpiksestä Suomeen. Unille pääsin vasta yhden jälkeen yöllä, ja kello soikin tänään sopivasti kuudelta uuden viikon herätykseksi.

Mutta eipä haittaa lyhyet yöunet. Takana on ihana reissu, josta saa voimia vielä pitkin syksyä. Reissu antoi hirveästi voimia, uusia kamuja, hulluja muistoja ja jäätävä turvotus siitä kaikesta gluteenillisesta ruuasta.

Itse reissun kommelluksista postailen varmasti vielä tällä viikolla, mutta nyt ajattelin esitellä teille illan ratoksi Köpiksen tuliaiset.

Eskolle ostin Herschelin repun ja hassun Kanye-kortin Urban Outfitteristä. F puolestaan sai Disney-kaupasta minkäpä muunkaan kuin Elsa-nuken. Oikeasti olisin halunnut ostaa hänelle jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole, mutta oikeastaan sellaisia juttuja ei kaupassa kauheasti edes ollut, joten päädyin varmaakin varmempaan Elsaan.

Oma ostoksen löytyi tällä kertaa paikalliselta kirppikseltä, mutta sen taidan esitellä teille vasta Viikon kirppislöytö -sarjassa myöhemmin viikolla. Niin ja kotia koristamaan hommasin hassua kaktuskontaktimuovia ja seilorikortin kehyksiin laitettavaksi.Mihinhän nämä pistäisi? Onko jollakin teistä kokemusta seinän "tapetoinnista" kontaktimuovilla? Meillä kontaktimuoviahan on pieninä paloina makuualkovin seinässä, mutta nyt mietin, jos kontaktoisin (uusi verbi?) kaktusmuovilla vähän isomman pinta-alan.

Kivaa iltaa!

-K-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat